aman hiçbirini de sevmiyorum sevmek zorun da da deilm
Gelin Kaynana
gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;
- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.
kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
gelinde ;
- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.
:lepi:
Aslında siyahsutcum senin konun çok orjinal bi konuydu...
"Ailemizin akrabalarıyla ilişkilerimiz" konusuyla birleştirilmesi hiç hoş olmamış. İkisi çok farklı şeyler çünkü...
Bazen o kadar orjinal konular açılıyor ki, başka konularla birleştirilince orjinalliğini kaybediyor malesef.
görümcem boşanıyordu eşinin ailesiyle çok sorunlu benim kayınvalide de sürekli ben oğlum beğendiyse kötü de olsa ses etmem bunlar ne böyle diyip duruyor yanımda başkaları da var sanırım üçüncüden sonra dayanamadım aman anne dedim alıyorlar güzel, akıllı, kariyerli,ailesi düzgün kızları ondan sonra da aman dediğimize gelmedi diye kötü kötü diyip duruyorlar alsalardı o zaman oğullarına ensesine vur lokmasını al ezik bişi ona istediklerini yaptırsalardı bi daha ağzını açıp o lafı edemedi yanımda :)
bi de bana çok nazar değer nazarlığım cam ortadan ikiye ayrıldı onu anlatıyorum eşim de var bi de yabancı biri var yanımızda kayınvalidem aman neyin var da nazar değiyor demesin mi ben de gencim güzelim onun için herkesi üzüyorum dedim bişi diyemedi aslında bilmem anne mesela sen ve kızın niye kıskanıyorsunuz ben de anlamıyorum demek vardı ya terbiyeme dua etsin
her seferinde cevabını veriyorum allahtan da yüreğim soğuyor yoksa kanser ederdi benimki beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?