hayatım katılıyorum sana, yani gerçekten kaynananla aynı evde yaşamana üzüldüm, inşallah yakın zaman da işler yoluna girer de ayrılırsınız..
ya zaten kaynanan eşine senden daha çok ilgi gösteriyosa gıcık olursun sonuçta ona hizmet etmek , kocana yemek hazırlamak gibi zevkli bişey olamaz, ve bu tip şeyler erkeklerin müthiş hoşuna gider ama sen kalkıp onun sevdiği yemeği yapacakken kaynanan senden önce bunu yapmaya kalkıştıysa çok can sıkıcıdır...
aman valla kaynanamdan tabiki kocamı kıskanmam ama onunda oyle bebekmiş gibi eşimle ilgilenmesine gıcık olurum çunku hiç bir kadın kocasının bAşka bir kadın tarafından pohpohlanmasından , eşinin paylaşılmasından hoşlanmaz.. bu kişi eşimizin annesi bile olsa... ya cok gaddar oldum sanırım ama eger bizim ilişkimizde öyle durumlar olursa cok gelip gitmeler, özelimize müdahale ya da ne bileyim bu tip gelinlerin sinirine dokunan durumlar olursa ben dayanamam herhalde .. normalde sinirli bir yapım vardır ama eşim sayesinde cok sakin bir insan oldum ama tekrar eski ben gelebilir...yasakkelime
ben önceden kendim arıyordum....sonra o her konuştuğunda bana da verince aramama gerek olmadığını anladım....aslında benim aramam daha hoş oluyordu...
genelde kayinvaldem arar akşamları
eşim çıkar telefona
konuşurlar banada selam söyler bazende benimle konuşmak ister öyle 1-2 konuşuruz okadar
annem her akşam arar
gene eşim çıkar
1-2 konuşur bana verir öyle yani
bu sistem iyi ama siz ev telefonuyla konuşuyorsunuz değil mi? biz de herkes istediğini cepten arıyor....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?