Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

daha 3aylık evlıyız kayınvalidemin komsusunda oturuyoruz bıseyden laf çıktı.şimdiki gelınler kaynana kaynnalr gelin demezmi onca insanın içinde ayy ne morlaım bozulmuştu hee ben lafın altında kalırmıyım gun geldı.anne o lafı o ortamda soledınya çok ayıp ettın ne yaptım snaa deıdm.benımkısı ilk evlendıgımz zmanalr nıye yapıyodusa bı uyuz oluyokı bana sormayın.simidyse oglunun kocasınıotekı gelınınbıle bana dertelrnır ee analdı benım nasıl bırı oldugumu simdide dıyor her zaman.ben kadriyeye çok yaptım şimdikı aklım olsa yapmazdım çok uzdum onu boşuna dıyor bende evt çok gerksız seyelr yaptın dıyorum.

benim kayınvalidemle pek zaman geçirdiğimiz söylenemez allah rahmet eylesin çok çok iyiyidi ve bana herzaman erzurum ağzıyla caaaaaaan derdi

O benim pembe gülümdür bu yaşına kadar ben soldurmadım bundan sonra da sen iyi bak, dedisüprizzzzz

yıne yenı evlıyız yemk yedık bulaşık yıkıycaz.yardımedeyımmı dedibnde safımya et deıdm bırımz yıkıyalım bıırmz duruyalım dıye dusundum annemle ole yaparız çünku hala yanı.deim sen yıka ben durulayım madem deıdm dediki yıkadıktan sonra durularımda nolcakkı cekılben çıkım madem deım ayy beynımden vurulmuşa dondum ya.3bucuk yıllık evlıyım odur kayınvaldemle bulaşık yıkadıgımz .haa gercı ogund eo yıkamadı yanı ıyı madem cekıl ben yıkaırm dedim çok bozulmuştum ama yaaa..ben varken sokmam mutfaga onu.

Gözekcim sen hiç merak etme Allah senin gözüne mutlaka gösterir söylediği bu ağır laf onun yanına kalmaz:Saruboceq: acaba kendisi çok mu dört dörtlük müş
Onlar sana öbür dünyada şefaat edecekler o otursun da kendi haline yansınkötükedihüso

sende diyemedinmi anne sen kizini evlenmeden önce bir doktora götüeseydin böyle olmazdisengözlerimebaksanab

ay ben cenemi tutramazdim nasil tutuyorsunuz hayret:lepi:

diyemedinmi gözekim sen bendende günahkarmissinki sanada benim gibi bir gelin verdi

bu arada kaynanana acayip ayar oldum söyleyimkötükedihüso

Yuhhhhh diyorum....ne kadar cahil bir kadinmis kaynananbir insanin bebek sahibi olup olamayacagi günahlari ile alakali demmeki..innasabirin ya...

Allaha birak güzelim dedigin gibi....Rabbim bildigi gibi etsin.

gözek canım sen takma işte belelrı annelık mertebesının adını aferdrsınız ama b..kk luyolar yaaa.bizmkııs o konuda sağolsun oturur benımle bırlıkte aglar

ayy çokayıp etmiş kayınvaliden yaa pess yaniii
kaynanam arad konuşur böyle işte.
sende diyemedinmi anne sen kizini evlenmeden önce bir doktora götüeseydin böyle olmazdisengözlerimebaksanab

ay ben cenemi tutramazdim nasil tutuyorsunuz hayret:lepi:

canım demedim diyememki beni lime lime ederler.ben allaha havale ediyorum hep.senağlamasenağlama

Gözekcim merak etme sen Allah onun layığını verir. sengözlerimebaksanab

Keşke deseydin sen de: Ben Allahın ne kadar sevgili kuluymuşum ki, cennete iki yavru gönderdim. Benim ahirette iki şefaatçim var. Acaba sana kim şefaat edecek diye................
:jeyyar:

Kalp kırmak Kabeyı yıkmak Allah Telayı ıncıtmek gıbıdır...Yavrum uzme tatlı canını k valıden nasıl bunları soyledı bılemıyorum ama sızı ayırmaya bıle kalktıgına gore hıcbırseyden korkusu yok demek kı..En buyuk gunahlardan mazallah..Ayrıca bır anne evladının mutlugunu ıster benım bu ayırma ıslerını vallahı aklım mantıgım almıyor..
Dılın kemıgı yok ıste..Ama ne demısler ıkı mdusun bır soyle..Bıcak yarası gecer de dıl yarası gecmezmıs gulum.
Rabbım ıslah etsın

][B
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayy sinirdem gülüyorum hee...
Ya Rabbım su k valıde gelın muhabbetleerı olmasa ne yapardık biz:tomato: :lepi:
Güler misin ağlar mısın..
Neler neler duyaacağız bakalım daha

Gercek mı mbunlar ya:1shok:
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
tobe summe haşa... Inancı olan ınsanlar bu sekılde konusamaz ya ınanın cok uzuldum ve sınırlendım ne demek annen senı doktora goturseydı evlenmeden once:1ninca:
bu br ımtıhan hersey Allahtan bızım hakkımızda en hayırlısı nu O bılır..Kula dusmez bunun muhasebesını yapmak ama ıste tutamıyoruz su dılımızı...
Kımının dılınden bal damlar kımınden zehır malesef..senağlama
bu arada ne cok yazmısım yaa neyse ben kacıııım gozum bu topıkte olacak yavas yavas k valıdeme karsı paranoya gelıstırmeye baslıcam sanırım

Son düzenleme:
vallahı benımkı saymakla bıtmez sadece komık olanını söyleyim benım topuklu ayakkabılarıma bakıp aaaa ben boyle hayatta gıyemem demesı delikafadulden

Kayınvalidemi 1kez gördüm evlendiğimden beri,farklı şehirlerde oturuyoruz çünkü...
Birkaç gün onlarda kaldık ,tabii ki bazı lafları battı bana.Çok üzgünüm çoook
Birşeyler hazırlamış önceden.Onları gösterdi bana.Al,götür istersen,dedi.Ben de üzülmesin diye tam ''götürürüm tabii ''diyecekken,''Sen sosyetesin,beğenmezsin belki.''dedi.:roflol: Çok şaşırdım,dumur oldum resmen.:dilcikar:
Birşey daha anlatacağım,benle ilgili olmasa da sinir bozucu bir olay.Çok yakın arkadaşım erkek kardeşinin nişanı için kayınvalidesini de alarak kuaföre gider.Saç,makyaj yapılır.Kuaför orda arkadaşımı över,çok güzel kız ,der.Kayınvalide de o kadar kişinin içinde ne desin :
''O kadar makyaj bana da yapılsa ,ben de güzel olurum.'':roflol:

Ya aslında bana dediği iki-üç laf var belki sonra yazarım.Şimdi aklıma getirip sinirlenmeyeyim gece gece...:roflol:

bır ev gezmesıne gıttıgımızde yenı evlıyken teyze baana ne kadar guzel gelın nerden buldunuz dedı kaynanamda aynen soyle benım oglumda cok yakısıklı

kizlar bendede var o kayinvalideden.ben alti sene beraber oturdum.daha 17 yasindaydim evlendigimde.aceleme nolduysa.hele kayinpeder mazallah ondan beter.iki aylik evliyim,vay efendim sabah 8 de kalkacaksin,kahvaltiyi hazirlayip onlari bekleyecekmisim.birgün o kadar yorgunum uyuyakalmisim,kayinpeder sabah bi kalkti nedese begenirsiniz,ben böyle geline s.....yim dedi.hemde benim odamin önünde.ama hicbir zaman hakkimi helal etmiyorum.

sorma canım yaa allah bana bi sabır vermiş bazen ben bile şaşıyomm
diyemedinmi gözekim sen bendende günahkarmissinki sanada benim gibi bir gelin verdi

bu arada kaynanana acayip ayar oldum söyleyimkötükedihüso
yok canım ben sadece dedimki evet günahkarımm belki ama demekki allahım beni seviyormuşkii bu dünyada acı veriyor ahirete bırakmıyor dedimkaydirigubbakcemile5
Yuhhhhh diyorum....ne kadar cahil bir kadinmis kaynananbir insanin bebek sahibi olup olamayacagi günahlari ile alakali demmeki..innasabirin ya...

Allaha birak güzelim dedigin gibi....Rabbim bildigi gibi etsin.
bunun gibi daha neler nelerr rabbim en kısa zamanda versinn sağlıklı bebiş inşallah
gözek canım sen takma işte belelrı annelık mertebesının adını aferdrsınız ama b..kk luyolar yaaa.bizmkııs o konuda sağolsun oturur benımle bırlıkte aglar
ona sorsan eşi olmayan ama değeri bilinmeyen bir anne :mymeka:
5 tane bebegim var canımm cennettee bekleyennnsenağlama

aminn canımm allah ıslah etsinn ki benimdee çilemm dollsun artıkkk:Saruboceq:

kayınvalidemle aramda okadar çok şey geçtiki,
nesem bitanesini yazim bareekafamçokkarıştı
en son bayramda onlara gettik farklı şehirlerde oldumus için bayada kaldık,
ama ben önceden olan bazı olaylardan dolayı,
hıncımdan hiç iş yapmadım ordaa,
deli oldu tabi görüyorum davranışlarını,
sonra mutfağa girdim telimi alcam sen nie burda elini bişeye sürmüosun dedi bana,
bende dedim kii ee ben yapıyorum yapıyorum yyapmadı oluyorum,
bari yapmayayımda yapmadı olayımm,
sonra saten hazırmış bağarmaya bir bağarmalar aman Allah ım sankim ne olmuş,
iştee ben oğlunu dolduruyormuşumda,bana inanmicakmışda,
kocişimde lavaboda sonra ben evlendiğimden beri baya kilo verdim zayıfladım,
bana ne dese inşallahhh 30 kiloya düşersin,erir bitersinsenağlama
dedim ben öyle olunca sen mutlu mu olcaksın
iyi bari hemen düşerim sen merak etme:çok üzgünüm:
bu sadecee birazıı olayların
ama ben hiç birini unutmam unutamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…