- Konu Sahibi always_you
-
gözüm başkasını görmüyor ki ,seviyorum eşimi ama geçmişimde unutamadığım bazı anılarım gibi o da ara sıra beliriyor gözümde ve çok duygusal bir yapıya sahip olduğum için gözlerim doluyor..
.
dün gece eşimle konuştum ,ilk aşkını anlatmasını istedim ,biliyordum ama hiç mevzusu olmamıştı ,ısrarlarıma karşı koyamadı ve yüzeysel bir şekilde anlattı ..o anda kıskançlıktan deliye döndüm ,ve sonra aklım başıma geldi ,nasıl bir yalnış yaptığımı farkettim ..
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.bakın yaşadılarınız duygu anlamında çok normal çünkü severek ayrılmışınız ama yapmamanız gereken hem size hem ona hem eşinize hem de çocuğunuza zarar verecek şey görüşmek.bence biran önce görüüşmeyi kesmelisiniz.siz eşinizle mutlu olduğunuz için kendinizi frenliyorsunuz ama eminim ki siz de mutsuz olsaydınız mutluluğu onun kollarında arardınız.şuana kadar olan şeyler için pişmanlık duymayın ama görüşmeniz çok yanlış bir an önce bütün irtibatı kesin.belki zamanla kafanız iyice karışacak ve bu sefer kendi mutluluğunuzu baltalayacaksınız.
hayatım bence bazıları seni taşlamadan kaç burdan.kendileri bu sitenin namus abideleri ahlak polisleri olurlar da.herkesin ahlakı namusu kendine kafası karışmış bir insan var burada doğru yolu bulmak istiyor kendisi de belli ki durumdan rahatsız vicdanen.hemen başlamışlar infaza.hayatım sen bir daha o adamı sakın arama.mutluyum diyorsun şeytana uyup aile hayatına yazık etme.kocana saygını da bozma.o adamdan sana hayır yok.burda tartışmaya da girme bence.
ne güzel bir yorum;eleştirmek;hemen yargılamak ne kötü..eleştirsekte dogru yolu gösterecek şekilde yapmalıyız bunu.arkadasımıız yaşadıgı durumu birçok kişi yaşıyordur.insanoğlu yalnış duygularda hissedebilir ama bunu yerinde ve zamanında frenlemek gerekir..çok duygulandım en başta bunu ifade edeyim...
yaşadığın aşk içinde kalmış,bu çok normal..
biz kadınlar hep masallarla büyüdük,o masallardaki pamuk prenses,uyuyan güzel olduk,prensimizi bekledik hep..büyüdük, aşkı yaşadık,onunla hayal ettik o gelinliği,onunla hayal ettik o kuracağımız aileyi ,yuvayı....büyüdüğümüz o masalların suçu bu birazda,çok etkilendik ...ama masallardaki gibi bitmemesi,bizlerin masallarının yarım kalması bizi de hayallerimizde geleceğimizi de sanki yarım eksik bıraktı...sen yaşamadığın o masalın peşinde olmamalısın tabii! kocanı sevdiğinden eminim ben...sen eksik kalan o hayaline,kötü biten masalına kırgınsın aslında...hasret kaldığın o masalını eşinle ve bebeğinle muhteşem bir güzellikle sonlandırmalısın ki,bu masalında yarım kalmasın ....
çok duygulandım en başta bunu ifade edeyim...
yaşadığın aşk içinde kalmış,bu çok normal..
biz kadınlar hep masallarla büyüdük,o masallardaki pamuk prenses,uyuyan güzel olduk,prensimizi bekledik hep..büyüdük, aşkı yaşadık,onunla hayal ettik o gelinliği,onunla hayal ettik o kuracağımız aileyi ,yuvayı....büyüdüğümüz o masalların suçu bu birazda,çok etkilendik ...ama masallardaki gibi bitmemesi,bizlerin masallarının yarım kalması bizi de hayallerimizde geleceğimizi de sanki yarım eksik bıraktı...sen yaşamadığın o masalın peşinde olmamalısın tabii! kocanı sevdiğinden eminim ben...sen eksik kalan o hayaline,kötü biten masalına kırgınsın aslında...hasret kaldığın o masalını eşinle ve bebeğinle muhteşem bir güzellikle sonlandırmalısın ki,bu masalında yarım kalmasın ....
evliliğimin 3. ayında bir sabah beni aradı ,sen olmalıydın dedi ,şu anda yatak odasında yatan ,benim sarıldığım ,kokladığım kişi sen olmalıydın ,ben hiç tanımadığım birine karım diyorum dedi ,o sen olmalıydın ..ve bunları söylerken ağlıyordu ,tabi bende ..içimde engel olamadığım duygular vardı ,hakim olamıyordum gözyaşlarıma ,lütfen dedim yapma ,beni zora sokma ,ben mutluyum ,benim duygularımı karıştırma ..çok ağladım o gün çok ...
3 yıl geçti ,bazen arar,hal hatır sorar ,kızını oğluma alıcam der gülüşürüz ,her telefonu kapattığımda içimde tarifi imkansız hisler belirir..
....o resim gözümğn önünden gitmiyo .bilgisayarıma kaydettim ,ara sıra bakıyorum ve gözümden dökülen yaşlara engel olamıyorum ..
ne olur bir akıl verin bana arkadaşlar ,ben ne yapıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?