Eimiz ok yorgun ve uykusuz

eşiniz bu durumda uyanırmıydı:)

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

sessizhikaye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
34
0
86
41
Bursa
eşiniz işten gelmiş yorgun ve uykusuz direk uykum var yorgunum ben yatıyorum iyigeceler demesiyle brilikte yatakta alıyor soluğu ve uyuyor ama bişey varki sizin canınız o geceyi heyecanlandırmak:icecream: istiyor Şeniz eşinizi uykusundan uyandırırmıydınızjeyyar..........

tamda söylediğin şeyleri bu ara sık sık yaşıyoruz.bazen o çok yorgun oluyor bazen ben.eminim eşim uyanırdı ama ben onu uyandırmaya kıyamıyorum böyle zamanlarda.ama onun beni uyandırması çok kolay olmuyor.yinede birbirimize anlayış gösterip bu durumu çokta dert etmiyoruz.

Niye uyandırayım ki?
Yarın gece görüşürüz kendisi ile:icecream:

sırnaşık şey evet uyandırırdım sırnaşık şey ama o beni uyandıramaz uykum çok ağıdır sırnaşık şey

ben kendi şahsi fikrimi söyliyim uyandırırım evet geceler çok ama istekler daha önemli değilmi benimki uyanır:) ve bu eşinizin hoşuna gitmezmi ?

Yahu uyandırmam diyorsunuz ama genelde böyle geçiyorsa geceleriniz ne yapacaksınız çok merak ediyorum... Ben bazen başında sızlanıp duruyorum böyle durumlarda bazen küsüyorum bazen de zorla uyandırıyorum kalk benimle ilgilen diye

hiç böyle bişey başıma gelmedi o yüzden uyandırmaya kıyamam diye düşünüyorum ama yinede o duruma gelmek lazım önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…