Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

1. Tüm sayfalari okumadim...
2. Bunu gececeksin güzelim... gözün baskasini görmeseydi buraya böyle bir konu acmazdin!
3. Ara sira beliriyor gözünde, öyle mi? Ara sirayi coktan gecmis bu olay, anladigim kadariyla hic aklindan cikmiyorki! Sen gözüne gözüne sokmaya devam ediyorsun mazini!
4. Konusmalari söylememe gerek yok zaten, ama resmini bilgisayarina kaydetmen büyük küstahlik, terbiyesizlik ve saygisizlik! Esinize cok üzüldüm bunu okuyunca!!!
5. Bir an önce silkelenin ve kendinize gelin, yoksa gidishatiniz hic hayirlara vesile olucak gibi görünmüyor!
6. Umarim nickinizin gecmisinizle bir alakasi yoktur...

Sonradan tüm sayfalari okudum; neyseki dogru yola dogru adim atmissin... umarim istikrarli bir sekilde ilerlersin...

Son düzenleme:
sen o adamı sevmiş olabilirsin bişe diyemem buna .
ama sen nasıl o adamla telefonda görüşürsün hiçmi vicdanın sızlamıyor .
kocam dediğin adamın yüzüne nasıl bakıyorsun
unut arkadaşım ne güzel çocuğun varmış seni seven bir kocan varmış yazık kocana be

bence telefonuna çıkman bile umut olmuş onun için seviyorum diyorsunya şüphe ederim senin sevginden aynı şeyi eşin yapsa hoşuna gidermiydi bide günahsız bir evlat var ortada bu düşüncelerdeyken eşinin yüzüne nasıl bakabiliyorsun utanmadan aklım almıyor
bide bunu matah birşeymiş gibi arkadaşınla paylaşmışsın ne malum arkadaşın belki bu olayı ilerde sana karşı koz olarak kullanacak ne kadar güveniyorsunki yaptığın tam bir çocukluk

Son düzenleme:

geçmiş olsun bakalım bekar gibi davranıpta böyle saçma bir olayı paylaştığın arkadaşının beyninden nasıl sileceksin sana bir arkadaş tavsiyesi olsun bir laf vardır "SIRRINI SÖYLEME DOSTUNA DOSTUNUNDA DOSTU VARDIR" ok

Bazen hayat çok zor olabiliyor bilmeden küçük hatalar yapabiliyoruz, ilk sayfa dışında tüm yazdıklarınızı okumadım ama çok üzüldüm, size eski arkadaşınıza, onun eşine ve sizin eşinize, en çokta çocuğunuza.. Size şimdi her zamankinden çok mutlu olmak düşüyor, bu sizin için bir sınav, ne olur onu düşünmeden önce bile iki kere düşünün.. Malesef sevgi söküp atılmıyor ama gerçek hayatta da işe yaramıyor mafoldumben Eski anılarınızı hatırlamak size sadece hüzün veriyor ama geçmişteki hersey bize güzel bi tebessüm ettirmeli değil mi ablacığım? Rabbim hakkınızda bunu kararlamış ne olur teslimiyet gösterip daha fazla bu olay ile kurcalamayın akınızı, dedim ya bu sizin sınavınız ve bu konuyu kapatıp eşiniz ile yola devam etmeyi başarabilirsiniz, Rabbim sizi iki cihanda yoldaş eylesin, mutluluklar dilerim..

bende arkadaşlar gibi çok kızdım sana..
onu unutamıyordun neden bu eşinle bir yuvaya evet dedin?
erkekler yapar diye kınıyoruz ama böyle hem cinslerimi görünce şahsen ben utanıyorum.
tamam duyguları insan belirliyemez ama mantıklıda davranmak gerek.
ki evlat sahibi bile olmuşken ruhunla resmen aldatıyorsun eşini..
çok yazık. bu düşüncenden bi an önce sıyrılman dileği ile..

bence ikinizinde evliliği içn cok büyük tehlike ve cocuklarınız var sizin bu görüşmeler ilerleyen dönemde telefonda kalmaz diye düşünüyorum
hemde eminim esiniz eski sevgilisini birkez arasa beni aldattın der hayatı ona zindan ederdiniz size yapılmasına tahammülünüz olmayan seyleri onada yapmayın günahtır lmaz:

fisfisfis

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Offff tehlike çanları çalıyor

Bence ne kadar görüşürseniz tekrar aşık olabilrisiniz

Hele evde kavga flaan çıkınca onu arayabilirsiniz.

En iyisi ağlasanız da sızlasanız da kesinlikle irtibatı koparmak

Yoksa ileride çocugunuz ve siz kalabilrisiniz

Ne o alır sizi ne kocanız geri döner

Allah korusun da kötüsü bu olur

çok duygulandım en başta bunu ifade edeyim...
yaşadığın aşk içinde kalmış,bu çok normal..
biz kadınlar hep masallarla büyüdük,o masallardaki pamuk prenses,uyuyan güzel olduk,prensimizi bekledik hep..büyüdük, aşkı yaşadık,onunla hayal ettik o gelinliği,onunla hayal ettik o kuracağımız aileyi ,yuvayı....büyüdüğümüz o masalların suçu bu birazda,çok etkilendik ...ama masallardaki gibi bitmemesi,bizlerin masallarının yarım kalması bizi de hayallerimizde geleceğimizi de sanki yarım eksik bıraktı...sen yaşamadığın o masalın peşinde olmamalısın tabii! kocanı sevdiğinden eminim ben...sen eksik kalan o hayaline,kötü biten masalına kırgınsın aslında...hasret kaldığın o masalını eşinle ve bebeğinle muhteşem bir güzellikle sonlandırmalısın ki,bu masalında yarım kalmasın ....

ne güzel bir yorum;eleştirmek;hemen yargılamak ne kötü..eleştirsekte dogru yolu gösterecek şekilde yapmalıyız bunu.arkadasımıız yaşadıgı durumu birçok kişi yaşıyordur.insanoğlu yalnış duygularda hissedebilir ama bunu yerinde ve zamanında frenlemek gerekir..

onu alıpta öyle seni araması çok yanlış olmuş onun eşine de yazık kadıncagız bilse kahrolurdu eminim ki...
sizde bence facebookta da tutmayın kardeşi falan da olsa...onlarla ne gibi bir bagınız olabilir ki tutuyorsunuz?içinizdeki oluşan heyecanda bence hala ona aşık oldugunuzdan falan degil...madem eşine çok aşıksın çok seviyorsun zaten gözün başkasını görmez ki...bence tüm baglantılarını kopar.eşinede yazık.tamam konusup aldatmıyorsun ama hiç mi için sızlamıyor ben böyle alıp alıp bu adamın fotosuna bakıyorum zavallı eşim demiyor musun hiç...bence hiç düşünme sen bebegini geleceginizi düşün eşini düşün sadece...madem bu kadar mutlusunuz ne diye adeta mutlulugun bozulması için birşeyler kurcalanır anlamam...diger konularda aldatılan,dövülen,sövülen,eşinin gözünde zerre kadar degeri olmayan kadınları okumanı tavsiye ederim..kimbilir o kadınlar senin benim yerimde olmak için,eşleriyle mutlu olmak için,eşlerinin onları deli gibi sevmeleri için nelerini vermezlerdi...bu mutlu yuvanı böyle gereksiz şeyleri düşünerek karalama...kimse birşey bilmesede sen içten içe karalıyorsun yazık ediyorsun şuanda...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
budur ..bend eokurken cok duygulandım
her masal mutlu sonla bıtmıyor maalesef
aa sen ne bıcım kadınsın demenın azarlamanın bılmeden atıp tutmanın acıkcası burda namus abıdesı kesılmenın anlamı yok
gorusmemenız en dogrusu olur esınızı sevıyorsunuz eskılerın akla gelmesı normal hos bır anı olarak yad etmeye onun da sızın gıbı esıyle mutlu olmasını dılemeye calısın
Rabbim yuvalarınızı korusun
ben arada bır seytanlık bır arzulama sezmedım cunkü...
sevgıler

yazılan hiç bir yorumu okumadım bu konu hakkındaki düşünceler nedir bilemicem
sizin yaptığınızı bi erkek yapsa tefe koyarız vay efendim aldatmadır bu hemen ayrıl, ihanetin cinselliği olmaz ihanet ihanettir... die
peki sizin yaptığınız nedir?
dürüstlükmü?
nasıl sizi arıyo ve bu kadar rahat konuşabiliyosunuz,siz nasıl resmini pc ye kaydedip ah çekiyosunuz? ama çok masumsunuz eşinizi çok seviyosunuz-tatlicadiarzu-
siz hiç ama hiç masum değilsiniz!

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar bende hikayenizi okurken duygulanmıs olsamda,
yaptıgınız cok yanlıs. :1no2:

Eski sevgilinizin sizi arayıp evli oldugu halde "bu yatakta sen olmalıydın" gibi cümleler sarfetmeside cok yanlıs. Keza sizinde resmi bilgisayarınıza kaydetmenizde cok yanlıs.
Hata üstüne hata.. lmaz:

Kendinize bir ceki düzen verin, kızınız var, cok sevdiginiz bir esiniz var, daha ne istiyorsunuz? Bırakın gecmisi artık, ne kadar zor olsada bırakın. Cevaplamayın telefonlarını, uzak durun.. Onada söyleyin, bu böyle devam etmez, hem kendinizi hemde muhtemelen etrafınızdakileri üzüyorsunuzdur. Gecmis gecmistir, siz gelecege bakın.

Esinizle ve kızınızla mutluluklar dilerim.

yaptığın şey çok net. eşini aldatıyorsun.lmaz:

sanıyorum arkadaş yanlış yaptığını farkına varmış...
artık gidilmesin üzerine..
hiç birimize düşmez hislerini yargılamak...
küçük bir boşluğundan yakalar insanı hayat... yakalamış...
sorgular olmuş kendini... ve burada paylaşmış...
hepsi bu..

bazen yapılmaması gereken şeyleri yapar, hissedilmemesi gereken duyguları yaşarız...
ama sonuncunca etkilenenleri düşünmek lazım.hele ki bundan etkilenenler yuvamızdaki eşimiz ve bebemiz ise...bir kere daha düşünmek lazımdır bana göre..yaptığıının yanlış olduğunu biliyorsun ve okuyorsun burdan...emin ol bu yaptığını eşimin yapmış olduğunu düşündüm ve onunla bir an bile evli olmayı istemedim bi anda...eşin bunu hissetse aynılarını sen de o da düşünürsünüz..ee sonra nolcak geride kalmış üstelik herkes yuvasını farklı insanlarla kurmuş insanların sonu ne olcak..aklını başına almışsındır inşallah bu zaman zarfında..eşini sevmesini bil şekerim....eğer ki pc ye bile resmini koyabiliyorsan eşin sana güveniyor demektir.pc ni karıştırmıyor demektir..ne kocalar var ..aklını başına al ve kocana sahip çık.bırakkkkkkkk elalemin kocalarını.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…