Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neden iptal edildi yumurtaların mı fazla oluştuuu??inşşşş 4.denemende bebeklerine kavuşursunnn

bu işler çooook zzorrr iimişşş....bu işlere girişmeden bu kadar zor olduğunu düşünmemiştimmm...

yok canım.....tam tersi yumurtalarımın içi boştu...........bir tane kaliteli vardı oda embriyo olmadı........yani transfer falan hiç olmadı..............aminnn amin inşaallah..............hep birlikte bebişlerimize kavuşalım inş..

evet evet.......yani manevi sıkıntıyı bir kenara bırak bak biz şimdi sadece maddi yönden gidemiyoruz tedaviye.

spermden mi kaynaklanıyooo yumurtaların için boş olması

yok canım spermle alakası yok.........yanlış ilaç kullanımı yada doz ayarlanamaması......yani tamamen hastanenin acemiligi yada ne aslı biliyomusun NASıP..................
tamam canım hadi sanada hayırlı geceler......

yok canım yaaa normal sınırı soruyosun galiba.........ama bizim azolu topigi varya infertilitede orda bilen kesin vardır

pardon canım tabiki spermle alakası yokkkk.....hangi hastanede denediniz sizz??tabiki herşey takdir ilahide insan üzülüyo bunlara...bende tedaviye başladıktan sonra lukrinden kaynaklanan kist oluştu...2 ay doğum kontrol hapı kullandım...ve hastanemden çok soğudummm...belki onların hatası yoktu ama ben yinede soğudum...çünkü ben daha 24 yaşındayım ve 14 gün boyunca lukrin kullandım ve kontrole çağrılmadım....dediğim gibi belki hastenemin hatası yok ama ben soğudum bi daha da orda denemeyi düşünmüyorum...yoksa benim hastanem diğer yerlere nazaran çok daha uygundu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…