- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
][B
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayy sinirdem gülüyorum hee...
Ya Rabbım su k valıde gelın muhabbetleerı olmasa ne yapardık biz:tomato: :lepi:
Güler misin ağlar mısın..
Neler neler duyaacağız bakalım daha
Bizim de aileler uzakta. Yeni evli çiftler birbirine sımsıkı bağlanana kadar ve evlilik oturana kadar ailelerin uzak olması kesinlikle çok daha iyi. İyi kötü herşeyin üstesinden sadece 2 kişi gelmek bazen insanı çok bağlıyor. Hem de daha özgür oluyor çiftler. Uzak olduğumuz halde görümceyle aram açık :) Yakın olsak ne olurdu acaba...
merhabalar
bende nişanlıyım .başımda bır eltı var kı sormayın.kaynanam.kayınpeder.kaynım ve görümcem (11 yaşında ) onlar dünya tatlısı. ama 1 yıldır evli olan kaynımın eşi yani eltım soğuk nevale.ne kadar sıcak davransamda olmuyor.
2. ci konu da kaynana evinde oturma olayı.. krizden dolayı geçici süre geçme düşüncesi var ama ?? bilmıyorum. en çok eltim eve çok gelip gidiyor bundan istemiyorum...
ne dersiniz ????
kizlar bendede var o kayinvalideden.ben alti sene beraber oturdum.daha 17 yasindaydim evlendigimde.aceleme nolduysa.hele kayinpeder mazallah ondan beter.iki aylik evliyim,vay efendim sabah 8 de kalkacaksin,kahvaltiyi hazirlayip onlari bekleyecekmisim.birgün o kadar yorgunum uyuyakalmisim,kayinpeder sabah bi kalkti nedese begenirsiniz,ben böyle geline s.....yim dedi.hemde benim odamin önünde.ama hicbir zaman hakkimi helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?