Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

badem gözlümün anne tarafını seviyorum
ama baba tarafından,babasından,kardeşelrinden nefret ediyorum

arkadaşlar sıze bısı anlatıcam bu konuyla ılgıle hemde haketten buyuk bı ders cıkarılması gereken bişi. ben emo dencek kadar enteldım ewlenmeden once we tabıkıde esımın aılesı ıstemedı benı ne duunum oldu ne takı nede ufak bır hedıye dul kadın gıbı derler ya oyle ewlendım.Buda yetmez gibi kayınvalıdem herkeze benım tek we esas gelınım dıye herkeze eltımın fotoaunu gosterdı gene sabret dedım ıcımden. Yetmedı o cok sewdıı gelını esımı tazcılere basladı yok ewlendın ewlenelı benı unuttun.(kızlar bu laftan ne cıkarırsınız) gunde 10 kez esımı aramalr esım arama dıyor kavga edıyoruz dıyor babane kawga edın dıyo we ıgrebc bır kahkaha atıyor telefonda.Ben artık susamdım susamamda dedım we esımın abısnı arayıp karın bızı rahatsız edııyor ıstemıyorum dedım we bana agza alınmayajak kufurler ettıı ınananamazsınız kardesının karısıyım ya ben elmıyım.<esımın akrabaları arıyor kımse ewlnedık bı hayırlı olsun demıyor boyle olaylar 1 sendırde dewam edıyordu kzılar bıde kendımı artık caresız hıssedıyordum naptım dıye bukadar bu ınsanlara 1 hafta once ögrendımkı kayınvalıdemın esı olmus ve o sewdıı gelını we ogluyla yasıyordu bunlar bunu kapının onune koymus.kızıyla kalıyormus esım analttı vede ağlamıs.Ve ben gene dayanamayarak bızde kalabılır dedım esımde soylerım dedı dusunebılıyormusunuz kımseyı gorunusyle yargılamamk gerekır bana cok acık cektırıp hıc cıcım hayatı yasatmayan ınsanı bıle gun gelır kabuledbeılıyormus ınsan ewlılık fedakarlıkmıs bunları hıc bılmezdım....

valla ben bu siteyi çok sevdim ne güzel ya bende kayınvalidemden pek haz almıyorum daha evli değiliz nişanlık alacağız biz bir yerde beğendik anneleri aldık götürdük görsünler fikir versinler diye ama hata bende tabi ona ne bakıyorum ki düşünmek hata onu neyse giydim ben nişanlıkları bu arada bir tane ben beğendim bir tanede sözlüm beğendi ama kimseye söylemedik ne diyecekler diye neyse ilkini giğdim ben kaynanam soruyo hangisi oğlumun beğendiği söyle söylesene ben anladım ama sen illa söyleyeceksin diyo bende söylemedim sen fikrini söyle dedim oda söyledi oda oğlunun dediği çıktı ama o ana kadar ben 1 tane elbise giydim kafası karışsın oğlunun beğendiğini giydim neyse sonra kendi beğendiğimi giydim başladı ağız burun kıvırıyo surat asıyo o anda kafasını yerlere çarpmak istedim ama tabii ki tuttum birde bu devamlı ayakta duruyo satıcı kadın da oturun dedi kadının ayağına dolaşıyo ondan diyo bu başladı yok efendim ben oturmam buyur sen otur ben ayakta duracam demeye çıldırdım neymiş o ayakta durmayı seviyomuş yalan neyse o günümü öyle rezil etti sonra bende karar veremedim sözlümü aradım ne zaman işten çıkıyorsun diye oda çıktım dedi bizde bekliyoruz gelsin yine bu bana yan yan bakıyo uyuz bir şekilde yarım saat geçti mağaza kapanacak benimki gelemedi bizde çıktık hafta sonu tekrar gidip bakacağız diye yolda bir yerde sözlümle buluştuk annesi oğlunu görünce oğlum diye boynuna atladı sanırsın biz ona işkence yaptık... yolda onlar kolkola önde biz annemle arkadan geliyoruz fısır fısır dolduruyo artık ne anlattıysa delirtti beni birde bu kadın sözlenmeden önce biz senle ana kız olcağız diyodu tmamen yalanmış tabi o zaman oğlu vardı yanımızda göz boyamak için söylüyodu ben onun neden böyle olduğunu biliyorum ama söylemiyorum burda bazı şeylerin yokluğu vurmuş kafasına valla rahatladım azıcık allah bana sabır versin birde bu durumu kimseye söylemiyorum dedikodu yapmasınlar diye ahah sakın yakın oturmayın hele aynı evde asla vallaha aklınızı oynatırlar

valla ben eşimin ailesini aşırı derece çooooook seviyorum ama baba tarafını amcalarına yengelerine .. eltime görümceme bayılıyorum amaaaaaaa kayınvalidem ve onun tarafı dayılar vs.. ııyyy içlerinde iyi olan 1,2 kişi var ama yinede bana uzak hepsi gösteriş meraklısı kompleksli yüzüne yalandan gülerler ama arkandan ne filmler döner ne onu ne onun ailesini sevmiyorum
kayınpederim yaşamıyo yaşasaydı belki onuda çok severdim bilemiyorum...

psikocool canım seninki gibi bi olayda ben yaşamıştım
gelinlik için moda evi araştırıyoruz kayınvalidem bulmuş bi yer uygunmuş neyse o bildiği için bizle geldi
ben model beğeniyorum yok bu olmaz bunun şurası şöyle diğeri olmaz o bilmem ne
neyse o bu şu derken döndü bana dediki fazla taşlı olmayacak ben fazla taşlı sevmyiyorum ama bi surat ifadesi var gel ağzımı burnumu kır diyo
bendede bi durum vardır iyi niyetimden kaynaklanır biraz fazla iyi niyetliyimdir biri bana kötü bişey desin hemen algılayamam kısa bi şok yaşarım şakamı yoksa nedir bu falan diye aradan 5 dkka geçti dank etti ama konular değişti
halbuki dön niye senmi giyceksin desene ahh ahh benim bu saçma huyum saf iyi niyetim çok iş açıyo başıma yaa..

banada kızım derlerdi bir zamanlar nişanı yapınca ne kızım kaldı nede başka birşey kaynanadan ana olmaz ben buna inanıyorum.

evlilik hazırlığı yaptığımız sıralarda k.annem elbette herşey onun beğendiği sevdiği gibi olsun istedi olabilir oğlunun mürveti bide ilk yaşadığı bir duyguydu.
gelinliğin kabarık etekli olsun falan gibi şöyle olsun böyle olsun falan bikeresinde ''ben öyle seviyorum'' dedi bende ''bende öylesini sevmiyorum benim hayalimde başka model var'' dedim. kıyafet alışverişinde 5 kişiydik neoluyosa artık ben hariç 4 kişinin zevkine beğenisine göre alışveriş yaptık tabi çok bişey almadım oyüzden. evlendikten sonra eşimle gittim kendi zevkime ve eşimin beğenisine göre bolca alıcağımı aldım.
sokakta gezerken ana oğul kolkola giriyor ben arkada kalıyordum bu evliliğimizin ilk zamanlarındada bir müddet devam etti. bunuda birazcık da olsa kıskançlığa bağlıyorum olsun.
aslında tanımadığım birinin bu denli hayatıma ve zevklerime karışmasını kabul edemem amaaa aşkın gözü kör opuyorumnanaktan ozamanlar yeterki evleneyim neolacak derdim.
şimdi ise 4 yıllık evliyim artık onları çok iyi tanıyorum ve çok seviyorum onlarda beni tabi çok iyi anlaşıyoruz elbette bazı bazı ufak tefek şeyler oluyor ama çabuk unutulan şeyler
kalan ailesi ilede k.babamın tarafıyla çok haşır neşirlik yok akraba oldukları için arıyor görüşüyoruz sanki ama k.annemin tarafıyla iyiyiz çok keyifli vakitler geçiriyoruz onları çok seviyorum iyki benimde akrabalarım oldular zaten eşimde teyzelerine daha yakın halarıyla pek öyle samimiyetleri yok
kısaca eşimi çok seviyorum onu seviğim kişilik yapan kişileride çok seviyorum ve onun sevdiklerinide seviyorum

:asigim::asigim::asigim:

Ben eŞımın aılesını pek sevmem ama akrabalarını cok severım dayısı teyzesı Özellıkle halasının bırı tam kafa dengım yas farkıda pek yok cok ıyı anlaŞırım

bende bayılmıyorum çoğuna, baba tarafından babaannesi, halası, hala kızları ve oğullarına, amcasına hayranım onları çok seviyorum, amaaaaaa anne tarafından neredeyse iğreniyorum.teyzeden teyze kızından illahah, oğullarından bile illlallah, allahtan eşim onlar gibi değil hepside der zaten sen hiç bize benzemiyosun ne huyun ne tipin diye, bende şükür çekiyorum :)) kayınvalidemde saolsun iyiörnektir bana, kardeşine gider kayıınvalideye anca yılda 2-3 gider ama kardeşiyle enaz haftada 3 kez görüşürüz, bende kayınvalidemin yolunda yürümeyi düşünüyorum :)) allah kayınvalidenin tarafını benden uzak etsin inş

Alınyazımsın arkadasşım benim k.validemde seninki gibi bacıları ile haftada eşlerde dahil bizide katarlar 3-4 kere görüşürler nereye gitse beraber giderler.....ama k.validene ugramaz eltiside ilgilenmez...evini dahi temizlediklerini görmedim 6 yıldır....
eşimin teyzeleri anne tarafı süperdir bayılırım gırgır şamata ile geçer.....
baba tarafı biraz agır ve soguktur....mecbur kalmadıkça görüşmem....

çok şükür yeni akrabalarım sorunlu değil ben onlara bulaşmıyorum onlar bana zaten zararlı insanlar değiller ben aksine gelmiyorlar diye küsüyorum çünkü 3 senelik evliyim halaları toplasan 2 kere gelmiştir babanesi 1 kere ananesi teyzesi 1 kere amcası hiç amaaaaa bir kuzeni varrrrrr 2 senedir tatil mekanı yaptı bizm evi allahtan eşimde onları akrabadan kabul etmiyor bu sene tanrı misafiridir diye açtım kapımı ama seneye kabul etmeyi düşünmüyorm 15 gün sarmıyorlar eşimde aynı fikirde bir daha kabul etmeyi düşünmediğini söyledi. eşi yabancı el el üstünde oturuyor ve canım çıkıyor onlar geldiğinde zavallı annem sürekli telde aman surat yapmayın çocuklar evinize gelmiş tanrı misafiri sakın iyi ağırla evinin bini bereketi olmaz diye tembihlerde bulundu ama bu sene onlarında bi faydası olmadı canımıza tak ettirdiler

ben eşim ailesinden sevmediklerim kaynım görümcem pordon kaynanayı başa yazmam gerekiyordu ....... kaynatamıda sevmezdim 2ay önce oda öldü gerisiyle vakit geçirmeyi seviyorum birde kaynanaın kız kardeşini sevmiyorum ...... zati aynı şehirde değiliz ama 2veya 3 ayda gidiyoruz hergün berabermişiz gibi oluyor vakit geçmiyor annesinin kapısından giresim bile gelmiyor ayaklarım geri geri gidiyor napayım elimde değil gidesim gelmiyor elimden gelse hiç gitmiyeceğim ama şartlar elvermiyor ne yaparsın işte
ama akrabalarıyla aram çok iyi beni de çok severler kaynana yı görümceyi kaynımı çıksa sorunum yok

Son düzenleme:
ben 2 senelik evliyim eşimin işi dolayısıyla senede 1 veya 2 kere gidiyoruz eşimin ailesiyle bir sorunum yok anlaşabiliyorum

Hepsınden hoŞlanmıyorum kaynanama sınır olmaya basladım+gorumcemede...

cnm aynı şeyleri ben de yasadım ..çok kalabalık bir sulaleye gittim adetlerini bilmediğim..ben de çok çektim 1 yılşimdi Allah beni memleketime geri gönderdi eşimi tayini çıktı Allah büyük

Bende hiç birini sevmiyorum-sevemiyorum.Bir kere çok büyük bir kültür çatışması var.Eşimle hiç bir sorun yok ama ailesi ve akrabaları çok tutucular.Bazen eşimin bu ailede nasıl bu kadar anlayışlı ve modern olduğunu da anlayamıyorum.Ailesinden kaynaklı ufak tefek eksikleri var ama görmezden geliyorum.Akrabalarının hepsi kapalı bense açık.Aralarında kendimi uzaylı gibi hissediyorum.Birde abuk sabuk adetleri var offf Allah'ım yaa hangi çağda yaşıyoruz?

eşimin ailesinden çok uzaktayım
görümcelerim iyidir zararsızlar
küçük kaynımı çok seviyorum
ailesinde değer verirler bana,bunuda yanlarına her gittiğimizde hissettirirler
ama ancak senede bir kere oda en fazla 1 ay kalabiliyorum
ama allah hepsine sağlık sıhat versin 11 yıldır ufak tefek şeylerin dışında bir sorun yaşamadık
konuşarak halledebiliyoruz

bende katılıyorum herşeyi evlenmeden önce yapacaksın eşinin ailesi ev veriyo ne güzel kira vermiycem diyosun ama insanın burnundan fitil fitil çıkarıyolar kendi evinmiş gibi benimseyemiyosun sayelerinde oyüzden her iki tarafa uzak oturmak

................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…