Eim devaml uyuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi narinnarin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sadece seninle konuşmadık orda üstüne neden alınıyosun .ben isim vermişmiyim?ayrıca haddini bilmesi gereken sensin.bana o kadar imalı bir şekilde sorarsan elbette kendimi savunma ihtiyacı hisseder ve açıklama yaparım.çok asabigördüm seni.ama ben laf kavgalarıyla yetiştirilmedim.yapıma uygun değil.sevmem mahalle kavgalarını..daha fazla konuşup kırıcı olmak istemiyorum.annem hep sana taş atana gülle git derdi.onun için sna da sevgilerimi yolluyorum.ister kabul et ister etme.yazdığın hiçbirşeye cevap vermiycem.çünkü ben senin yazdıklarını ve yazacaklarını haketmiyorum.

bende devamlı dışarıya çıkalım diyorum ama çocuklarla çok zor oluyor artık.neyse uyusun ne yapalım.uyusunlarda büyüsünler kaydirigubbakcemile3

benden başkasıyla o tarz bi diyalog yaşadında benmi okumadım yoksa

bende şuanda burda kendimi sawunmakla haklıyım ozamansengözlerimebaksanab

kaç aydır bu sitedeyim ilk defa birisiyle böle bi tartışma yaşıorum, "mahalle kawgası" tarzı kimde acaba bi düşünmek lazım

bundan sonra cümleleri değiştirmeden kafana göre yorumlamadan olduğu gibi yaz kimse sana müdahele etmek zorunda kalmaz ozaman, önce yok yalan konuşma dedi onu dedi bunu dedi die olur olmadık yaz sonrada ben haketmedim de.. oh ne ala memleket..

hadi ii geceler sana

iyi geceler canım a.s.

bir sağlıkçı gözüyle bu kadar uykuya meyilli ise troid fonksiyonları normal değildir belki. bi troid fonksiyon testi yaptır. bence hipotroidi olabilir sizin eşinizde.

ah ah keşke benim kocamda uykuyu sevse ya vallahi beraberce uyuruz be ben uykuyu çok severim ama o gece kuşu bide sabah ikimizde erkenden kalkarız

b12 eksikliği olabilir canım ablamın eşindede aynı sorun vardı adamcağız sureklı yorgun ve her fırsatta uyuyodu gecen hafta tahlıl yaptırdı b12 si eksıkmıs sızde bı yaptırın bence

uykusunu kaçıracak şeyler giy anlarsın :kedi:

şeker ya da üre de devamlı uyku yapar..şeker ve üresine baktırsın eşin.

Offf ya bizdede aynı sorun var.Benim eşimde öyle.Uyumayı çok seviyor şimdi yeni bir işe başladı.Yaklaşık 1 ay olacak.ışide ağır ve yorucu.1 aydır benimle hiç ilgilenmiyor gelip yemeğini yiyip tv başında uyuyor.Bende dün akşam onunla hiç ilgilenmedim o yokmuş gibi davrandım Hiç umursamadım.Benim halimi anlasın diye.Dünden beri biraz küslük var aramızda bakalım bu akşam ne olacak.Olmazki ama yaa tamam benim işimde ters yerde 2 vesaitle gidiliyor ve 20 dk lıkta yürüme yolum var akşamda aynı şekilde eve geliyorum.Canım çıkıyo valla yollarda ama eve gelince ona yansıtmıyorum.Kendi bilir valla bende artık onunla ilgilenmeyecem dimi ama.....

canım kesinlikle normal olduğuna inanmıyorum bence bidr görünüp gerekli testleri yapmalı

hiçbirşey de olmayabilir... herşey de olabilir..
buradan ne söylersek varsayım..
eşin bu durumundan rahatsız mı..
çok uyamanın getirdiği negatif durumlar olup gün içerisinde onu etkiliyor mu.. bunu farkediyor mu...
kaçtığı, düşünmek istemediği düşünceleri mi var..
bedensel mi,düşünsel mi bir durum..
stres,sıkıntı sebebi ile bedensel bir reaksiyon da olabilir.. herşey olabilmesi çok mümkün...
yaşam kalitenizi etkiler..düşürür.. zaman içerisinde soruna sorun eklersiniz... muhakkak bir uzman desteği alın..

Bende erken uyumayi cok seviyorum.Daha dogrusu tutamiyorum gözlerimi.Öglen de cok uyurum.Ama simdi anladim.Bir haftadir hasimoto hastasi (yani bir tür guatir hastasi) oldugumu ögrendim.Bu uyku yapiyormus maalesef.

Belki esinde de guatir hastaligi vardir.

Benim aklıma da diyabet geldi. Bekleyerek geçecek bir şey değil.

arkadaşlar eşim sabah erken kalkıyorum dyor ve erken uyuyor bende erken kalkıyorum ama geç uyuyorum ve canım çok sıkılıyor neyle uğraşacağımı bılmıyorum vakıt geçirmek için kadınlar kulübüne uye oldum sizlerle dertleşmek için ve dyorumkı hiç bırşey paylaşamıytoruz oda hemen cevabı eve gelıyorum yemek yıyıyoruz o arada gunumuzun nasıl geçtığini soruyormuşuz ve sonrada bıraz televızyon seyredıyormuşuz b arada guzel flım olursa saat 12 de uyuyormuş bu bır paylaşmaymış sanada sarılıyorum ya dyor bence bu değil ben hergun televızyon yerıne oturup konuşup guzel sohpet ve bana kıtap okusun yemek yerken telewvızyon açmasın yemekten sonra tv açalım işten gelip gelmez kumandayı eline alıyor deliriyorum yanı sizden isteğim eşimin ilgisi dikkartini nasıl kendi üstüme çekebılırım butun dikkatını bana versın acaba neyapmalıyımmm

Benimkide tam tersi(
Gece gec saatlere kadar ayaktayiz.
Bazen gozlerimi acamam adam film kiralar yaa..
Cogu filmin basini birde sonunu hatirlarim. Ortasi silinmis durumda:)))
Bazen atip yataga giderim o zamanda gicik olur..

benimki de bi pazar uyur haftanın 6 günü uyumaz kıpkırmızı gözlerle dolaşır, gözlerim yanıyo der ama uyuyamaz.

Merhaba sorun uyku değil ilgidir eminim.Benim eşim uyumaz ama ya nette ya telde ya tvye dalar çok nadir sohbet eder ve ben bu duruma sinir olurum sanki evde bi o veya ben yaşıyormuşuz gibi.Kahve yapayım çay yapayım cnm derim sırf aklını dağıtmak için ama yok huyu öyle değiştiremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…