banada kızım derlerdi bir zamanlar nişanı yapınca ne kızım kaldı nede başka birşey kaynanadan ana olmaz ben buna inanıyorum.valla ben bu siteyi çok sevdim ne güzel ya bende kayınvalidemden pek haz almıyorum daha evli değiliz nişanlık alacağız biz bir yerde beğendik anneleri aldık götürdük görsünler fikir versinler diye ama hata bende tabi ona ne bakıyorum ki düşünmek hata onu neyse giydim ben nişanlıkları bu arada bir tane ben beğendim bir tanede sözlüm beğendi ama kimseye söylemedik ne diyecekler diye neyse ilkini giğdim ben kaynanam soruyo hangisi oğlumun beğendiği söyle söylesene ben anladım ama sen illa söyleyeceksin diyo bende söylemedim sen fikrini söyle dedim oda söyledi oda oğlunun dediği çıktı ama o ana kadar ben 1 tane elbise giydim kafası karışsın oğlunun beğendiğini giydim neyse sonra kendi beğendiğimi giydim başladı ağız burun kıvırıyo surat asıyo o anda kafasını yerlere çarpmak istedim ama tabii ki tuttum birde bu devamlı ayakta duruyo satıcı kadın da oturun dedi kadının ayağına dolaşıyo ondan diyo bu başladı yok efendim ben oturmam buyur sen otur ben ayakta duracam demeye çıldırdım neymiş o ayakta durmayı seviyomuş yalan neyse o günümü öyle rezil etti sonra bende karar veremedim sözlümü aradım ne zaman işten çıkıyorsun diye oda çıktım dedi bizde bekliyoruz gelsin yine bu bana yan yan bakıyo uyuz bir şekilde yarım saat geçti mağaza kapanacak benimki gelemedi bizde çıktık hafta sonu tekrar gidip bakacağız diye yolda bir yerde sözlümle buluştuk annesi oğlunu görünce oğlum diye boynuna atladı sanırsın biz ona işkence yaptık... yolda onlar kolkola önde biz annemle arkadan geliyoruz fısır fısır dolduruyo artık ne anlattıysa delirtti beni birde bu kadın sözlenmeden önce biz senle ana kız olcağız diyodu tmamen yalanmış tabi o zaman oğlu vardı yanımızda göz boyamak için söylüyodu ben onun neden böyle olduğunu biliyorum ama söylemiyorum burda bazı şeylerin yokluğu vurmuş kafasına valla rahatladım azıcık allah bana sabır versin birde bu durumu kimseye söylemiyorum dedikodu yapmasınlar diye ahah sakın yakın oturmayın hele aynı evde asla vallaha aklınızı oynatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?