- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
eltiminnde 15 günlük bebeği var. her fırsatta kadın diyorki allaha şükür 2 torunumda çok güzel. eşim dediki " anne günaha giriyorsun. allahın yarattığı her kul güzeldir. özelliklede bebekler" dedi. ama kadın napalım allah bazılarını güzel bazılarını çirkin yaratmış. buda bir sınav diyor. herşeyi çok biliyor. onu boğazlamak istiyorum. kendisi çok güzel sanki.
eltiminnde 15 günlük bebeği var. her fırsatta kadın diyorki allaha şükür 2 torunumda çok güzel. eşim dediki " anne günaha giriyorsun. allahın yarattığı her kul güzeldir. özelliklede bebekler" dedi. ama kadın napalım allah bazılarını güzel bazılarını çirkin yaratmış. buda bir sınav diyor. herşeyi çok biliyor. onu boğazlamak istiyorum. kendisi çok güzel sanki.
bak ben yabancıyım ben bile çok öfkelendim şu aneltiminnde 15 günlük bebeği var. her fırsatta kadın diyorki allaha şükür 2 torunumda çok güzel. eşim dediki " anne günaha giriyorsun. allahın yarattığı her kul güzeldir. özelliklede bebekler" dedi. ama kadın napalım allah bazılarını güzel bazılarını çirkin yaratmış. buda bir sınav diyor. herşeyi çok biliyor. onu boğazlamak istiyorum. kendisi çok güzel sanki.
guzellıgın garantısı var mı ? kaderı guzel olsun...
bu soruyu sorarmısınız bı daha kı sefere kayınvalıdenıze...
elımızdekı hıc bırseyın yarın da olacagının garantısı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?