Ben de uykuyu çok severim ama erken yatmayı değil geç kalkmayı...Eşim de ben de çok uyuruz.Onun ki iş yerinin stresinden benim ki kpss ile atanamamanın verdiği işsizlik bunalımından.Tabi bi de ailemde troid rahatsızlığı var sanırım ben de de var.Uykulu hali o da yapıyormuş.Uyku hali sadece yorgunluktan,yorucu işten olmuyor kendimden de biliyorum.İçinden çıkamadığım ya da yapmak istemediğim şeyler olunca otomatikman bana da uyku basıyor
anaaaaaaaaammmmmm benimkide uyumaz gece en gec 11 de uyur bazen nadir 12 olur Sabah en gec 5 de kalkar simdi ramazan diger gunler kahvaltimizi hazirlar evi vakumlar balkonu full yikar sonar minik kusumuz kalkar onu pijamalarini degistirir bezini degistrir karnini doyurur bu her Sabah rutin yapar asla sasmaz minik kusdan ondan sorumlu acil isi ciksada bezini degistirir sutunu verir git annenin yanina yat der kendisi cikar.bebegim babasi gidince kulaklarini tikayip son ses bagirir baba gitti kalkin diye sonracigima cani sIkilir kv dede var aynisi sen uyu cocugum derdi aynisinin tipkisi kocamdada var son ses haber acar yada eline bir bez alip ne surulmus buraya allah allah diye yakinir en uyuz oldugum bolum burasi sanirsam ona bi care bulamadim henuz