Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

Ben ilk gunden beri saygida kusur gostermedim, tatsizliklari hep yuttum. Ne kadar iyi bir aileden geliyor olsaniz (bana hep saygili olmam ogretildi buyuklere ama her kosulda), ne kadar egitimli olsaniz da (ayni seyler karsi taraf icin de gecerli) sonucta siz gelinsiniz ve bir yerde elsiniz kizlar, boyle goruyorlar. Yasim ilerledikce daha toleransli olacagimi dusunuyorum. Benim hep sorunlarim eltimden kaynaklandi, kadin bir yerlerden bir sekilde giriyor hayatimiza saka gibi :).

hiç problem yok beni çok severler ben yaşım küçük evlendim birde onlara saolsunlar sarıp sarmadılar beni bende hepsiyle vakit gecirmekten zevk alırım

Allah'ıma şükürler olsun 6 sensedir bir problem yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz.:lepi:
Olsa da kapımı kaparım işime bakrım valla.delikafadulden
Nasıl olsa tuzum kuru:roflol:
Rabbim sizlere sabır versin:Saruboceq:

en iyisi bence vereliniortak

9 yıllık evliyim,15 ekimde kısmetse 10.yılım olacak:asigim:
geniş bir aileye evlendim aynı apartmanda tam4 kuşak bir arada yaşıyoruz biz..hiç ciddiye almamıştım evlenirken geniş aile olmanın sorumluluklarını herşey pek bir kolay gelmişti gözüme..herkez sıcak ve samimiydi,bende mesafeli ve saygılı olacaktım hiç sorunum olmayacaktı sözde..
ama tabi öyle olmadı;ilk bir yılım kabus gibiydi 23 yaşındaydı eşim bana göre şu an resmen çocukmuş..çok arada kaldı bende çok direndim özgürlüğüm için ama başardım tabi..
ailemi gerçektende seviyorum..insanları anlamak çok zor olsada istedikten sonra anlaşmak gerçektende mümkün..ama herşey karşılıklı olmak şartıyla hep bana hep bana olmuyor tabi..insan verdiklerinin karşılığını almalı..
üç eltiyiz biz ve nadir bir ilişkiye sahibiz,kafa dengiyiz yani.sorunlarımıza ortak fikirler üretebiliyoruz..insan kişilikleri ve sosyal konumları ilişkilerin gidişatında oldukça önemli bence...

eee alma mazlumun ahini cikar aheste aheste!

eşim olcak insanın babası beni istemiyor senağlama açık olduğum için beni istemiyor erkek arkadaşım şiddetli bir şekilde babasına karşı çıkarak beni annesi dedesiyle istemeye geldi kayınpederim gelmedi senağlama herşeyim olucak biliyorum çünkü erkek arkadaşım kendi ayakları üstünde duran biri biliyorum yanımdada olucak asla bana laf söletmicek ve babası için içindekileri hiçe saymıcak ama huzurum olmıcak bu vebal üstümde olucak hep baba oğlun arasına giren kötü gelin kız olucam istiyorum beni kızı gibi görsün kabullensin benim yüzümden oğluyla arası bozulmasın ama o hep ben böle düşündükçe batırıyo erkek arkadaşımada söledim ömür boyu böyle gitmez benim yüzümden böle olun istemiyorum dediğim an bana kızıyo ben onunla değil seninle bir aile kurucam ve onun gibi bir baba asla olmıcam saygı duymasını öğrenicek diyor ama yinede bir tarafım erkek arkadaşım için üzülüyor senağlama

3 yıllık evliyim, 1,5 yıl da nişanlılık vardı..
neresinden başlayıp anlatayım ki.. derlerdi ne kadar haklılarmış.. bir kişiyle evlenmiyorsun bir aileyle evleniyorsun.. eşinin ailesi çok ama çok etkili, hiç bir sorunumuz yokken eşimle onların hayatımıza dahil olduğu durumlarda illa bir aksilik çıkar..
çok düşüncesizler çoooook..
onlara karşı hep saygısızlık yapmamaya gayret ediyorum, Allahtan uzağız yoksa onu da yapamazdım ama sevemiyorum sevemeyeceğim ömrüm boyunca da uzak durmak istiyorum..
sabredeceğiz kocam için sabretmeye ve katlanmaya değer, çok seviyorum onu.. yoksa kendimi alçaltmam asla

eşimin ailesinden nefret ediyorum belki biliyosunuzdur daha önceki yazdıklarımdan.onlar yüzünden çekmediğim çile kalmadı yaşam sevincimi öldürdüler.ne yüzlerini ne seslerini duymak istemiyorum

çok çok saçma bişey canım seni tanımadan sırf başın açık diye seni insan yerine koymayan bir peder var ortda ama bence kafaya takma evin ayrı kapın ayrı olduktan sonra varsın o kendi günahıyla cebelleşsin çok ayıp yaptığı..maalesef günümüzde hala saçla başla insanları yadırgayan geri düşünceler var..herkesin günahı isteyi kendine..benim başım saçım beni alakadar eder..kimseyi değil..sonuçta bu dünyada birbirimizin amelleriyle gitmicez öteki tarafa...kayınpederin çok imanlı gibi ama yaptığının günah olduğunun farkında değil..bence hiç kafana takma canım..sen kendin istersen ancak kapanırsın başkaları için kapananlar ne kadar gönülden o örtüyü sevebilirler..hiç üzülme sen sevdiğinle ol gerisi boş...yeterki sevginizin gücünden emin olun..başkaları için aşkınızı göreltmeyin..sonuçta herkes evlendikten sonra kapısını kapatacak..aman sakın beraber oturmayında..

valla ben senin yerinde olsam biraz çektirirdim kapıda..ne uyuz şeylermiş onlar ALLAH islah etsin ya sinir oldum hee. gene geldiler bana:mymeka:kaydirigubbakcemile o eltini bana versen ben hallderim..:mymeka:..

eşimin ailesinden nefret ediyorum hayatımda gördüğüm en sevgisiz ve en paragöz insanlar onlar ne yazıkki aynı apartmanda oturduğumuzdan hergün suratlarını görmek ve iğrenç seslerini duymak zorundayım allahım en çok istediğim şey burdan taşınmak nolur yardım et

Ben daha evlenmedim sanırım evlenemeyeceğimde..çünkü sözlümün annesi yüzünden sürekli tartışmalar yaşıyorduk ve bu hafta başı yüzükleri çıkardık fakat telefonda konuşabildik..benden ayrılmak istediğini söyledi.annesi yüzünden benimle yüzyüze bile gelemedi..Kadın çok bilmiş kötükedihüsove hep benim dediğim olsun diyen biri...oğlunu parmağında oynatıyor benim sözde beni çok seven sözlümde buna izin veriyor..Bu kadından nefret ediyorummmmm

Eşimin
Anne baba iki abla iki kardeş 4 yeğen ve babaannesinden başka kimseyi tanımıyorum
Düğünde gördüğüm kadar
Ama halası benden ben halasından nefret ediyorum çünkü eşimi kızıyla evlendirmek istiyordu
Her yerde yarı cıbıldak gezen bi kız ondan ne karı olur ne ana diyormu
Bi tek teyzesinin oğlu ve ailesini gördüm hiç sevmedim. Kaba saba insanlar
Ama dedesini çok severim.
23 sene önce ölmüş :kedi: dualarımda kendi ailemden sonra eşimin ölmüşlerine diye ona da yollarım duamı
Zavallı adamcağız öyle babaanneyle bu kadar yaşayabilmiş

Valla bende 3 elti bir tane de görümce olacak,orta eltim daha 1,5 ay oldu evleneli flört döneminde tanışıyorduk kendisiyle baştan çok sevmiştim ama sonra yamuğunu görünce maleseff bi önyargı oluştu..

En son gördüğümde baya iyi davrandı muhabbet o biçim tek tasvip etmediğim daha 1 aylık gelin herşeye çabuk alışmış..Büyük eltim maşallah çok iyi çok saf kalpli yapar yedirir doyurur.

Bi küçüğüyle arası nedense yokmuş kendsi sebepsiz küsermiş falan.Ama düğün barışmalarına vesile olmuş onunlada tanıştım gereksiz konuşmayan kendi haline bir insan..

Görümcem olacak insan oda tam bir iyilik meleği ağzı var dili yok hiçbirşeye karışmaz öyle bir insan işte..

Annesi ve Babası zaten köyde yaşıyor seneden seneye geliyorlar istanbula..Bir sıkıntı yok yanii.

Gelelim en önemli konuya maleseff diğer akrabalar herşeye maydonoz olan tipler ve hala oğlu,amca oğlu,teyze falan çok görüşülen tipler..Hele büyük eltimin misafiri eksik olmaz ve genelde çat kapıdır..

Ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan yaa büyük eltim alışmış artık kendisi de kalabalık bir ailede büyüdüğünden sorun olmuyo..Ne hikmetse herkes yemek yer kaça gider eşi vardiyalı çalıştığından önce soruyorlar ramazan kaçta gelecek diye 5 veya 6 ise gelmeden yemek hazır oluyo zaten yiyip gidiyolar valla

bende 8 yıllık evliyim eşimin ailesiyle çok iyi anlaşırım zaten sadece bayramlarda görürüm yada çok nadir bize geldiklerinde(biz onlardan çok uzak bi şehirdeyiz) beni çok severler bende onları bunu her yerde söylerler bi keresinde hastanede yaptırdığım testlerde ölümcül bir hastalığım olduğunu söylemişti doktor ve kayınvalidem bunu duyduğunda her arayışımda ağlıyordu bana çok dua etti kayınpederimde bana maddi manevi ne gerekiyorsa yanınızdayız sen yeterki iyileş sakın üzülme bütün herşeyimizi senin sağlığın için feda etmeye hazırız ne gerekiyorsa yapalım özel hastade tedavi ol hiç zaman kaybetmeyelim normal hastanelerde demişti bunu her arayışlarında söylediler bu benim için çok önemliydi ve sanırım dualarımız işe yaradı ve ben bu hastalığı atlattım şimdi şükür sağlıklıyım ama o zor günümde bana inanılmaz destek oldular bu benim için çok önemliydi şimdide öyle eşimle ikimizde çalışıyoruz ve iyi kazanıyoruz ama hep sorarlar bişeye ihtiyacınız varmı diye inşallah hep böyle sürer çok seviyorum onları çok........

bu arada şükür eltim yok sadece görümcem var bi tane oda benden büyük ve çok severim onuda bana gerçek bi abla gibidir hiç kıskançlık olmaz aramızda bir sorunu olsa bana anlatır önce annesiyle paylaşmadan hatta eşime bile söylemez benle paylaşır ilk bende elimden geleni yaparım onun için sık sık arar beni hastalığımda da nerdeyse her gün aradı bana moral verdi canım ablam (zaten kendi öz ablam yok ama o benim öz ablam gibi) eşimin diğer akrabaları da çok sever beni zaten çok akrabası yok olanlarla da aram iyi çok iyi karşılanırım onlar tarafından şükrediyorum hep rabbime böyle kalbinde merhamet ve sevgi taşıyan bir aileye gelin olduğum için....

bende eşimin ailesini özellikle kaynanamı hiç ama hiçç sevmiyoorummmmmmmmm:umursamaz:

ne evlendiğimizde faydaları oldu ne evlendikten sonra Allahda herşeyi görüyo işleri rast gitmiyo.

kaynanam ; suratsızın teki !! kendini uyanık zanneden insan ! düğünde takılan altın-paraları vermeyen,hediyeleri kendine alan,düğünden önce çeyiz serdiren kadınn .. başkalarının yanında düğün yaptık demesini biliyo ne yaptıysaa. yeri geldiğinde söylücem ama..gündüz falan hiç gitmem. eşimle haftada bikere akşamları gidiyoruz ama o bikaç saat bana okadar uzun geliyoki zor oturuyorum

görümcem; eşimden büyük kendini bişey sanan ama birşeye benzemeyen insan ! herşeyi çok biliyom sanar kendine en pahalı kıyafetleri alır ama kardeşinin düğününde bir iğne dahi takmayan insan! dilerim sende evlenirsin elimi kolumu sallayarak gelirim bendeeee

kayınpederim ; iyiliğine iidir. ama o da düğünde oğluna hiç bişey takmadı . herşeyi eşim aldı utanmadan onun aldıklarını taktılar. hiç bişeye faydası yok !

ama eşimin dayıları eşleriyle aramız çook iyi. her hafta sonu toplanırız. onlarla çok güzel vakit geçiriyorum.

Allahtan eşim herşeyin farkında, anlayışlı yoksa bunlar çekilmezz..

benim ailemin , çeyreği bile olamaz bunlar...

yeni evleneceklere tavsiye ; başta nasıl davranırsanız öyle gider. yüzgöz olmayın . ben öyle yaptım . yok gezmeye gidelim misafir gelir sende gel demeler. ben hiç birinde gitmedim ne işim var onların arasında
ahh ahhh çok doluyummmmmmmmmmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
.

Son düzenleme:
3 yıllık sevgilimin annesi beni istemiyormuş :sinifsinif: ayrılacaksın o kızdan diye tutturmuş.aylardır uğraşıp duruyoruz...dua edin bize :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…