Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

Eşim yok ama erkek arkadaşım var olur mu Müstakbel kayınvalidemle aramız çok iyi.. Ben uzakta okuduğum için Allah razı olsun sürekli yemek gönderir, hiçbir şeyimi eksik etmez... Sürekli arar sorar, ilgilenir.. Bir de müstakbel görümcem var.. Onunla çok resmiyiz ama.. özel bir durum olduğunda sadece görüşürüz.. Sanırım o bana ısınamadı bir türlü.. Onun çok yakın bir arkadaşı erkek arkadaşımı seviyordu.. Çok uğraşmıştı birlikte olsunlar diye ama olmamıştı.. Sonra biz başladık ilişkimize.. O yüzden galiba çok benimseyemedi beni.. Umarım zamanla aramızdaki buzlar çözülür..

ben erkek arkadaşımın ailesini çok seviyorum..görümce kayınvalide- peder elti hepsi birbirinden iyi insanlar Allah herkese hayırlısını nasip etsin ınşallah köprüyü geçene kadar ayıya dayı dicez muhabbeti yoktur hehe

benim kayınvalidem 4 yıl önce vefat etti çok özlüyorum onu yokluğunun bu kadar içimi acıtacağını inanın tahmin edemezdim arkadaşlar gerçekten cadıda olsa kaynanalarınızın kıymetini bilin
2 görümcem 3 te eltim var.görümcemin biri biraz patavatsızdır ama bilirimki içinde kötülük yoktur
diğer görümcemde kendi halindedir
eltilerimlede aynı şehirdeyiz ama sık sık görüşmeyiz ayda yılda bir oda ya davetlerde yada bayramdan bayrama ben öyle cıvık cıvık ilişkileri sevmem akrabada olsa arada bir resmiyet olacak

3 yıllık evliyim ilk zamanlar çok kötüydü malum eşimin akrabalarından dolyı yazık benimki iki arada kalırdı ben sinirlendiğimde olanca gücümle eşime patlardım ama su bi gercek ne kayınvalıdem ya kayınbabam ne kaynım nede görümcem asla karsılık vermediler bana
eşimin diğer akrabalarıda cok düşkündür coks everler beni ama ilk zamanlar bu sevgileri beni çok bunaltmıştı ne kadar cok üstüme geliyolar diye eşimle tartısıyodum ama üstü gelme değil çok benimsemelerinde olyomus öyle zamanla daha iyi anladım
görümcem zaten sehir dısında çok görüsemiyoruz artık ama sanıyorum ilk zamnalar böyle tartısmalar her evde olmustur zamanla rayına oturdu simdi çok sükür iyiyiz
evlenince eşinin akrabalarıylada evlendiğin doğru birsey olduğunda duymazdan gelemiyosun sonucta ana baba atamassınki ölene kadar sırtımızda tasıyacağız
ama su bi gercekki ki insan kendi annesiyle bile anlasamıyo zaman zaman ki bu kaynana kayınbaba zaman zaman anlasamamazlık olması gayet normal annemiz bize ters düşen bişey dediğinde kalbini kırmayım diyoruz annem diyoruz kayınvalidede bi anne ben biliyorumki oda kötülüğümü istemz.yinede ne yasarsak yasayaım ben kayınvalidemi kayınpederimi asla kendi annemden babamdan ayırmadım ayırmamda onlarda artık bunun farkına vardı kayınvalidem bana ne zaman gelse sarılır sarılır öper allah eksikliklerini vermesin ama buna ulasabilmek için çok agladım cok gözyası döktüm çok catısmalarımız oldu ama sevgi kazandı sonunda . onlar 4 atamız allah eksikliklerini vermesin basımızdan eksik etmesin gölgeleri yeter.
eger zaman zaman kavgalarınız olursa bazı seylere kulakalrınızı tıkayın ne eşinizi nede kendinizi yıpratın
ben artık bunu huy edindim kırılacağım bişey söylediklerinde duymazlıktan geliyorum. yaşlarına veriyorum dilerindekini artık onların devriyle bizim devrimiz çok ama çok farklı

eşimin ailesine ve akrabalarına ( birkaç tanesi hariç ) hepsine toptan kılım...
allahtan hepsiyle mesafeliyiz de beni daha fazla gıcık edemiyorlar :)

Eşim değil ama erkek arkadaşım var :) Ailesiyle çok iyi anlaşıyorum , annesi bana biricğim diyor beni merak ediyor selamlar söylüyor kekler gönderiyor :) Maşallah maşallah kızından farklı tutmuyor resmen :) Hele ablam ( erkek arkadaşımın ablası :) ) bir melek sanki :) nazardan korusun allah :)

eşimin ailesini ve bazı akrabalarını hiçmi hiç sevmiyorum ama bu duruma gelmeyi ben istemedim:jeyyar:

kızlar valla benim eşimin ailesi ben daha tanışmaya bile gitmeden ne beni ne ailemi görmeden eşimin beni anlatmasıyla sevmemişler istememişler ama ben bunumaalesef evlendikten sonra öğrendim. istememelerinin sebebi başımın açık olması, ailemin modern olması üniversite mezunu olmam ve çalışmam. yani bana istediklerini yapamayacaklarını onlarla beraber oturtamayacaklarını anlamışlar baştan. ama evlenene kadar bana hiç bişi çaktırmadılar. benim ailemde baştan bana bak kızım tmm X çok iyi onu çok seviyoruz ama ailesi bizden çok farklı anlaşamazsın fln dediler ama ben dinlemedim. aşk işte evlendim. evlenir evlenmez hamile kaldım. daha 2.5 aylık hamile ve evliydim. kayınvalideme gittim akşam da eşim iş çıkışı oraya gelecekti neyse ben aradım hayatım nerde kaldın hani gelmiyomusun diye? o da gecikeceğini söyledi ben de accık naz kapris yaptım. kaynanamda kapıdan dinlemiş konuşmalarımızı teli kapatınca bana demezmi oğluma ben bu köyden gelin alacaktım yanıma oturtacaktım oğlumu böyle üzmeyecekti, erkek adam istediğini yapar biz seni baştan istememiştik zaten de sözümüzü geçiremedik diye. zaten yeni evliyim bi de düşük riski olan bi hamilelik yaşıyorum. o gün eşim gelir gelmez herkesin yanında eşime keşke benimle deilde annenin istediği gelinle evlenseydin de ben de sende ailende mutlu olsaydı dedim evde baya bi kalabalıktıbütün kardeşler teyze dayılar kuzenler orda. kaynanamın yüzüme söylediği son lafoldu gerçi kulağıma arada bişiler gelio

bi de benim bir tane eltim var eşimin abisi eşimden 15 yaş büyük onlar evleneli 13 yıl olmuş ama çocukları hep karnında ölüo eltimin 7 aylıkken. benimle baştan çok ii anlaşıyodu o da açık ve pek sevilmeyen gelin biraz da o yüzden çok iyi anlaşıoduk ama benim hamile kaldığımı öğrendiği gün bana bi küstü kızım şimdi 25 aylık hala konuşmuo doğuma da gelmedi bayramlarda düğünlerde cenazelerde karşılaşıoz ama slm bile vermio bana. görümcelerimde iiler aslında ama her görüşmemizde ne iyi kocan var hiçbişeyine karışmıyo istediğini yapıosun istediğin yere gidiyosun istediğini giyiyosun valla seni kıskanıyoruz diyolar ama her seferinde valla kendimi sanki suçluuymuşum gibi hissettiriyolar. yani anlayacağınız en iyi kayınvalide siz eşinizle tanışmadan önce ölmüş kayınvalide en iyi görümce gurbete evlenmiş görümce ve en iyi elti olmayan eltidir. kötükedihüso

tabııkı kabul edıp saygıda kusur etmememız gerekıyor...sonuc ta bızımde aılemız var ve onlar da aılemız oluyor ama lackaya donusmeden cıvımadan.yanı bugun bende yarın sende obur gun dıgerın de olursa hıc hos olmuyor acıkcası ustelık benım gıbı yenı evlı olan bı cıft ıcın.mesafeyı belırlemek lazım..

ya kızlar ben evlı degılım ama sanırım bır sorun olmazsa bu yaz nişan yada söz olucak benım bır endısem var kı oda şu benım partnerım daha once ılıskımızın ılk gunlerınde benı aldattıgı ıcın ben onu fazlaca arıyorum arama ıhtıyacı hsdyrm guvenmedıgımden tabıkı ama bu durum ailenın dıkkatınıde cekmeye basladı ve soylenmeye baslamıslar dogal olarak durumu bılmedıklerınden ben olumsus konumda kalıyrm (( suan ıcın aramalr brss azaldı ben azalttım kı aradgmda zatn sadece 5 sanıye ancak konsuyrdum maksat sesını duymak vs seyler sozde ıcımı rahatlatcam ya kı sadece kendımı kandıroyorum eger bır ayrlık olmazda evlenırsek ailesı benı boyle bılıcek ve ben ne yapıcam mıllet bana sımdıden gıcık kapmaya basladı (((

ben eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum eşimde görüşme diyo zaten çokkkk uzağız yani tlfla bile görüşmüyorum beni hiç istemediler halada istemiyolar napalım sevmiyolarsa sevdirmeyede uğraşamam evde adları bile geçmez biz hayatımıza devam ediyoruz eşim görüşür tabi ona zaten bişi diyememde benim varlığımdan bile rahatsız oluyolar bende daha fazla rahatsız etmiyorum ...eşimin benim ailemle arası çok iyidir sorunum yok böylece...

bence senin sorunun aileyle değil evleneceğin kişiyle alakalı
güvenmediğin için sık sık arıyorsun değilmi . peki güvenmediğin bireyle nasıl evleneceksin???
güvenmediğin o kişiyle bir ömrü nasıl geçirecen
1 gün 2 gün olsa neyse ya bir ömür bu adam nerde ?? şimdi orda mı burdamı ?? kimle konuştu kimin yanında diye düşünmekle geçermi arkadaşım
valla canına yazık bir ömür böle düşünürsen bi hastalığa kalırsın hayatın zehir olur
sen yolun başındayken iyice düşün taşın yazık etme kendine
haaa olurya evlenirsen de kimseyi ilgilendirmez senin kaç kere aradığın konuştuğun.seviyorum aradım dersin kime ne

haklısın canımm nereye kadar temmuzda kesın karar verılıcek ailelelr araya gelıcek bende korkuyorum yapabılırmıyım onunla bılmıyorum dusuncesedeyım (( temmuıza kadar dusunucem ve karar verıcek cunku bır omur ben onunlamı ugrascam guvensızlık cok kotu ısın koty tarafı adama ne zaman guvensem yalan soyluyor basa donuyor ota b..ka yalan soyluyor savunması ne bıleyım o an solesem bılıyorumkıı kıyametı koparcaksın kavga etmemek ıcın beyaz yalan soyluyorum dıyo :))))

şimdi yalanlarına katlanırsın belki ama evlenince öyle olmaz
çünkü en iyi erkek bile evlenince yüzdeyüz değişiyor .benim kocam değişmedi diyen kadın yalan söyler
hele seninki zaten sana yalan söylüyomş canım evlenince de ooooo neler yapar.hem yalan yalandır beyazı siyahı olmaz
aşk biryere kadar önemli olan mutlu olmak o yüzden mutlu olabileceğine inandığın kişiyle hayatını paylaş

biz eşimin çoğu akrabasıyla aynı bahçe içinde yaşıyoruz dayıları teyzeleri kayınvalidemler falan
bi sorunumuz yok eltim yok şuan kaynım var bekar görümcem izmirde onunlada iyi anlaşıyoruz belkide burda olmadığı içindir seneden seneye görüşüyoruz
arada pürüzler oluyo tabii olmazmı ama allaha bin şükürki huzurum yerinde önemli olanda bu zaten arkamda kaya gibi hissediyorum onları annem babam yok 2 sene önce öldüler onlar ailem oldu benim

ben ilişkilerim iyidir..alışmak zor tabi..birden pırtlayıp çıkan bu YENİ akraba kalabalığına..
ama şunu diyorum hep:
onlar eşimin annesi-babası-akrabaları..
sevmek zorunda değilim ama saygı duyarım..arayıp sorarım.sınırlı da olsa giderim ve davet ederim..
ama içimden gelerek değil..gerekli olduğuna inandığım için..

eşimin ailesini seviyorum arkadaş gibiyiz akrabaları uzakta olduğu için tanıyamadığım için bi yorumum yok

eşimin sadece iki teyzesi ve bir dayısı var akraba olarak. dayısı dul.gidip gelmez öyle kimseye. bir teyzesinin çocuğu yok 50 yaşlarında. diğer teyzesinin bir çocuğu var. eniştelerle birlikte akraba sayısı toplam 6 kişi.saygı çerçevesinde seyrek görüşüyoruz. ailesi ise hep yanımda olduklarından akrabalarının azlığını telafi ediyorlar karşılıklı oturuyoruz kayınvalidemlerle maalesef.bir de evli bir görümcem var o da benim annemlerin oturduğu yerde oturuyor. yani annemlere de gitsem kayınvalidelerle birlikte gidiyoruz şehir dışına. onlar kızlarında biz annemlerde kalıyoruz. yani her yerde beraberiz.o yüzden bir ailem olduğunu hissetmiyorum ve kısıtlanmış gibi hissediyorum. eşimle sorun yaşıyoruz sırf bu yüzden
kısacası sevmemek değil de gıcık oluyorum yaaa((

bana zararı dokunmayan herkesi seviyorum zararı dokunsa bilekızgınlığım geçince unutup gidiyorum kimseye kinnefret beslemem eşimin annesi haricinden bütün akrabalarını seviyorum onlarlada zaten ayda yılda bikere görüşürüz yani pek akraba ilişkileri yok eşimin aksine bende çok düşgünüm akrabalara kayınbabam yok görümcemde bayramlarda gelir kayınvaldeyide iftarıcı yalandolan dedikodu fiteci herşey var o yüzden eşimle ayırmıya çalışıyo eşime şikayet ediyo beni kötülütyo eşime karşı iftiralarla aramızı açıp benim annemin evine göndermiye çalışıyo ama eşimde ona inanıyo bana hiç inanmıyo kayınvaldem herşeyyi yapıyo sonrada yeminler kurana elbasmalr ben bişey söylemedim yapmadım etmedim diye daha çok şeyler var bunlar çok hafif olanlar oyüzden ondan nefret ediyorum beni herkeseküçük düşürdüğü için eşimle ramızı açtığı için eşimi aileme akrabalarıma düşman ettiği için ondan hayatım boyunca nefret etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…