Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ugurbocüğü burada hepimiz aynıyız kimsenin kimseden bi farkı yok canım burası hayatımızda en rahat sıkılmadan çekinmeden konuşabildiğimiz tek yer ve bizler tek sırdaşlarız.allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

uğur böceği h.geldin canım bende yeniyim bu topikde.......alah yardımcın olsun canım....bende 3 yıllık evliyim.ilk tüp bebeğim olmadı...2.deneyeceğiz allahın izni ile...ama bende tüp bebek merkezi arayışındayım....inş hayırlı bi yer bulup çok güzel sonuçlar alırız....benimde eşim ilk öğrendiğinde çok kötü oldu...sonradan düzeldi allaha şükür.....seninkide mutlaka düzelecektir allahın izni ile....onlar içinde zor bi durum...kaldırılması zor bi durum hemde...ama herşey yoluna girer inş....

hoşbulduk hilall85.sizinle olduğum için bende daha iyi hissediyorum kendimi.sağolsun belgin de ilgilendi sorunumu paylaştı..sizin gibi nice yeni iyi doslar edineceğim,dertlerimi paylaşacağım için mutluyum.çünkü çektiklerimizi ancak yaşayanlar anlıyo...

hilall85 şafak hastanesinin iyi olduğunu komşumdan duydum.oda orda tüp bebek yapmış şuan 6 yaşında tatlı mı tatlı minişleri var..ama onun durumu bizimkilerden farklı,eşinde hiç bi sorun yokmuş sadece onun yumurta sayısını artırıp uygulamışlar ..ama ben hastane ve ürolog konusunda emin değilim

canım ben o hastaneyi hiç duymadım.....ondan iyi olup olmadığına dair bişey söleyemem......ve dediğin gibi bizi bizden iyi kimse anlamaz....burası banada çok iyi geldi.....inş hamile olduğumuzuda burda paylaşıp hamileliklerimizi birbirimize anlatırız....

birbirimize destek olup ne olursa olsun mücadelemizden vazgeçmicez arkadaşım..ben hastane ve dr araştımalarımı sürdürüyorum..öğrendiklerimi burdan seninle paylaşıcam.sen ilkinde başarısız olmuştun değil mi? buna çok üzüldüm ama hiçbi zaman umudumuzu yitirmeyelim.allahtan ümit kesilmez.biz elimizden geleni sonuna kadar yapalım..gerisi allaha kalmış..mesela bak bana eşim bu konuda çok katı olmasına rağmen bi taraftan onu ikna etmek için uğraş veriyorum.hiç bişey yapmak istemiyorum diyo.tüp bebeğede sıcak bakmıyo..herşeyini hatta sert çıkışlarını bile anlayışla karşılıyorum,çünkü onu anlıyorum.şu yaşadığımız hayatta zaten mücadeleden ibaret değilmi?onun için bundada mücadele edicez..elimizden gelenide yapıcaz,sabredicez ve azmedicez..önceleri benim durumum tamamaen ümitsiz geliyodu bana..ama yüce rabbim nelerin çaresini vermiyoki..yeterki gönlümüzü ferah tutalım...

İLK ÖNCELİKLE HAYIRLI BAYRAMLAR CANIM....dediğin gibi mücedeleden vazgemiycez...ve sonunda allahın izni ile mutlu sona ulaşacağız.....eşinin yaptırmak istememesi kötü bi durum ama eminimki sen bu işin üstesinden gelirisin...tabi ilk önce merkez seçmek lazım....inş iyi merkez seçip iyi sonuç alırız arkadaşım....heralde merkez bulduğun takdirde eşinde kabul edip tedavine başlarsın canım....allah yardımcın ve yardımcımız olsun...ve herkese hayırlı bayramlar.....

öncelikle iyi bayramlar kızlar ben de yeniyim.. herkesin bi yerlerde benzer şeyler yaşadığını görmek ne garip.. bu da bir imtihan olsa gerek, herkesin türlü türlü.. umutsa hep var olan.. araştırmalarınızı takip edicem, biz de ikinci denemeyi düşünüyoruz, daha doğrusu ben düşünüyorum galiba bi yandan da korkuyorum, eşimse aceleye gerek yok diyor, onlar da kendi dünyalarında ifade edemedikleri kim neler yaşıyor, ne zaman diyorum bazen ne zaman gelecek, bilmiyorum diyor ve dalıp gidiyor..

ben yeni negatif sonuç aldım canım....şimdilk benimde eşim bu konuda konuşmuyor...1 ay kafamız rahat olsun ondan sobnra araştırırız karar veririz diyo....onlar içinde zor bi durum...negatif sonuç bizlerden çok onları üzüyo...bizler dışa vurup ağlıyoruz onlar bunuda yapamıyor....bana kalsa bende hemen 2.tedavime başlamak isterim ama erkekler bizim gibi değil..kafamız rahat olsun ondan sonra yapalım diyolar...ve dediğin gibi onlarında düşündüğü bişey var murtlaka.....inş en hayırlı zamanda 2.denemelerimizi yaparız....

aslında sorunu bir tarafa yüklememek lazım..sonuçta karı-koca bir çift olarak bu durumdayız..sadece kadınlar her zaman daha mücadeleci ve istekli..
hayırlısı her zaman için..hepimize bol şanslar..

hoşbuldum, sağolun :)
kesinlikle kadınlar daha mücadeleci bence de, aslında gerek toplumsal baskıya daha açık olması gerekse çanları çalan annelik duyguları açısından buna da mecbur bi bakıma...
benim bir başarısız asılamam var ve yarım kalmıs bi tüp bebek tedavisi... ikinci deneme ne zaman olur bilmiyorum, bi kendiliğinden oluverse modundayız ama

bugün inanılmaz mutluyum arkadaşlar eşime keçi boynuzu kürünü yaptım ve içti...inanamıyorum benim için çoook büyük gelişme bu:)) oda en az benim kadar istiyo biliyorum..tüp bebek konusundada yumuşatıcam onu...birazdaha olumlu bakıyo sanki
bugünlerde.. :)sanki bura bana uğur getirdi kızlar..çünkü bugün baya ışık gördüm onda.salomesin dediği gibi kadınlar bu durumda daha fazla iş düşüyo..olsun hayırlısıyla bebişlerimiz olsunda biz her cefaya razıyız

zaten zavallılar ne versek içiyolar yiyolar, zehirlenicem yakında diyo eşim :) 2 ay keçiboynuzu kürü yapmıstım bende... simdi dunden beri havuç suyu kürüne basladım. gnc arginmax kullanıyor. sabahları aç karna karakovan balına karıstırdığım zencefil tarçın zerdeçal karabiber karısımını yediriyorum. 1 kasık da polen içiriyorum. keciboynuzu tozu aldım, süt içtiğinde fırsatı kaçırmıyorum hemen 1 kaşık balla onu atıyorum :)

arkadaşlar kesinlikle katılıyorum sorun hem kadının hem erkeğin sorunu oluyo.tek taraflı değil...bunu bizler böle düşünüyoruz...kadındada sorun olsa erkektede sorun olsa herşey kadında bitiyor....ama erkekde sorun olunca hiç bi şekilde erkeğe laf sölenmiyo,fakat sorun kadında olunca kadına çok baskı uygulanıyo ne yazıkki diyorum bu böle....erkek tarafından olmasa kaynana tarafından...ama bizim annelerimiz eşlerimize asla böle bişey yapmıyor.....neyse uzatmıyım....allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin.....

dediğin gibi herşeyide yiyolar...ben kendimi onun yerine koyuyorumda...onun yediği şeyleri yemezdim gibime geliyo....tabi bunu yaşamadanda bilemeyiz..herkes sonucunda evladını olması için elinden geleni yapıyor......eşim ilk tedavideyken bu iş bitsin bi daha bunları asla yemiycem diyodu...okadar sıkılmışki yedikleri şeylerden...ama ne yazıkki yine aynı şeyleri yiyecek,yine kendine çok iyi bakacak...çünkü yeni bi tedaviye başlayacağız sonucunda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…