Eim devaml uyuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi narinnarin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hastalık falan olabilir ya, şekerine falan baktırsın, akşam yemeklerinden sonra gözünü açamayabilir yani şekeri varsa, yedikleride önemli, mesela ben beyaz unlu bişeyler yiyince et, şarküterik bi şeyler yiyince gözümü açamıyorum

Hemen bır doktora görunmesi lazım... Şekeri varsa oda uyku yapar...

Üfff bendede var o
Akşamları uzansam tv nin karşısına hemen uyurum.eşimde kızr benim :kedi:
Ama internetin başında isem uyumuyorum genelde.
Yada uykum gelir gibi olunca ,hadi bir çıkalım dolaşalım derim ..
Bir filmi başından sonuna izlediğim aklıma gelmezz Sonuna doğru mutlaka uyuyakalırım.Bazen çocuklar bile benden sonra uyurlar.

sinir bozucu bir durum bu

ve kesinlikle bir rahatsızlık

yoksa insan çok uzun saatler uyuyamaz

sersemlik yapar..ç

bence bi kan tahlili filan yaptırsın, belki demir eksikliği veya farklı bişey vardır..
olağan diil çünkü bu devamlı uyku modu..

bende cok severim uykuyu o yuzden anliyorum .yapi meselesi olmali hastalik falan degil gayet saglikliyim sukur ..esimde sever bazen ikimiz uyuruz oglen uykusuna sarila sarila ..cnm sende islerini aksama birak esin uyurken yaparsin uyanikken se birbirinizle ilgilenin ben boyle kurdum dengeyi

coook büyük sorun benim başımdada var bu dertttt....offf desme yaramııı....ama bende uykucuyummmm kafamçokkarıştı

uykuyu seviyor her fırsatı değerlendiriyor...uyku hastalıgında uyudugu an ölür adam :lepi:

uyutma madem uzanmasına fırsat verme

iş yaptır:lepi:

uykuyu seviyor her fırsatı değerlendiriyor...uyku hastalıgında uyudugu an ölür adam :lepi:

uyutma madem uzanmasına fırsat verme

iş yaptır:lepi:
evet iş yaptırmak lazım dimi.bu arada kızlar ben şunbat 2004 te evlendim.başka bir yerede 6 bitcek yazmışım.bu olay oldu düşünebiliyomusunuz.yani ben şimdi 5,5 senelik evli oluyorum ya 6 bitcek dememeliymişim.neden yalan söylüyormuşum.Allahım ne garip insanlar var ya nelere takılıyorlar.demekki gün ay ve yıl belirtmek gerekiyor herşeyde.noter tasdiğinide eklemek lazım.:roflol:

kulaklarım çınladı

ama bu yazdııkalrını benmi yazmışım şaştım doğrusu

bi de devamlı kocamı övüyomuşum.e ben burda bas bas bağırıyorum uykucu bu adam bıktım diye

magiclowe: 2gün önceki konunda 5 yıllık ewliyiz demişsin, şimdide 6 bitio 7e girmek üzeresin

narinnarin:sende şimdi bundan bişeymi çıkarmaya çalışıyosun.ya ne ilginçsiniz.17 ye girdiğimde evlendim şimdi 22 bitiyor.ona göre kafadan hesap yapmıştım.5 bitmiş 6 mı oluyor bu durumda.özür bundan sonra günü gününe hesap yaparım takvimi açıp.evlilik tarihimide veriryim hatta evlenme cüzdanı fotokopiside istermisin?

magiclowe: noldu nie bukadar laf kalabalığı yaptın??

kaç yıllık ewli olduğunu bilmiosun we hesap yapıosun sorulduğunda,ama daha 2 gün önce 5 yıllık demişsin, çabuk unutosun heralde parmak hesabı hesaplamalarını

bidahakine getir bu saydıklarını, ama noterede onaylat olurmu

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 6 bitti yediye giriyoruz demedim.ayarlarında sorunmu var senin?sabahtan beri anlamıyosun.6 bitecek dedim.şubatta kaç bitecek sen hesapla.pöf yaa nelerle uğraşıyorum.

kim kime ne demiş buyur cnm..
kendi kendine yazdıklarını ben sölemiş gibi anlatma istersen, beni dediğim 2 gün önce 5 şimdi 6 bitmek üzere diosun oldu gerisinde sen başladın zaten saydırmaya yaranmı wardıda gocundun anlayamadım..

burada öle yok ne garip insanar war şöle dedi yalan konuşma dedi falan die sölemsi değil, nerde yazdım ben sana yalan sölüosun die göster bakalım..

hasta etme adamı..

ben 6 bitti yediye giriyoruz demedim.ayarlarında sorunmu var senin?sabahtan beri anlamıyosun.6 bitecek dedim.şubatta kaç bitecek sen hesapla.pöf yaa nelerle uğraşıyorum.

babanne kıızım istersen 100 yıllık ewli ol, ama benim sölemediğim şeyleri sölemiş gibi anlatma burda

ben sana nerde yalan konuşuosun dedim çıkar göster bana uğraştırma kendinle pis uğraşırım!!

ayrıca madem yazdıklarımı beğenmiyorsan neden devamlı beni takip ediyorsun bunuda anlayamadım :sm_confused:

ayrıca madem yazdıklarımı beğenmiyorsan neden devamlı beni takip ediyorsun bunuda anlayamadım :sm_confused:

sitede oft die biyer war cnm orda online olan konuları görüosun kim hangi konu hakkıında ne yazıo görüosun, orda farkettim sabahki diyaloğumuzun çarpıtılmış biçimini

pis uğraşan bir karakterin olduğu kesin bunu çok rahat anlayabiliyorum.işin gücün yok herhalde milletle pis uğraşıyosun.ama hatırlıyorsan biri bana senin işin yok buralarda dedi senin yazdıkların üstüne.ne hakkınız var benimle böyle konuşmaya ve bana yalan söylüyormuşum gibi davranmaya.eğer güvenmiyorsanız ben illa konuşalım veya benimle ilgilenin diye yalvarmadımki .herkes herkesi beğenmek veya arkadaş olmak zorunda değil.her yazdığına yorum yapmak zorundada değil.haksızmıyım?bana sordun kaç yıllık evlisin diye (ilgilenmiyosan neden sordun o da ayrı bi konu) bende gayet safça cevap verdim sana.ne bileyim altında art niyet aradığını.çok üzdünüz durup dururken beni.ben ne yaptım ki size :çok üzgünüm:

o laf sanaydı cnm be hatta cewap bile werdin :roflol: onuda hatırlmaıosunkaydirigubbakcemile3
karakter analizim sanamı kaldı haddini bil..

ben zaten normal bi şekilde sordum ama o sıra diğer konularına baktım we gördüm senle paylaştım we sende hemen başladın peşpeşe yazmaya, nie okadar zoruna gitti sana sormak lazım..

kime yazıp yazmayazcğım senin bileceğin iş değil ben karar weririm..
geçen konuna yardımcı olmam amaçlı yazdım ama sonu kötü oldu, bundada benim sölemediğim lafları sölemiş gibi yansıttığın için tabiki bana cwp werme hakkıı düşer..

cwp yazmamı gerektircek şeyler yazma bende girmim işin içine ozaman..

canim seni cok iyi anliyorum aynisi benim basimda var bende 5 yillik evliyim..malesef bunu degistiremezsin ben de cok ugrastim kavga ettim küstüm iyilikle söyledim yok olmadi olmuyor... hadi isi agir diyorum insatta calisiyo diyorum... ama calismadigi zamanlarda hafta sonlarindada uyuyor... ama artik evde oldugu zaman uyumasina firsat vermiyorum hemen canim cok sikiliyo hadi kalk disari cikalim diyorum...ama alistim yani napalim.. sende fazla takma kafana alismaya calis kendine oyalanacak biseyler bul... umursama pek...yapacak bisey yok:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…