Eimin ailesinin patavatszl?

Bu patavatsızlıktan öte, apaçık terbiyesizlik. Bir daha söylerlerse siz de hiç aynaya bakmıyorsunuz herhalde , gören hayvanat bahçesinden kaçmış orangutan sanır de. Hiç sevmem aslında ben bu şekilde seviye indirmeyi de ufacık çocuk için söylenir mi. Ne gevşek insanlar var.
Güzellik bakanın gözlerindedir.

valla açardım ağzımı yumardım gözümü onlara kendilerine benzeyen bir uzaylı portresi çizerdim akılları dururdu, sonrasında da tutar kollarından atardım evimden dışarı, ben bu evde uzaylı istemiyorum diye....

terbiyesiz insanlar... canım ailende çok sabırlı insanlarmış maşallah hiç bişi dememişler bravo valla.

Densizliğin dik alası dedikleri bu olsa gerek. Ben sizin yerinizde olsam bir iki kelam ederdim, susmazdım. Hadi bir kere demişler tamam da ikinci kere niye ısrarla üzerinde duruyorlar ki.
Bir daha söylerlerse verin cevabını çekinmeyin.

yumruğu gözüne indirdimmi görür spastiği Çok üzgünüm çoook aptal kadın lmaz:

canım bencede sıkma canını eşin bile ya bakma babama ne zaman ne diyeceği belli olmaz demiş onun için düşünülerek söylenen sözler olduğunu zannetmiyorum

Ablanın yerinde olmak istemezdim..

Birisi benim çocuğuma uzaylıya benziyor diycek tövbe yarabbim yaaaaa, Allah a havale ederdim herhalde..

ısmi lazım değil, birisinin kanserle mücadele eden bir kızı vardı, bir tanıdığı dedi ki birgün ''senin kız da ne öldü ne iyileşti uğraş dur.'' o an kızın annesinin yüzünü görmenizi isterdim hiçbirşey demedi başını öne eğdi. (kalpten ne dedi Allah bilir)

3 hafta sonra diğer kadının kızı trafik kazasında komaya girdi, sakat kaldı, ''ne ölecek ne iyileşecek,şimdi sen uğraş dur'' bakalım dedi Rabbim sanırım..

Aklıma geldi birden..

Ay Allahım yaa sen çok büyüksün..

ayy sanada pes yani :1shok:

nasil cevap vermezsin yha ?

nasil susarsin arkadasim ?

neden namaz kiliyorsun ,senin amacin ne demedin mi ?

neden Allahin yarattigi kula böyle yakistirmalar yaparsin demedin mi?

neden senin hic Allahtan korkun yok demedin mi ?

neden o öyle dediginde sen cok mu biseye benziyorsun demedin

neden o yegeninize öyle dediginde , ona sen böyle cirkin yakistirmalar yapmaya devam ettikce ,Allah senin agzini yüzünü kaydirirsa napicaksin demedin

seni ALLAHA havale ediyorum diye yüzüne niye yapistirmadin !!!

canım zaten insanlık namaz kılmakla falan olmuyo sen demişsin ya namaz kılıyo nasıl allahın yarattığı varlık hakkında böyle konuşuyo diye inan bende çok gördüm o yüzden erdemli insan olmak namaz kılmakla ölçülmez patavatsızlık bence az kalmış bunların yanında ama ben olsam cevabını verirdim ne olursa olsun ama tatlı dille ama kötü dille yinede susmazdım

iste zir cahillik bu,yazik böylesine patavatsiz anne babalar yüzünden olan evlatlara oluyor

benim esim bazen bu gaflete düser,disarida entel dantel tipleri görünce hemen lafi yapistirir sunun tipe bak biseye benzese diye

hemen sustururum,sen karnimdakinin neye benzicegini biliyormusun diye

artik yapmiyor yapamiyor

yaptigi anda cok kötü tepki verecegimi biliyor

bigün yapıştır cwbı bak bakalım uzaylıya dönmüomu surat şeklilaelaelaelaelae

ozaman dersinnn aa anne aynı uzaylılara benzedin hayırdır noldu die:1ninca:

Secde Suresi 7. Ayet: "O ki, yarattığı her şeyi güzel yaptı. ınsanı yaratmaya da çamurdan başladı. "

aaaaa ben bunları tanıyorum sanki bi yerden...geçen gün eşimin yengesine gittik orda kendi annemden konu açıldı annem çok genç duruyo güzelde bi kadın herkes ablam sanıyo...yenge dediki annen çok tatlı çok güzel dedi ordan k.validem atladı heee bunun anası bundan daha genç daha güzel demesinmi eşim yerin dibine girdi özür dileye dileye bi hal oldu...geçendede bize geldi kaldı bikaç gün en son oğluna(eşime) git yat oğlum dinlen dedi sonra da bana döndü sende git kocanla özlemişsinizdir birbirinizi dedi...düşünün artık patavatsızlığın boyutunu... artık alıştım ne yapayım...annesi işte atamazki

2 cift laf etmek için niye tuttun ki kendini?
insan hayatında bazı şeyler ve kimseler vardır ki onlara laf söyletilmez...
senin söyleyeceğin 2 çift laf saygısızlık olmazdı emin ol....
hem ayrıca hergün 5 vakit Allah'ın huzuruna cıkan o malum şahıs da bilmelidir ki Allah'ın yarattığı hiçbirşeyle dalga gecilmez...
ayrıca saygısızlık yapacaksan da bırak bu konuda olsun...

madem zamanında sokamadın lafı bence düşün taşın yeri geldiğinde de sakince yapıştırıver lafı...
bundan başka konularda da sana böyle laf sokmaması gerektiğini öğrenir...

bilmeyene de öğretmek büyük sevaptır emin ol canım benim...

uzaylılar nasıl oluyormuşki anlamadım?
ama suç sende arkadaşım kayinpederin ilk dediğinde lafı sokacaktın oracıkta birdaha kayinvaldene fırsat kalmıcaktı aynı şeyi söylemeye

Yuh artik.....ya.....

Niye sustunki sen? Verseydinya cevabini güzelim...

Koskoca insanlarsiniz, namazinizda niyazinizdasiniz ayip degilmi size minicik bir yavruya bu kadar cirkin benzetmeler yapmaniz.....hic yakistiramadim Anne.....ayip ayip birde büyüklerimiz olacaksiniz deyip koysadin tavrini arkadasim....bir güzel bozsaydin onu....

Esine niye söylüyon...direkt sen agzinin payini verecektin edepsizin...

sende çok suskun kalıyorsun canım eşine anlatım onunla aranı bozma bişey dedikleri vakit cvp verki birdaha diyemesinler....allah sabır versin

ayyy biri benim yeğenime uzaylı dicek. valla 5 dakikada uzaylıya çeviririm onu. ister kayınpederim olsun ister amcam. ne münasebet ailenize laf diyecek. keşke ağzının payını verseymişsiniz. böyle şeylerin söylenmemesi gerektiğini öğrenirdi. eee nede olsa öğrenmenin yaşı yok lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…