- Konu Sahibi always_you
-
arkadaşlar çok acımasızca eleştirmiş ama kendileri aynı şeyi yaşamış olsalardı eminim ki belki sizin kadar bile eşlerine sadık kalamazlardı.bakın yaşadılarınız duygu anlamında çok normal çünkü severek ayrılmışınız ama yapmamanız gereken hem size hem ona hem eşinize hem de çocuğunuza zarar verecek şey görüşmek.bence biran önce görüüşmeyi kesmelisiniz.siz eşinizle mutlu olduğunuz için kendinizi frenliyorsunuz ama eminim ki siz de mutsuz olsaydınız mutluluğu onun kollarında arardınız.şuana kadar olan şeyler için pişmanlık duymayın ama görüşmeniz çok yanlış bir an önce bütün irtibatı kesin.belki zamanla kafanız iyice karışacak ve bu sefer kendi mutluluğunuzu baltalayacaksınız.
arkadaşım profiline baktım hakkımda yazısına bile özlem,hasret ve sen...bu nedemek oluyor?pardon benim sorunlarım var ben analayamıyorum.yanındaki kocanama mı bu kadar özlem?bu özlem kocanaysa neden eski sevglinin ismi dahi geçse depresyonn.allahım yaa biz ne dertlerle uğraşıoz millete bak.bal kabağa,koy tabağa.................................
kar cım onu sen yazmamıştın canım hemen senin yorumunun altında bir arkadaş yazmıştı cevabım onaydı..
kararım kesin ,resmi sildim ,tel değiştiricem,acilen kendime gellmem lazım
burda bizi değil vijdanını dinlersen zaten doğru yolu bulursun
Bence telefonlaşmaya devam edin,ama sıkıyorsa eşinize söyleyerek..
Hatta eşinize hala o günleri unutamadığınızı,faceden takip ettiğinizi,telefonla görüştüğünüzü ve her seferinde kahredip ağladığınızı,bebelerinizi kerttiğinizi,mümkünse onun da saçlarını beyaza boyamasını istediğinizi,belki bir nebze ona bakarken eski sevgilinizden bir parça göreceğinizi söyleyin bir de..Eşiniz okey diyorsa bize halt yemek düşer[/QUOT
aynen katılıyorum...
klava: klava: güzel bir evliliğim var diyorsun. eşimi seviyorum diyosun. ee madem seviyosun niye böyle saçmalıklara giriyorsun anlamak istiyorum..
eski sevgilinde evlenmiş barklanmış onunda eşi kimbilir ne hayallerle evlendi ..
yok face den takip etmeler yok telfonda konuşmalar süper yaa..
aklınızı başınıza toplayın sizin bir yuvanız var. onun bir yuvası.
siz ikiniz mutlu olacakmışsınız diye kocaman 2 aileyi birden yıkarsınız mazaLLah..klava:
yaptığınız hiç hoş birşey değil bunu aklınızdan çıkarmayın..!! :mymeka:
ALLAH akıL versin diyorum. unutabilirsin filan demicem unutmak zorundasın yoksa eski bir AŞK uğruna 2 koca yuva yıkılır ve yuva yıkanında yuvası oLmaz sakın unutmayın...
:1shok::umursamaz:
kocanıza yazık diyorum ilk defa erkeklerden birine acıdım CADIARZU
canım benim senin unutamadığın o değil onunla yaşadıkların
18 yaşının verdiği tüm masumiyetle ilk aşkı tatmışsın
ilk defa birisi elini tutmuş, ilk defa gözlerine hülyalı bakılmış vs.
belliki çokda sevmişsin
bunları unutman imkansız zaten ayrıca yaşadıklarını niye unutasınki
bunları kalbinin derinliklerine gömeceksin orada arada bir ince ince sızlayacak
bir düşün zaten onu unutmamış olsaydın başkasıyla evlenmez mutlu olamazdın
dediğim gibi sen yaşadıklarını unutamıyorsun
şimdi sana deseler şu anki yaşadıklarınla düşüncelerinle yıllar öncesine dönsek kimi seçerdin deseler eminim ki eşini seçerdin.
canım sana söyleyeceğim şuki
telefonlarına çıkma, resimlerine bakma
unutamadığın şeyin hatıraların olduğu ayrımına varınca zaten herşey düzelecek
yuvana sıkı sıkı sarıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?