benimde bir gün gebelik testi yaptırmıştım.çıkmadı bişey o üzüntüm yetmemiş gibi kaynanam buda oğlumun şansı demeisnmi yıkıldım iyice.bide ben bebk tedavisi görüyorum bana evlenmeden önce annen seni doktora götürseydi böyle olmazdı dedi.aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.ama artık diyemiyor çünkü şimdi görümceminde olmuyor..
valla benim kaynanamınn söylediğii herşey çok ağır ağzından çıkanı pek kulağı duymaz
namusuma bile laf etmiştii sevmediğini benim yuvamıı bozmak istediğini biliyorum ama sırf ayırmak için bilee benim namusuma iftira atmıştı
ama en çokk ağlatansa ölen bebeklerimin arkasındann
demekkii sen günahkarsınn hakettinki allah seni cezalandırıyor demesii
ben onunn evladına gözüm gibi bakarken o benim evlatlarıma bunu diyorr
hep allahıma bırakıyorummm
valla benim kaynanamınn söylediğii herşey çok ağır ağzından çıkanı pek kulağı duymaz
namusuma bile laf etmiştii sevmediğini benim yuvamıı bozmak istediğini biliyorum ama sırf ayırmak için bilee benim namusuma iftira atmıştı
kaynanam arad konuşur böyle işte.ayy çokayıp etmiş kayınvaliden yaa pess yaniii
sende diyemedinmi anne sen kizini evlenmeden önce bir doktora götüeseydin böyle olmazdisengözlerimebaksanab
ay ben cenemi tutramazdim nasil tutuyorsunuz hayret:lepi:
yıne yenı evlıyız yemk yedık bulaşık yıkıycaz.yardımedeyımmı dedibnde safımya et deıdm bırımz yıkıyalım bıırmz duruyalım dıye dusundum annemle ole yaparız çünku hala yanı.deim sen yıka ben durulayım madem deıdm dediki yıkadıktan sonra durularımda nolcakkı cekılben çıkım madem deım ayy beynımden vurulmuşa dondum ya.3bucuk yıllık evlıyım odur kayınvaldemle bulaşık yıkadıgımz .haa gercı ogund eo yıkamadı yanı ıyı madem cekıl ben yıkaırm dedim çok bozulmuştum ama yaaa..ben varken sokmam mutfaga onu.
benimde bir gün gebelik testi yaptırmıştım.çıkmadı bişey o üzüntüm yetmemiş gibi kaynanam buda oğlumun şansı demeisnmi yıkıldım iyice.bide ben bebk tedavisi görüyorum bana evlenmeden önce annen seni doktora götürseydi böyle olmazdı dedi.aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.ama artık diyemiyor çünkü şimdi görümceminde olmuyor..
sorma canım yaa allah bana bi sabır vermiş bazen ben bile şaşıyommGözekcim sen hiç merak etme Allah senin gözüne mutlaka gösterir söylediği bu ağır laf onun yanına kalmaz:Saruboceq: acaba kendisi çok mu dört dörtlük müş
Onlar sana öbür dünyada şefaat edecekler o otursun da kendi haline yansınkötükedihüso
yok canım ben sadece dedimki evet günahkarımm belki ama demekki allahım beni seviyormuşkii bu dünyada acı veriyor ahirete bırakmıyor dedimkaydirigubbakcemile5diyemedinmi gözekim sen bendende günahkarmissinki sanada benim gibi bir gelin verdi
bu arada kaynanana acayip ayar oldum söyleyimkötükedihüso
bunun gibi daha neler nelerr rabbim en kısa zamanda versinn sağlıklı bebiş inşallahYuhhhhh diyorum....ne kadar cahil bir kadinmis kaynananbir insanin bebek sahibi olup olamayacagi günahlari ile alakali demmeki..innasabirin ya...
Allaha birak güzelim dedigin gibi....Rabbim bildigi gibi etsin.
ona sorsan eşi olmayan ama değeri bilinmeyen bir anne :mymeka:gözek canım sen takma işte belelrı annelık mertebesının adını aferdrsınız ama b..kk luyolar yaaa.bizmkııs o konuda sağolsun oturur benımle bırlıkte aglar
5 tane bebegim var canımm cennettee bekleyennnsenağlamaGözekcim merak etme sen Allah onun layığını verir. sengözlerimebaksanab
Keşke deseydin sen de: Ben Allahın ne kadar sevgili kuluymuşum ki, cennete iki yavru gönderdim. Benim ahirette iki şefaatçim var. Acaba sana kim şefaat edecek diye................:jeyyar:
Kalp kırmak Kabeyı yıkmak Allah Telayı ıncıtmek gıbıdır...Yavrum uzme tatlı canını k valıden nasıl bunları soyledı bılemıyorum ama sızı ayırmaya bıle kalktıgına gore hıcbırseyden korkusu yok demek kı..En buyuk gunahlardan mazallah..Ayrıca bır anne evladının mutlugunu ıster benım bu ayırma ıslerını vallahı aklım mantıgım almıyor..
Dılın kemıgı yok ıste..Ama ne demısler ıkı mdusun bır soyle..Bıcak yarası gecer de dıl yarası gecmezmıs gulum.
Rabbım ıslah etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?