Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

dönen sevdiğinden değil kaybettiğinden dönmüştür.sevseydi zaten hiç gitmezdi oyüzden dönene kapılarınızı asla açmayın

üzerinde psikolojik baskı kurmasına izin verme yok yanımda sen olacaktın tın da tın yanlış yapıyorsun telde görüşmen bile seni sewseydi emin ol ki gerçektende yanında sen olurdun numaranı falan değiş kızkardeşiylende ilişkini kes onu hatırlayacak şeylerden uzak dur ne güzel evlat sahibisin bi yanlışınla herşeyini kaybedersin ki bence bunun farkındasındır

bence kesınlıkle telefonunu degıstır konusma ..

gun gectıkce artacak bu ılgı ve sen zorda kalıcaksın.

arkadaşım profiline baktım hakkımda yazısına bile özlem,hasret ve sen...bu nedemek oluyor?pardon benim sorunlarım var ben analayamıyorum.yanındaki kocanama mı bu kadar özlem?bu özlem kocanaysa neden eski sevglinin ismi dahi geçse depresyonn.allahım yaa biz ne dertlerle uğraşıoz millete bak.bal kabağa,koy tabağa.................................

Arkadaşın yaşadıkları kadar olmasada benzerini yaşadım arkadaşım, ama karşımdaki insanın o olduğunu anlayınca onu öyle bir tersledimki bir daha değil aramayı herhalde ismimi bile aklından geçirememiştir. Ona önce anne olduğumu ve dünyanın hiç bir sevgisinin çocuklarımın sevgisinin önüne geçemeyeceğini anlattım. Hakaret kısımlarını saymıyorum bile. eşlerine sadık kalamazlardı demişsinya işte buna garanti veririmki hayatta düşünemeyeceğim tek şey aldatmaktır.. Bir sevgi ne kadar güçlü olursa olsun eşinin nikahı altında yaşanıyorsa aldatmaktır. Yaşananlar geçmişte kalmalıdır. Bizde bir söz vardır. Genç kızın sevdiği baba evinde kalır derler. Bence arkadaşta unutmak istememiş. İsteseydi unutur ve unuttururdu.

Arkadaşlar zaten gerekeni yazmışlar .Eski erkek arkadaşın seni aramakla büyük bir kafanı karıştırmış .Düşün ki eşin bütün olanları bilse güzel yuvan bozulacak, üstelik eşinle mutluymuşsun.Aynı şeyi eşin yaşasa kendi hissedeceklerini düşün.Sana zor bile gelse , bir kez daha ararsa sert çık derim.Sen yumuşak davrandığın sürece olaylar çıkmaza girer , aklın karışır .Uzak dur bana kalırsa.Sonra öyle şeyler olur ki işin içinden çıkamazsın, yaşamın mahvolur.Sen artık evli bir kadınsın . Çocuğun , eşin sahip olduğun en güzel şeyler olmalı.Hiçbir şey güzel olan yaşam biçimini bozmaya değmez.

Son düzenleme:

bunu bende sordum canım ,ailesi gurbette olduğu içinmiş ..

arkadaşlar bugün öğleden sonra facebooktayken eski arkadaşımın kız kardeşi naber dedi ,konuştuk biraz ,yeni nişanlanmıştı sorunları varmış filan biraz ondan bahsetti ,bende üzülme bunlar basit şeyler deymez kalp kırmaya filan dedim ,evet dedi allahtan abimle senin arandaki gibi büyük sorunlarım olmadı dedi haklısın fazla büyüttüm galiba dedi..
biliyomusun abim seni sordu geçen gün görüşüyomusunuz dedi bende hayır dedim dedi ,iyi demişsin dedim ,sakın benden ona haber verme ,seninlede arkadaşlığımı keserim dedim ..peki dedi senden hiç bahsetmem ,görüşmüyorum der keser atarım dedi..

yorumların hepsini okumadım...ama geneline katılıyorum...
eski aşklar unutulmaz tabiki....hep akılda kalır tatlı bir tebessümle geçer gider..heleki evli isen birde evladın varsa...o bile olmamalı...
benimde başıma geldi hattımı değiştirmeme gerek kalmadı çünkü ilk telefonunda tamam güzel bir aşk olabilir ama biz ayrıldık ve ben evlendim bunun farkına var beni sinir etme bir daha arama kendini hatıranı bende yerin dibine sokup küçülme dedim.bir daha aramadı üstünden 4 sene geçti..ararsada daha beterini söylerim....
ha sevmedim mi deli gibi aşıktım ama BEKARKEN.....

canım benim senin unutamadığın o değil onunla yaşadıkların
18 yaşının verdiği tüm masumiyetle ilk aşkı tatmışsın
ilk defa birisi elini tutmuş, ilk defa gözlerine hülyalı bakılmış vs.
belliki çokda sevmişsin
bunları unutman imkansız zaten ayrıca yaşadıklarını niye unutasınki
bunları kalbinin derinliklerine gömeceksin orada arada bir ince ince sızlayacak
bir düşün zaten onu unutmamış olsaydın başkasıyla evlenmez mutlu olamazdın
dediğim gibi sen yaşadıklarını unutamıyorsun
şimdi sana deseler şu anki yaşadıklarınla düşüncelerinle yıllar öncesine dönsek kimi seçerdin deseler eminim ki eşini seçerdin.
canım sana söyleyeceğim şuki
telefonlarına çıkma, resimlerine bakma
unutamadığın şeyin hatıraların olduğu ayrımına varınca zaten herşey düzelecek
yuvana sıkı sıkı sarıl canım

yillar once ilk esimden bosandigimda askimi nasil kalbime gomecegimi dusunurdum hele geceleri icim daha bir yanardi yemeden icmeden kesilmis igne iplige donmustum gozumun isigi sondu ama zaman icinde askimi kalbime gomdum simdiki esimle yuva kurdum Allah birde evlat verdi simdi saygili sevgi temellerinde olan bir evliligim var sukur ama delice asik misin desen degilim ama esimi sever ve sayarim zaman zaman eski duygulara kapilip gecmisi dusunuyorum ama hemen kendimi toparlayip yavrumun yuzune bakiyorum aklimdan herseyi siliveriyorum akil oyunu diye dusunuyorum cunku evliligim sorumluluguda evladimdir ona karsi durust bir anne olmaliyim diye dusunuyorum bu yuzdenherseyi kestim sildim baglanti yok ortak birisi yok sadece silinmeye yuz tutmus kareler biraktim sende bence kendin ve evladinin yuuzne bakmak icin tum kopruleri atip evine esine sarilmalisin senin gecmisin o kisi ama gelecegin yanindakiler kismet degilmis de yazimiz yazilmamiz de ortak haber alimini resmi vs vs herseyi sil at ayni seyi esin yapsa ne hissederdin nasil canin yanardi degil mi o yuzden yaptigin hata diyorum don hele ki tel konusmalar resim kaydetmek hayra alamet degil yuvanin birligini sakin sarsma

tebrikler ne kadar nezketle ve yerinde bir yorum yazmissiniz.hem uyarici hem yardimci .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…