çoooooook güzel uyuyorrrr...rabbim bizlerede nasip etsin İNŞŞŞŞŞŞ
nasıl yapcam bende bebek koymak istiyorumsenağlamasenağlamaavatarını değiştiricen canımmmm
merhaba hilalcim......nasılsın....istanbul tüp bebek mer.hakkında bilgi edindinmi
nasıl yapcam bende bebek koymak istiyorumsenağlamasenağlama
canım tabiki hastane konusunda sen daha iyi bilirsin.biz o merkezle 1 kez görüşmeye gittik.bizim açıkçası pek içimize sinmedi.canım küre başlayın bakalım bak çok iyi sonuçlar alan var kürden.valla ne bileyim canım ya çok zor işler bunlar.maddiyatı çok fazla maneviyatı ondan fazlamafoldumbenrabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.sıkmayalım canımızı rabbim bizede hayırlı bir kapı açar inşallahopuyorumnanaktanmerhaba artvinliii.....iyiyiim allaha şükürr.sen nasılsın??dediğin yere baktım iyi diyende var kötü diyende varrr....kafam karıştı anlayacağınn...denizinde orda tutmamış...ne biliyim eşime o topiği okutunca heralde oda haayır der gibi geliyoo...bide lakayt felan denilmişş...sende pek memnun kalmamışsın zatenn...daha ne zaman yapacağımız bile kesin değil ondan merkez araştırmıyacamm...bide benim eşimde varikosel var ondan dolayı sperm düşüklüğü...çapada dr.ameliyat olsanda hiç bişey değişmez dedi ondann da eşim ameliyat olmak istemedi...şimdi küre başlıycaz...bide kaan aydosa eşimin tahlil sonuçlarını yolluycazz...bakalım ne diycekk..ameliyat olursa belki kendiliğinden olur ,yada ne bilim öle umut etmek istiyorummm...dünde fundayla görüştük onun eşindede varmış varikosel ve onun dr.u tedavi yapalım ameliyat olsun felan demişş...benim dr.hiç bişey demediii....ameliyat demiş fundaya ama kesin olurda dememişşş,en azından sperm fazla olur tutma şansı yükselir demişşş...bizede öle sölenirse ameliyat olmanında bi anlamı olmazz....çünkü zaten eşimde 1 milyon sperm varr....offffffff yaaaa...hiç araştırmadan ilk tüpü yaptırdık bilee...keşke daha önce burayı bulsaydımm....neyse geç kalmış da dğilizz...
hilalcim yaptım canım teşekkür ederim nasıl buldun ikizlerimi teyzesiii
fundacım nerelerdesin hilal sende yoksun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?