birbirimize destek olup ne olursa olsun mücadelemizden vazgeçmicez arkadaşım..ben hastane ve dr araştımalarımı sürdürüyorum..öğrendiklerimi burdan seninle paylaşıcam.sen ilkinde başarısız olmuştun değil mi? buna çok üzüldüm ama hiçbi zaman umudumuzu yitirmeyelim.allahtan ümit kesilmez.biz elimizden geleni sonuna kadar yapalım..gerisi allaha kalmış..mesela bak bana eşim bu konuda çok katı olmasına rağmen bi taraftan onu ikna etmek için uğraş veriyorum.hiç bişey yapmak istemiyorum diyo.tüp bebeğede sıcak bakmıyo..herşeyini hatta sert çıkışlarını bile anlayışla karşılıyorum,çünkü onu anlıyorum.şu yaşadığımız hayatta zaten mücadeleden ibaret değilmi?onun için bundada mücadele edicez..elimizden gelenide yapıcaz,sabredicez ve azmedicez..önceleri benim durumum tamamaen ümitsiz geliyodu bana..ama yüce rabbim nelerin çaresini vermiyoki..yeterki gönlümüzü ferah tutalım...
zaten zavallılar ne versek içiyolar yiyolar, zehirlenicem yakında diyo eşim :) 2 ay keçiboynuzu kürü yapmıstım bende... simdi dunden beri havuç suyu kürüne basladım. gnc arginmax kullanıyor. sabahları aç karna karakovan balına karıstırdığım zencefil tarçın zerdeçal karabiber karısımını yediriyorum. 1 kasık da polen içiriyorum. keciboynuzu tozu aldım, süt içtiğinde fırsatı kaçırmıyorum hemen 1 kaşık balla onu atıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?