Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

melisim doğru söylemişsin canım benim bırakın evli barklı insanları.....

canim bir an önce görüsmeyi kes sonra icinden cikamazsin allah korusun yuvan dagilir... sen evlenmissin o evlenmis artik, senin ve onun esinin sucu ne bunu onlara yapamazisiniz...ve hatta insallah ilerde bunlardan dolayi vicdan azabi cekmessin diyorum...

arkadasim,yasadiklarin gercekten cok cok aci, ama bazen kendi irademizin disinda gelisir hayat.iste o kisimlarda Allah'in takdirine boyun egmek gerekir.kabullenmemek acitmaktan baska bir ise yaramaz.riza göstermen gerekiyor.hem onunla evlenmedin,yani eskiden sevdigin kisiyle evlilik hayatin belki bir iskenceye dönecekti,ama kader buna razi olmadi,sana baska nimetler sundu..buna sükretmelisin.sevdigimiz,istedigimiz herseyin illaki hayatimiza iyilikler ve güzellikler getiricegini kimse söyleyemez.bu benim icin hayirli degilmis ki su an cok mutluyum deyip kapamalisin o defteri...
hem suanki evliligin cok güzelken,huzurun yerindeyken durduk yere neden huzurunu bozuyosunki. herkesin bir imtihani var bu dünyada,bu da senin imtihanin,yuvana ya sahip cikacaksin yada ...
kocani ve cocugunu düsün,ki zaten düsünüyosun. hemen onun fotosunu sil ve birdaha görüsme.bir kalpte iki sevgi olmaz.
ictigin temiz suyu bulandirmana gerek yok.cok yalnis bir davranis icerisindesin,o seninle görüsmek istese de buna musaade etmemelisin.yoksa hic hayra alamet degil.Esinin ve cocugunun ahini almaya ne gerek var. hersey kendi isteklerimizden ibaret degil,kaldiki evlilignde huzur dolu,sevgiyi baska yerlerde aramani gerektrcek bir durumda yok,siddet yada aldatilma gibi....
bilmem anlatabildim mi?

çok çok yanlış bişey yapıyorsun. şimdi düşün eşin aynı şeyi yapsa ve sen bunu öğrensen ne olurdu. valla benim eşim eski nişanlısıyla konuştuğunu felan duysam ortalığı yıkarım. giden gitmiştir. bırak geride kalanları. benim çok iyi arkadaşım olan birkaç kişinin telefonunu bile sildi eşim konuşmayacaksın onlarla onlar sana aşık demişti. ne olursa olsun erkek kıskanır. yuvanın mutluluğu için unutmalısın.

O adam seni aramamalıydı. Madem gereksiz yere ayrılmak istemeseydi, şimdi seni zor duruma sokmaya hakkı yok. Çok zor bir durumdasın canım çooook zor.
Resmi sil bilgisayarından, eşinin haberi olsa ne kadar kırılacağını düşün.
Telefonlaşmak da neyin nesi? Eski sevgiliden arkadaş olmaz, hele evliyken hiç olmaz. Zaten arkadaşınla konuştuktan sonra içinde tarifi imkansız duygular hiiiiç olmaz.
Bir an önce tavrını koy, problemi olmayan evliliğinde problemler baş gösterebilir.
Allah kalbinden o adamı tamamıyle alsın.

Ay boyle konulara atılmak ıstemıyorum ama bı bÜyÜnÜz olarak tek bı kelıme soyluyorumm.
--------------------------gıden gıtmıŞtır gıttıĞı gÜnde bıtmıŞtırrr
yenı hayıntında mutluluklar kızına kendıne eŞıne ıhanet etmeeeee

cok yanlis bir yol bu.....senin onunla telefonda gorusup dunur olma hayalleri kurup gulusmen bile bir nevi aldatmadir..bugun telefonlasiyorsunuz ve sen onu hic gormedim merak ediyorum falan demeye baslamissin bu sekilde giderse gorustugun an zihnin tamamen karisacak..aman arkadasim ayagini denk al lutfen...gecmise mazi derler..resmine bakip aglaman bile bence esine buyuk haksizlik...ya esin ayni duygulara sahip olsaydi farkli bir kadin icin...resmine bakip saatlerce aglayip telefonda konussaydi...empati kur biraz kimbilir hancer saplanirdi yuregine o zaman...iste anlamaya calis durumu...hos bir davranis degil bu gunah...sana ne o adamdan senin yuvan ailen belli...hem sen onunla telde gorustukce o karisindan iyice soguyordur yazik degil mi o kadincagiza o kadincagiz hak ediyor mu ...cok talihsiz bir durum olarak nitelendiriyorum telde gorusmenizi..lutfen bir daha konusma..resmini de delete et bilgisayarindan...ve gecmisi tamamen sil beyninden..kocana ve cocuguna sikica saril..saril ki...o da evde karisina ve yavrusundan mahrum etmesin sana verdigi sevgisini ve ilgisini..Allah tez zamanda o adamin ilgisinden kurtarsin seni..hic eski sevgiliden dost olur mu..yarin oburgun gorusmeye kalkarsiniz kolunu kaptiriverirsin..daha uzucu pismanliklar yasamadan tez uzaklas hemen...

severek ayrıldığınız için hayalleriniz yarım kaldığı için yeniden konuştugunda
içindeki yarım kalmışlıklar depreşmiş
oysaki bi zaman sonra aslında onun gecmişe gömüldüğünü anlayacaksın
bence hiç bi şekilde görüşme eşine ve evine sıkı sıkıya bağlı ol
elindekilerin değerini bil o senin değerini bilseydi zaten bi başkasının kadını olmanı istemezdi

ne kadar karışık bi durum ya :bbo: Allah sevenleri ayırmasın
ama yaptığın doğru değil elbette unutmak zorundasın unutamasanda resmine bakıp eşine ihanet etmen doğru değil benneyaptımki
ben olsam eski sevgilinin kızkardeşiyle de görüşmezdim..o defter kapandı bi kere

baştan sona okudum artık yapmayacağını yazmışsın inş öyle olur ama bana pek inandırıcı gelmedi,3 kere görüştüğünüze de inanmıyorum çok daha fazla olduğunu düşünüyorum.insan böyle şeyi düşünmeye korkarken sen nasıl net ortamında paylaşıyorsun hiç korkmuormusun eşini kabetmekten?son bişey bu hayattta hiçbişey gizli kalmaz elbet eşin bu durumu öğrencek ama bişey demiycek çünkü diycek bi kapasitesi olsa sen bunları yapmaya cesaret edemezdin .

Unutamazsın tabii ki.
Çünkü unutmamak için elinden geleni yapıyorsun. Geçmişe mazi dememişsin bu zamana kadar.
Aynı şeyleri eşin yapsa beni aldatıyor diye bunun hesabını sormaz mısın yoksa masum görüşmeler veya resmini kaydetmiş canım ne önemi var mı dersin.
İkisini de sevmen için iki kalbin olması gerekir.
Ondan sana zamanında hayır olmamış ki şimdi olsun.
Klasik 'ben sana layık değilim' masalları ile ayrılmış. İstese her şeye göğüs gererdi.
Geç bunları :1no2:
Kendini boş hayallere kaptırma. Kalben ve ruhen yuvana dön.

canım bence büyük bir yanılgı içindesin. eşini seviyorsun ama eski sevgiliyle yaşadığın sorumsuz hayatı özlüyorsun. evlilik çocuk, borç, harç, ev işleri, ailelerin anlaşması vs. bunlar sorumluluk gerektirir ama ne güzeldir :))) . gençlikte olaylar resmiyete dökülmeden önce böyle şeyler yok tabi. sadece seviyorsun, o da seni seviyor, arada iki kıskançlık, bir yanlış anlama için çıkıyor kavgalar sıkıntılar... ben şuna inanırım, unutulmaz aşk yok. unutulmaz yaşanmışlıklar var. yani kocana olan aşkın eski sevgiline olandan çok daha büyükmüş ki evlenmişsiniz, bir yavrunuz olmuş. ona hissettiğinse yarım kalmışlıklar, acabalar ve geçmiş günlerin rahatlığına özlemden başka birşey değil.

geçmiş için geleceğini, eşinle yavrunla mutluluğunu elinin tersiyle itme. o adamla bir daha görüşme. arama, aramasına fırsat verme. ararsa da konuşma. kardeşiyle de konuşma. fotoğrafını bilgisayarından sil. tamam geçmişte güzel günler geçirmişsiniz, ama bitmiş işte. arada bir gülümseyerek hatırlar o günleri hey gidi dersin, sonra yavrunun kokusunu içine çeker, gerçek aşkı görürsün...

Canım duygularını ve karmaşanı anlıyorum ama masum da olsa yanlış yapıyorsun.
İnsanız duygularımız var, bazen ne düşüneceğimize, ne yapacağımıza bile söz geçiremiyoruz ama biraz da mantıkla bakmak lazım.
Geçmişte kalan birşey için şimdiki hayatına zulmetmene değer mi sence.
Geçmiş iyi yada kötü bir anı olarak kalsın arkanda, içinde kalmış olsa bile bişeyler, şartlar, durumlar bunu gerektirdi ve nasip değilmiş diye düşün.
Eşimi seviyorum diyorsun, o sana aynı şeyi yapsa anlayışla karsılayabilir misin.Bak bir de minik bir yavrun varmış, hele ki ona böyle bişey yapmaya hakkın var mı?
Gel vazgeç bu sevdadan, eski sevgiliden dost olmaz, hele ki dert paylaşma, hal hatır sorma hiçç olmaz.

size allah sizi ıslah etsin diyorum.....

sizin için değil,ikinizinde eşleri için üzüldüm...

birinin karısı neler çevirdiğini bilmeden o adama hizmet ediyor,muhtemelem çamaşırını yıkıyor vs...karılığını yapıyor...

diğerinin eşide sizin için çalışıyor evine sevinçle geliyor....

benim aklım ermiyor böyle çetrefilli işlere,hiçbir hoşgörüylede bakamıyorum.....

tekrar Allah sizi ıslah etsin diyorum....

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:şu an nedense seni hiç düşünmedim ,düşündüğüm tek şey o unutamadığın adamın karısı oldu...yazık be,ne umutlarla evleniyosun,sonra kocan kalkıp gece yarısı eski kız arkadaşını arayıp''şimdi yatağımda sen olmalıydın'' diyor....

evet arkadaşlar ben böyle bir kitap okumuştum huzur sokağı adlı bir kitap ama orda erkeğin değil kızın hayatı daha iyiydi lüks şu bu.....
ve bu kitabın sonunda bu aşıkların çocukları evleniyor bellimi olur belki sizin çocuklarınızda evlenir dünür olursunuz arkadaşım dalga geçmiyorum demekki bunlar romanlarda değil gerçek hayattada olabiliyor öncelikle belliki çok aşık olmuşsun ve çok güzel temiz saf duygularla aşk yaşamışsın ama mışsın mişsin anladınmı bitmiş yani unutamıyor olabilirsin yalnız kalbine göm ve bitsin gitsin eşini aldatıyor sayılırsın aklında başka bir erkek kalbinin bir parçası ona ait ve onun için gözyaşı döküyorsun aldatmak sadece yatak olayı değilki onu sana hatırlatan herşeyi sil telefonunu değiştir hepimizin böyle aşkları oldu o çağlarda ama evleneceğimiz kişi karşımıza çıktığı an hiçbirini hatırlamadık yalanmı?
ve seni birdaha ararsa karşı tarafla karısı için biraz farklı konuş o da bir kadın ve adam yatağında onun yerine seni tercih ediyor yazık değilmi?
bak zaten aldatmalar böyle başlıyor unutamadım gözyaşı konuşmalar buluşmalar ve gitti iki evlilik daha eşine çocuğuna yuvana yoğunlaş boşver eskiyi sevdin sevildin ama el oldunuz bitti gitti işte bu kadar.

ya bunları okudukca valla delı oluyorum heee ne dmek esımı sevıyorum ama onu unutamıyorum sen esınle o zmn severek evlenmemişin bırını ya sevıyorsndr ya sevmıyosndur bunun arası olmaz gusel kardesımm sımdı sen otur karar ver esınımı sevıyorsun yoksa diger adamımı sevmıyorsunnnCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…