Eimin ailesinin patavatszl?

bende arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle altta kalmamalısın. gereken cevabı vermelisin. canım benim Allah sana sabır versin ama, böyle kendini yiyeceğine densizliklerine müsaade etme bence.

çok ayıp etmişler...lmaz:canım sen derhal cvp vereceksin söyledikleri anda....bu sözlerkarşısında alttan alayım deme sakın....birkaçkere bozarsan bir daha söylemeye çekinirler....klava:niyekendini üzüyorsun ki....akılları sıra laf sokuyorlar....o anda ne gelirse aklına söyle...kötükedihüsogörümcem de böyleydi bir zamanlar...klava:eşime diyorum bu ne yaa ne kadar dengesiz dam derken deve diyor....boşver sen onları diyordu....hayır boşveremezdim....karşı atağa geçe geçe sustu baş edemedi benle....kaydirigubbakcemile3

eltiminnde 15 günlük bebeği var. her fırsatta kadın diyorki allaha şükür 2 torunumda çok güzel. eşim dediki " anne günaha giriyorsun. allahın yarattığı her kul güzeldir. özelliklede bebekler" dedi. ama kadın napalım allah bazılarını güzel bazılarını çirkin yaratmış. buda bir sınav diyor. herşeyi çok biliyor. onu boğazlamak istiyorum. kendisi çok güzel sanki.

kendi uzaylıki böyle yorumlar yapıyor.
küçücük çocuğa neler demiş Çok üzgünüm çoook
spastik falan demeye hakkı yok
eğer spastik olsaydı bile yinede demeye hakkı yoktu.
sen o adamı uyar uygun bi dille,sustuğun kabahat
patavatsızlığın ötesinde bişey bu yaptığı kınanıcak bi davranış
uyarmazsan yine ablanı,enişteni ve seni üzmeye devam eder.
sizin çocuğunuza aynı şeyler denseydi bi baba olarak ne hissederdiniz de.bu yaptığınız yorumlar beni ve ablamı çok üzdü de.

guzellıgın garantısı var mı ? kaderı guzel olsun...

bu soruyu sorarmısınız bı daha kı sefere kayınvalıdenıze...

elımızdekı hıc bırseyın yarın da olacagının garantısı var mı ?

Valla patavatsız insanlara aynen davrandıkları gibi davranıp konuşmak lazım...

Sizin çirkinliğiniz ve haddini bilmezliğiniz de çevrenizdekilere Allahın bir sınavı galiba demek lazım....:mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
bak ben yabancıyım ben bile çok öfkelendim şu an
ki senin neler hissedeceğini tahmin bile edemiyorum akannehir
ne demek bu laflar yahu
siz kendinizi övmeyin bırakında sizi ve torunlarınızı insanlar övsün
diyemiyomusun?
sen ne yaptın sustun mu? :bbo:

"minicik çocuğu bukadar çirkin olarak nitelendiriosun ama senin kalbin o beğenmediğin yüz kadar güzel olsa karşında duranın bi melek kadar güzel we masum olduğunu görürdün" de:1closedeyes:

ne oldum değil ne olucam diyceksin bu dünyada, zenginliğine güwenme bir kıwılcım yeter, güzelliğine güwenme bir siwilce yeter demişler..gamyoncuiremsu

Allahın yarattığına dil uzatma annecim rabbim seni bir çarpar neye benziyeceğin belli olmaz.
sizin söylediklerinizi pek takmasam da bu eleştiri çok çirkin der... onu kendi haline bırakırdım.

bu arada beraber mi oturuyorsunuz?

Hadi onlar cahil, patavatsız, eşek sen nasıl susabiliyosun yaa. Laf falan sokmana gerek yok ki açık açık konuşacaksın, uzaylı nasıl oluyomuş bilmem ama onlardan tarifini isteyebilirsin, hadlerini bildirebilirsin. Ayrı ayrı ikisi de aynı kelimeyi kullandıklarına göre ev içinde konuşuluyor bu. ızin vermemelisin, gerçekten benim bile sinirim bozuldu.

bencede aynen bunu söyleyin..
kçük melek anne o nasıl böyle konuşuyorsun deyin vede..
çok sinirlendim şu saatte.
Allah çok büyük.:Saruboceq:

yaratilani hos gör, yaradan dan ötürü...

bidaha böyle bisey derse senin cevabinda söyle olsun...
evet anne ya hakkat bu uzaylilara benziyo...
bide essekler var, insana benziyo dersin :roflol:

ya anlamıyorum bu insanları
kaç yaşına gelmişler daa nerde ne diceklerini bilmiyolar
ben olsam feci bozardım ikisni de
ne hatlerine böyle konuşmak
herkes haddini bilecek

Ayıp ama ya...

Uzaylılara benziyor denir mi hiç??
Yok spastiklere ay tövbe yarabbim.. Benzettiysen bile içinde tut yaniii.....
Hem günah hem kırıcı..

Ben olsaydım şahsen; aaa ne alakası var anne, Allah ın yarattığına mana bulunur mu hiç? ne tatlı çocuk sana öyle geliyor vs vs vs..şeklinde tepkimi koyardım..

Koca koca insanlar yani....

cok ayıp ALLAHIN yarattığına uzaylılara benziyor ne demen siz konuşamıyorsanız eşinize söyleyin o kunuşsun koskaca adamın ettiği lafmı yani melek o yada yavrum nasıl sinirlendim

terbiyesizler..

siz de nası susuyorsunuz, nasıl cevap vermezsiniz.. benim yeğenime böyle diyecekler kimseye bırakmaz yuttururum o lafı..

bir çok uzaylı gördükleri kesin. anladığım kadarıyla bu insanlarda uzayda yaşayıp bir çok manevi duygudan uzak kalmışlar böyle insanlardan mantıklı cümleler beklememek lazım gerçekten ablan adına içim acıdı.

5 yaşındaki çcuk demez heralde bu lafları..

Ne kadar terbiye yoksunu insanlar böyle..K.walidenle k.pederin birbirini tamamlamış yani..

Nasıl patavatsızlık ya.Bence siz onların bu sözlerinin sizi ve ailenizi üzdüğünü söyleyin ve bir daha bu tarz yorumlarda bulumamalarını isteyin.Koca insanlar gerçi bu yaşlarına kadar öğrenmemişlerse insanlarla iletişim kurmayı bu yaştan sonra nasıl öğrenirler.Olsun siz yine de dikkatli olmalarını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…