benim bir kocişim var 5 senelik evliyiz ama evlendiğimiz günden beri her akşam yatar erkenden uyur.erken diyorum çünkü 8 de uyur bazen hafta sonu ise öğlen bile uyur.ama hergün.çoook nadir geç saatlere kaldığı olur.hatta oturduğu yerde gözleri gider bazen tv izlerken.80 yaşında dedeler gibi oysaki kendisi henüz 32 yaşında.işide çok yoğun değil.yorulmuyor yani.yoksa uyku hastalığı diye bişey varda benimmi haberim yok :uhm:
evet iş yaptırmak lazım dimi.bu arada kızlar ben şunbat 2004 te evlendim.başka bir yerede 6 bitcek yazmışım.bu olay oldu düşünebiliyomusunuz.yani ben şimdi 5,5 senelik evli oluyorum ya 6 bitcek dememeliymişim.neden yalan söylüyormuşum.Allahım ne garip insanlar var ya nelere takılıyorlar.demekki gün ay ve yıl belirtmek gerekiyor herşeyde.noter tasdiğinide eklemek lazım.:roflol:uykuyu seviyor her fırsatı değerlendiriyor...uyku hastalıgında uyudugu an ölür adam :lepi:
uyutma madem uzanmasına fırsat verme
iş yaptır:lepi:
evet iş yaptırmak lazım dimi.bu arada kızlar ben şunbat 2004 te evlendim.başka bir yerede 6 bitcek yazmışım.bu olay oldu düşünebiliyomusunuz.yani ben şimdi 5,5 senelik evli oluyorum ya 6 bitcek dememeliymişim.neden yalan söylüyormuşum.Allahım ne garip insanlar var ya nelere takılıyorlar.demekki gün ay ve yıl belirtmek gerekiyor herşeyde.noter tasdiğinide eklemek lazım.:roflol:
ben 6 bitti yediye giriyoruz demedim.ayarlarında sorunmu var senin?sabahtan beri anlamıyosun.6 bitecek dedim.şubatta kaç bitecek sen hesapla.pöf yaa nelerle uğraşıyorum.
ayrıca madem yazdıklarımı beğenmiyorsan neden devamlı beni takip ediyorsun bunuda anlayamadım :sm_confused:
pis uğraşan bir karakterin olduğu kesin bunu çok rahat anlayabiliyorum.işin gücün yok herhalde milletle pis uğraşıyosun.ama hatırlıyorsan biri bana senin işin yok buralarda dedi senin yazdıkların üstüne.ne hakkınız var benimle böyle konuşmaya ve bana yalan söylüyormuşum gibi davranmaya.eğer güvenmiyorsanız ben illa konuşalım veya benimle ilgilenin diye yalvarmadımki .herkes herkesi beğenmek veya arkadaş olmak zorunda değil.her yazdığına yorum yapmak zorundada değil.haksızmıyım?bana sordun kaç yıllık evlisin diye (ilgilenmiyosan neden sordun o da ayrı bi konu) bende gayet safça cevap verdim sana.ne bileyim altında art niyet aradığını.çok üzdünüz durup dururken beni.ben ne yaptım ki size :çok üzgünüm:babanne kıızım istersen 100 yıllık ewli ol, ama benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi anlatma burda
ben sana nerde yalan konuşuosun dedim çıkar göster bana uğraştırma kendinle pis uğraşırım!!
pis uğraşan bir karakterin olduğu kesin bunu çok rahat anlayabiliyorum.işin gücün yok herhalde milletle pis uğraşıyosun.ama hatırlıyorsan biri bana senin işin yok buralarda dedi senin yazdıkların üstüne.ne hakkınız var benimle böyle konuşmaya ve bana yalan söylüyormuşum gibi davranmaya.eğer güvenmiyorsanız ben illa konuşalım veya benimle ilgilenin diye yalvarmadımki .herkes herkesi beğenmek veya arkadaş olmak zorunda değil.her yazdığına yorum yapmak zorundada değil.haksızmıyım?bana sordun kaç yıllık evlisin diye (ilgilenmiyosan neden sordun o da ayrı bi konu) bende gayet safça cevap verdim sana.ne bileyim altında art niyet aradığını.çok üzdünüz durup dururken beni.ben ne yaptım ki size :çok üzgünüm:
benim bir kocişim var 5 senelik evliyiz ama evlendiğimiz günden beri her akşam yatar erkenden uyur.erken diyorum çünkü 8 de uyur bazen hafta sonu ise öğlen bile uyur.ama hergün.çoook nadir geç saatlere kaldığı olur.hatta oturduğu yerde gözleri gider bazen tv izlerken.80 yaşında dedeler gibi oysaki kendisi henüz 32 yaşında.işide çok yoğun değil.yorulmuyor yani.yoksa uyku hastalığı diye bişey varda benimmi haberim yok :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?