Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben son zamanlarda şu proxeed plus adlı vitamin desteği ile bozdum kafayı bilginiz var mı? ne bilim sanki mucizeler yaratacakmış gibi anlatılıyor. önce yabancı sitelerden takip ediyordum hatta ispanyada arayıp bulamamıstım ancak gelmis aartık türkiyede de eczanelerde varmıs...

ben hiç duymadım canım....erkekmi kullanıyo?

evet erkek için... google"a yaz bak proxeed plus diye.. l carnitine varmış içinde... 2 aydır GNC arginmax kullanıyor eşim ama bitince bunu alayım diyorum...

canım eşinde ne kadar sperm var....aşılama yaptığına göre o kadarda düşük değidirl...benim eşime ne vitamin nede başka bi ilaç verildi....

beklemede o dediğin ilaca bende bakıyım...tedavi sürecine başlamadan bi etkisi olur umarım..ben drek tüpe geçicem dr söledi,eşim azosperm olduğundan aşılama olmuyomuş bizimkine..

varikoseldi, sol taraftan ameliyat oldu, 9 milyondan 7 ye düştü, yıkamadan sonra sayı çok dustu, morfoloji 0 dı zaten, tutmaz ama deneyelim dedi doktor, tutmadı. tüp bebekten önce de sayı farklı merkezlerde farklı çıktı, onca zamana rağmen morfoloji hiç düzelmedi neyse bende olusan yuksek ohss riski nedeniyle yarım bıraktık o tedaviyi de.. sonrasında bi sürü doğal şey uyguladık yok vitaminler yok bilmemne de cabası ama toplamda 3 buçuk yıl ama elde var sıfır.. esim artık ölçüm bile yaptırmak istemiyo, biseyler değisse hamilelik olusurdu zaten diyo.. sizin hikayeniz nasıl?

evet haklısın canım herşeyden medet umuyoruz..herşey bi umut ışığı bizim için..bu arada belgin bugün hiç gözükmedin?nerelerdesin?

benim eşimdede varikosel var....fakat biz testlarimizi çapada yaptırdık...varikosel ameliyatı olsanda çocuğun olmaz denildi....ve tüp bebeğe yollandık....ve bizde hiç varikosel ameliyatı olmayı düşünmedik...eşimde 1 milyon sperm var....az hareketli ama mikro tese ameliyatı olmadı....yumurtalarım alındığı gün eşimdende örnek alındı sadece.....az hareketli olduğu için yaşım 24 olmasına rağman 5 embryo koyuldu....embryo tuttu...fakat rahimde tutunamadı...dr.un sölediği bu canım.....aşılama zaten tutma şansı az olan bişey...bide sperm bu kadar azken neden aşılama yönlendirmişlerki sizi....uğur böceği bencede direk tüp bebek yap canım....

bende eşime söledim vitamini...azosperle ilgili bi sitese var...onuda inceliycek.....uygun gelirse eşime oda kullanır....dediğiniz gibi herşeyden medet umuyoruz....uğur böceği eşinde ne kadar sperm var??

hakkımızda hayırlısı hepimizin canım ya... sadece 1 tane gerekiyor di mi, o mucizenin gerçekleşmesi için sadece 1 tane sperm... olumlu düsünmeliyiz baska yolu yok...

tabiki öle.....pozitif olalım pozitif sonuçlar alalım.....1 tane doğru ameliyatla veya normal bi şekide 1 tanede olsa çıkmalı....allah ol dediği vakit bizde evlatlarımıza kavuşacağız.....inş en yakın zamandır bu zaman.....

inşallah canım inşallah... onun da vakti saati var elbet herşey gibi, Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize... ben yatmaya gidiyorum şimdi, tanıştığıma çok memnun oldum, görüşürüzzzz... hayırlı akşamlar, hayırlı bayramlar..

teşekkürler canım.....bende çıkıyorum....hayırlı bayramlar...hayırlı akşamlar....inş diğer ramazan bayramında hepimiz evlatlarımıza kavuşmuş oluruz...

funda yine yoksun canım....inş yine pc ın bozulmadı...

merhaba arakadaşım öncelikle bayramın kutlu olsun pc bozzulmadı ama tahmin edersin bayram talaşı düşütüm yazamadım ama inan aklmdasınız sizinle konuşmak sohbet etmek çok güzel özlüyorum dert ortagıyız nede olsa insallah bir gün görüşürüz bir yerlerde

sağol canım.....seninde bayramın kutlu olsun...tahmin ettim canım bayram telaşı benim de vardı...bende 1-2 saat önce geldim eve.....iyi gidiyo bayram canım...sen nasıllsın senin nasıl gidiyo bayram??biz sabahtan beri annemlerdeyiz onlarla 2 kapı yaptık...öle gidiyo....bilindik bayram telaşı işte arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…