benim ayilem bana desdek çıkar ama onun ayilesi özelliklede annesi çok sevinir eminim ya bilmiyorum şuan çok üzgünüm kırgınım.
peki sizce ben boşanmayarak hata mı ediyorum eşimin 2 eşişiyim onun bir çocuunu büyüttüm gençliimin en güzel yıllarını ona harcadım şimdi beni harcıyor boşansam bir çocuk da annesiz veya babasız büyüyecek biliyorum oşekilde çocuklar daha mutsuz bizat yanımda öyle büyüyen bir çocuk var ne yapsanız mursuz olan bir çocuk beni beni boşanma düşüncesinden bu duygu uzak tutuyor bizzat aslında.
e tamam madem bildiğini okuyacaksın, kocan aldatmaya, sende affetmeye devam edin.
Oh ne ala ..Adama ilk çocuğunu da büyütmüşsün vefa borcunu böyle ödüyor..
Al baltayı eline kır pc yi gitsin..Bakalım ne yapacak o zaman?..
vereliniortakazgın teke sendromu bu başka bişi diil...eşin 41 sen 30 ..daha neyi arıyorda bulamıyor...belasını mı?...ama sen yolu açmışsın canım ,gözyummuş,kabullenmiş ve kabulumsün demeye getirmş ve dizinin dibindesin adamın...senin kendine verdiğin değer ve saygı nerede?yaşama hakkın ,kadınlık onurun ,gururun ,nerede...evladım için diyorsun ama,sen sağlıklı,mutlu,huzurlu,kendi değerini yaşıyan ve taşıyan bir ebeveynolamazsan evladına bunların zerresini veremez ,ona en büyük kötülüğü de sen yapmış olacaksın...
bırak onun başına vurmuş vuran,sen ne kendini ,nede evladını bu daam için hırplayıpta ziyan etme...
bakın kimse beni yanlış anlayıp ta uzaktan davulun sesi hoş gelir demesin...
ben aldatılma eylemini yaşasam ve bana ailem dahi sahip çıkmasa,özelliksiz ,mesleksiz vs olsam 2-3 evladım olsa..asla kendi değerimi,beni aldatan bir adam için değersiz kılmam..onurumla ,gururumla,kendime saygımla yaşamayı seçerimm..heee,sokkakta mı yatarım ,elbette yatamam,akrabama mı sığınıırm ,buda çözüm diil..devlete,meclise kadar giderim sabahlarım ,morçatı ,pempe çatı nerneyse bırakmam...çığlıklar atar,avazım çıktığı kadar duyurmaya çalışırım sesimi öyle ziyan olurum ama böyle ziyan olmayı yine seçmem ...KADIN BU EYLEME BOYUN EĞMEZ,SAVAŞIR KENDİ DEĞERLERİ UĞRUNA..EVLADINA İYİLİK YAPMAK İÇİN,KENDİNE İYİLİK YAPMAN GEREK ÖNCE..SEN SENDEN GİDER İSEN ,O DA GİDER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?