Eimin ailesinin patavatszl?

Toplumda çok var böyle dengesizler malesef.Ben de kendi çevremden bir örnek vermek isterim.
Benim rahmetli kayınpederim ikinci evliliğini yapmıştı.Evlendiği insan bütün aile ile uğraşıp duruyor.Herkese bir kulp takıyor,herkesin bir kusurunu buluyor.En son eltimin küçücük kızının konuşması ile dalga geçmeye başladı.Sağda solda onun 3 yaşındaki kızın konuşması ile alay ediyor.
Ve bunu yapan insanın ilk evliliğinden olan çocuklarıda konuşma ve duyma engelli.
Yüce rabbim ıslah etsin böylelerini,onun çocuklarınında bir günahı yok.Kadının kalbi kötü.senağlama

Ehh böylesine ne denirki daha canim....Allah vermis ama yinede anlamiyor iste...

Ufacik cocugun taklidini yapmakla böyle cirkin benzetmeler takmakla eglenen insanlari bozmak agzinin payini vermek lazim....
Kekeleme sorunu olan bir minikle dalga gecen bir arkadasi koca bir toplumun icinde yerin dibine soktum....mosmor oldu utancindan....
Yok vallaha kalbi kötü söyle böyle deyip gecistirmiceksin....aninda bozacaksin öylelerini

Benim kizimla dalga geceninde cocugu olmuyor....50 yasinda kadin....ne diyimki baska

Allahım yaaa:1shok: :bbo:

Kesinlikle anında bozmak lazım..Değilse karşıdakini saf ya da ağzı laf yapmaz sanıyorlar..Ama Allah bu dünya da da cezasını veriyor bu tarz insanların a.s

yarın sabah nasıl kalkacağı belli mi acaba..

bu adamlar insanlıktan nasiplerini almamışlar bence...

Benim yeğenim doğduğunda aaa bu aynı E.T ye benziyo demiştim tabi şaka amaçlı. :ecrin_bebek: Küçük E.T'im benim diye severdim O'nu.Oyyy O benim herşeyim.Sonraları küçük kurufasulyem diye sevmeye başladım,daha sonra minik kurbağam oldu O benim. Tabi benim söylediklerim sevgiden dolayı.Canımı bile veririm yeğenim için.Şimdi 3,5 yaşında. Eğer biri benim yeğenime laf söylese döverim valla onu. klava: Sen kendine bak önce derim. Bence sende sessiz kalmamalıydın.

Sizin dünyanızdan olmadığı için size garip gelmiştir derdim
Otursunlar onlar düşünsünler
Sen maşallah iyi susmuşsun
Bence onlar gibi olmadan rahatsızlığını dile getirmezsen
Bu patavatsızlıklar sürer gider
Sende üzüldüğünle kalırsın

bu ailenin uzaylılarla baya bi irtibatı olmus heralde..bu tarz konusan insanların kendisi oyledir bana gore bide senin yigenin terbiyesizlik etmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…