Eimiz ok yorgun ve uykusuz

eşiniz bu durumda uyanırmıydı:)

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
heyecanlandirmak istiyorsam hemi de nasil heycanlandiririm adami ama cok yorgun oldugu halde ustune atlicak degilim ya hele bu halde
ama kaldirabilirim yani pardon uyandirabilirim:lepi::teytey:

uyandırmanın da bır usulu var..jeyyar
hem beraber uyumak varken ne dıye yanlız uyusun kı şakkıdı

uyandırmaya kıyamamm bennn
coksekeriremsu
hem ne gerek var yanı yarın görcem onu

uyandırdın bide hayır cevabı alırsam gıcık olurdum o yüzden uyandırmam hayırda dedittirmemek için yöntemler geliştirmek gerek heralde
uykuluyken nasıl olacak evli olmadığım için tam bilemiyorum

benim eşimde beni uyandırır ama ben isteyince çok yorgunum uyuyorum der adaletsiz yani ama artk sesimi çıkartmıyorum:(

Ben uyandirmam ona kiyamam uyusun...uyandirmaya kalksam bile malesef uyanmaz agirdir uykusu Askimin...

Ne ben uyandırırım eşimi, ne eşim beni uyandırır. Kırk yılda bir fantezi baabından olabilir tabi ki. Ama genel olarak iki kişinin birlikte yaptığı birşey için çok yorgun olanı zorlamaya ne gerek var.
Hatta uyuyakalmasak bile birimiz çok yorgunsak öbürü onu biraz dinlendirip, belki bir bitki çayı yapıp, şımartıp üsütünü örter, uyutur güzelce.
Kıyamaz ki insan öyle yorgunken eşine.

kesinlikle uyandırırım hem zaten bu onun cok hosuna gider.. :) beni uyandırmasına da kızmam hatta benim de hoşuma gider.. ayrıca "kaçmıyo ya" dememek lazım bence, istekleri ertelememek lazımm, hayat kısaa.. :)

bende uyandırmam
uyanık halinde ne heycanının gördüm ki birde uyandırırp bana mı kızsın ya
hiç uğraşamam

aaa valla kocişimin uykusuna hiç kıyamam doğrusu ...
günler geceler çuvala girdi caanııımm...

Back
X