Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

sık görüşmeye çalışırım...en fazla 10 gün...geçirmemeye çalışırım...bazen dahada sık oluyor

Kayınpederımın ıslerı acılmaya baslamıs ıse gıdıyor bırkac gundur ınsallah hep boyle devam eder. Dun kotu bısı oldu terkedıp asagı ınerken gozyası doktugum evımıze hırsız gırmıs Bız onu terkettık o da kapısını baskalarına actı senağlama

ben önceden kendim arıyordum....sonra o her konuştuğunda bana da verince aramama gerek olmadığını anladım....aslında benim aramam daha hoş oluyordu...

ben önceden kendim arıyordum....sonra o her konuştuğunda bana da verince aramama gerek olmadığını anladım....aslında benim aramam daha hoş oluyordu...

Haklısın canım...

Aslında senin kendiliğinden araman daha güzel...

Bende nişanlıyken her hafta arardım kayınvalidemi. Ayrı şehirlerdeydik o zaman.

Evlendikten sonra hanımefendi oğlunu iş yerinden aramaya başladı. Bende arıyordum, duyunca aramaları kestim. Yani ben onu arıyorum, o beni hiç aramıyor. Ama oğluna gelince arıyor....

Ki ben başka şehirden gelmişim. Daha çok ilgilenmesi gerekirken, hala benden ilgi beklediğini farkettim ve eşime söyledim. Daha sonra konusu geldiğinde, bazı sorunlarda olmuştu. Eşimle ona bunu söyledik....

Çok şaşırdı böyle tepki beklemiyordu.Sonraları benide aramaya başladı. Bende ara ara arıyordum. Ama artık bişey olmadıkça hiç aramam....

Oda ara ara takdik değiştirir. Bu aralar her pazar arıyor ve ben gıcık oluyorum.

Pazar günleri araması bana normal gelmiyor. Laf arıyo ne yapıyosunuz??? gibi...
Evde olmayacağımızı yada bi yere gideceğimizi bile bile araması tuhaf geliyor...

Çünkü benim ailem olurda denk gelip pazarları ararsa gezmedeysek çok hoşlarına gider ve dile getirirler. Ona söylediğimizde rahatsızlığını o kadar belli ediyor ki....

benim eşimin ailesi bana karşı çok iyi..ben de çok seviyorum....düşünsenize bir de sorunum olduğunu ve eşimin sürekli teli bana uzattığını...aslında konuşmak zoruma gitmiyor, benim zoruma giden aynı şekilde eşimin ailemle konuşmaması...ondan sonra ben huzursuz olmaya başladım...sürekli konuşmasını istemedim ayrıca, arada bir al eline teli konuş....zaten kendi hiç aramadı...

eşimin ailesi ankara'da yaşıyor.
ben de eşim de, babasıyla en son kurban bayramında konuşmuştuk.
ama büyük abim ve eltimle 3-4 gün de bir konuşuruz.

eşimse benim annem-babamı nerdeyse her gün arar. ben unuturum aramayı o uzatır telefonu bana hadi arayalım diye.

Isın ılgınc kısmıs cogu yerı dagıtmıs ama bısı almamıs :1shok: Ic camasırlarımız falan etrafa sacılmıs cekmecelerın belırlı kısmı acılmıs acayıp bı durum kapı kırık öf gene borc :1shok:

Cok nadir, 4 ay olacak evleneli belkide 2 kez konusmusumdur. Esim bana oyle telefonu falan uzatmaz, uzatmasin da zaten cunku onlarla sohbet edebilecegim konu yok.
Esim ise, annemle mesajlasir, genelde soylemez bile.
Babamla da her hafta gorusur.

yeni evlendiğimde hergün arar konuşurduk araya tatsızlıklr girince hafta bir bile aramıyorum artık ama eşim hergün arar sorar bende anacığımı hergün ararım herkez kendi annesini arasın

ben kayınvalidemle eşimden daha sık telde konuşurum eşimin aklına bile gelmez aramak ben neden aramıyorsun dediğimdede off işlerim yoğun sen konuşuyorsun ya der
kendi ailemle hergün konuşurum zaten kızkardeşimle konuşmazsam bir boşluk hissederim annemlede hergün konuşurum eşimde ben nezaman annemle konuşsa eğerki evden arıyorsam(genelde ben işyerinden arar konuşurum)konuşur annemlerle yada işi varsa selam söyle der

eşimle 3 yıl olacak evleneli..1yıl da nişanlı kaldık..
bu 4 yıl boyunca konuşmadığımız gün yok gibidir..
ben aramazsam o arar,sesin çıkmadı hiç der..yada ben ararım..aramadın anne derim..
ben kayınvalidemi seviyorum,onunda beni sevdiğini biliyorum..aranmak ve aramak da güzel..
eşimde babamı arar sorar.bir ihtiyacın varmı der..

biraz bencilim belki ama ben aramayı sevmiyorum yani onları ya zaten akraba olduğumuz için akrabalık ilişkileri falan konuşuyoruz ama özellikle aramam....
onlar beni arar mı kayınvalidem evet ama görümcemler hep benden bekler daha çok beklerler.....[/B]
eşimde babamı sık sık arar hatır sorar babamda onu arar ona ulaşamazsa beni arar....
allah bozmasın......

kayınvalidem karşımda oturuyr bu yüsden aramam ama haftada birkes muahakkak yanına gideriz eşimin ailesi çok önemverir aslnda böyle şeylere aranmak sürekli gelip gidilmek isterler bende mecbur kalınca yapıyorum malesef çünkü kendi ailemden kimse yok yanımda teyzesi falanda aramamı bekler bende aramam geçen kyınvalidem annesine gitmişti aramadık neden aramadın beni dedi bende kendi annemi zor arıyoruım uzakta olduğu halde dedim beni araman lazım dedi yok canım dedim bende aramızda tatlı sert bi sohbet var aslında ama yinede baştan mesafeli olmak lazım eşlere pay düşüyo baştan gitmek istemediğim yerlere bile kavga ederk giderdim ama artık alıştım sanırım evliliğin kanunu bu katlanmak zorundasın (((

ama eşim benim ailemi çok sık arar konuşur çünkü ailemde kasıntı kişiler yoktur hep sevecen yaklaşırlar ama kendi ailesinde hep kasılır

ben eşimden daha çok arıyorum galiba annesini...
en uzun ara 1 haftadır, bazen eşim evdeyken ara konuşuruz ikimizde, bazen o daha gelmeden be arar konuşurum, bazen arar yemek tarifi sorarım, hoşuna gidiyor ona sormam farkındayım, keyif alıyor bana anlatırken tarif ederken...eşim bensiz onlara gittiğinde de kayınvalidem mutlaka arar ne istersin ne göndereyim diye...
bizim bir arada sohbetlerimiz de çok keyiflidir...saatlerce sıkılmadan muhabbet edebilir ya da bir konuyu tartışabiliriz...bir de babaanne dede olsalar tam süper olacak de bu gelinden bu konuda hayır yok kanımca...neysem bu konu dışı oldu...
seviyorum ben kayınvalidemi de kayınpederimi de...mutluyum onların gelini olduğum için ve şanslıyım çok şükür...

hergün hemde kaç kere...kızıma bakıyor çünkü..
ama eskiden de hergün arardım

ben eşime sen konuşmaya başlamadan ben de konuşmayacağım demiştim, merak etmiş eşimin annesi aradı şimdi....

genelde kayinvaldem arar akşamları
eşim çıkar telefona
konuşurlar banada selam söyler bazende benimle konuşmak ister öyle 1-2 konuşuruz okadar
annem her akşam arar
gene eşim çıkar
1-2 konuşur bana verir öyle yani

bu sistem iyi ama siz ev telefonuyla konuşuyorsunuz değil mi? biz de herkes istediğini cepten arıyor....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…