Eimin ailesinin patavatszl?

ayıp etmişler ne kadar ayıp insan dermi hiç öyle sonuçta allh yaratmış ama iyi ama kötü ne olursa olsun denmez öyle bence kızdığınızı söyleyin ki bidaha ne size nede başkasına böyle bidurumda böyle bişeyin söylenmiyeceğini öğrensinler terbiyesizler

valla hadi kayınpederine laf etmedin geçtide kayınvaliden aynı şeyi tekrarladığında neden tepki vermedin anlamadım. ben olsam dayanamazdım valla. bahsettiğiniz çocuk benim yeğenim olur ve ben bu sözlerinize kırılıyorum. böyle söylemeseniz derim açık açık.

cahıllık küçüçük bı bebek yanı sağlıklı olsun yeter neye benzedıgı önemlı degıl hem allahım onuda öyle yaratmış güzel yada cçirkin her bebek ama çokkk tatlıdır sevılırgamyoncuiremsu

sen susarsan daha cok laf ederler o anda usuluyle aa anne lutfen ama askolsun bu sozler benı kırıyor o ben yıgenım bu sekılde konusmanız hak deıl demelıdın bencee yoksa senın alındıgını bılmezler ve hep konnusurlarr

Sizin yerinde olsaydım şayet
Kayınvaldeme halbuki herkes nedense size çok benzetiyor derdim , gülümseyerek -tatlicadiarzu-
Söyledikleri söz susulacak cinsten değil..
Ayıp yaptıkları , sizinde birşey söyleyememiz inanın benide sinir etti..
İnsan yeğenine böyle bir laf söylemesine izin verirmi hiç..

resmen densizlik.. çok ayıp.. hadi bir kere söyler ağızından kaçtı dersin.. bu ne defalarca.. yuh yani.. çok sinirlendimklava: Allah iyi etsin onları..:Saruboceq:

çok güvenmesinler güzelliklerine, başlarına gelecek var heralde onların. sabret guzelım, bak kım uzaylı ılerıde gösterir ALLAHIM sana. eşine söyle uyarsın ailesini sen muhattap olma derim ben.

Bırdaha dedıklerı zaman sende dekı sızde aynı hılkatgarıbelerıne benzıyorsunuz de ,allahın yarattĞı bı kulla alay edılemeyeceĞını ÖĞrensınler eŞŞŞek kadar ınsanlar onaların sana demekkı hıÇ sayĞıları yokmuŞ ,allah vermesın enĞellı olsaydı Çocuk demekkı onu bıle laf edeceklerdı

benim yeğenime biri bişey dicekkk...terbiyesizler yaa... kıyıda köşede de değil direk orta yerde spastik mi demek nedir yaa? bence de tutma içinde boz...

herkese yorumları için öncelikle teşekkürler. bazı arkadaşlar keşke cevap verseydin bazı arkadaşlarda sen muhatap olma demişler. ben işte kesinlikle onların seviyesine inmek istemediğim için sustum. eşimin yanında bu densizliğin yapılması iyi oldu bir bakıma. belki o olmasa yanımızda ve ben anlatsam kayınvalidem ben öyle bişey demedim bile derdi. çünkü o tarz bi insan. neyse ben eşime dün sizin yorumlarınızında sayesinde konuyu açtım. ve eşim "aşkım tamam ne desen haklısın, %100 haklısın. daha fazla bişey söyleme ben çok utanıyorum annemin bu lafından. dedi. ve ben annemle konuşurum bir daha bu tarz şeyler sana ve kimseye konuşmasın dedi." umarım bir daha ağızlardan böyle laflar duymam. duyarsamda 1 kez uyarmış olduğum için artık susmam.

hepinize yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederima.s.

ayy canim benim okurken icim yandi kucucuk bir belegi neye benzetiyorlar
allahin yarattigina nasil boyle diyorsunuz deseydin keske canim uzulme
ve bence saygi duzeyinde bence dusuncelerini sende soylemelisin herzaman sus pus olmakta iyi olmuyor bence

ah ben senin yerinde olucaktım ahhhhhh nerde bızımkıler ole bı laf etse ne olucaklarını bılırler ama bı etse ole bı lafta ne saygı kalır bende ne baska bıseyy

çocukta anormallik varmı yoksa garezmi ediyorlar sence

Annormalik olsa bile bu söylenecek laf degil anobiscim...lmaz:

Ayirca söyledigi kiside teyzesi....cani cigeri, hicmi düsünmezler zoruna gider alinir diye.

Benim büyük kizim biraz gec konustu....2,5-3 yasinda falan basladi tam konusmaya....uzaktan tanidigim bir kadin Ayy bu kocaman olmus, biliyormusun ben senin kizin taklidini yapardim, dogru düzgün konusamiyordu ya bizimkilerde gülerdi dedi....üstüne üstelikde bunu bana rahmetli Anneme okutugmuz mevlide söylüyor...sanki cok komik birseymis gibi....
Koskoca kadinsin minicik bir cocugun taklidini yaparakmi egleniyorsun sen dedim?? Dumur oldu....yok yok öyle kötü bir niyetim yoktu falan filan zirvalamaya basladi.....
Bana bak zaten acim var sacma sapan konusup benim asabimi bozma.....kus kadar beynin var onuda almiyim dedim....

Defolup gitti ondan sonra zaten.....

Yalanci ile dürüst, Deli ile Akilli, Dengesiz ile dengeli, edepsiz ilede edepli olamazsin böylelerinin agzinin payini vereceksin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…