ya kızlar ben evlı degılım ama sanırım bır sorun olmazsa bu yaz nişan yada söz olucak benım bır endısem var kı oda şu benım partnerım daha once ılıskımızın ılk gunlerınde benı aldattıgı ıcın ben onu fazlaca arıyorum arama ıhtıyacı hsdyrm guvenmedıgımden tabıkı ama bu durum ailenın dıkkatınıde cekmeye basladı ve soylenmeye baslamıslar dogal olarak durumu bılmedıklerınden ben olumsus konumda kalıyrm(( suan ıcın aramalr brss azaldı ben azalttım kı aradgmda zatn sadece 5 sanıye ancak konsuyrdum maksat sesını duymak vs seyler sozde ıcımı rahatlatcam ya kı sadece kendımı kandıroyorum eger bır ayrlık olmazda evlenırsek ailesı benı boyle bılıcek ve ben ne yapıcam mıllet bana sımdıden gıcık kapmaya basladı (((
bence senin sorunun aileyle değil evleneceğin kişiyle alakalı
güvenmediğin için sık sık arıyorsun değilmi . peki güvenmediğin bireyle nasıl evleneceksin???
güvenmediğin o kişiyle bir ömrü nasıl geçirecen
1 gün 2 gün olsa neyse ya bir ömür bu adam nerde ?? şimdi orda mı burdamı ?? kimle konuştu kimin yanında diye düşünmekle geçermi arkadaşım
valla canına yazık bir ömür böle düşünürsen bi hastalığa kalırsın hayatın zehir olur
sen yolun başındayken iyice düşün taşın yazık etme kendine
haaa olurya evlenirsen de kimseyi ilgilendirmez senin kaç kere aradığın konuştuğun.seviyorum aradım dersin kime ne
haklısın canımm nereye kadar temmuzda kesın karar verılıcek ailelelr araya gelıcek bende korkuyorum yapabılırmıyım onunla bılmıyorum dusuncesedeyım(( temmuıza kadar dusunucem ve karar verıcek cunku bır omur ben onunlamı ugrascam guvensızlık cok kotu ısın koty tarafı adama ne zaman guvensem yalan soyluyor basa donuyor ota b..ka yalan soyluyor savunması ne bıleyım o an solesem bılıyorumkıı kıyametı koparcaksın kavga etmemek ıcın beyaz yalan soyluyorum dıyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?