bir evin tek geliniyim 3 yıl oldu evleneli ve 2 görümcem var, kayınvalidem kayınpederim sağ...
ne çok içlerine girdim ne de çok içime alıp özelime kattım...
saygımı, yapmam gerekeni uygun yerlerde yapmaya çalıştım ve yapıyorumda...
uzaktan akrabalarıyla zaten çok fazla hukukumuz yok sorunumuz da yok...
benimde bir gün gebelik testi yaptırmıştım.çıkmadı bişey o üzüntüm yetmemiş gibi kaynanam buda oğlumun şansı demeisnmi yıkıldım iyice.bide ben bebk tedavisi görüyorum bana evlenmeden önce annen seni doktora götürseydi böyle olmazdı dedi.aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.ama artık diyemiyor çünkü şimdi görümceminde olmuyor..
eşim olcak insanın babası beni istemiyor senağlama açık olduğum için beni istemiyor erkek arkadaşım şiddetli bir şekilde babasına karşı çıkarak beni annesi dedesiyle istemeye geldi kayınpederim gelmedi senağlama herşeyim olucak biliyorum çünkü erkek arkadaşım kendi ayakları üstünde duran biri biliyorum yanımdada olucak asla bana laf söletmicek ve babası için içindekileri hiçe saymıcak ama huzurum olmıcak bu vebal üstümde olucak hep baba oğlun arasına giren kötü gelin kız olucam istiyorum beni kızı gibi görsün kabullensin benim yüzümden oğluyla arası bozulmasın ama o hep ben böle düşündükçe batırıyo erkek arkadaşımada söledim ömür boyu böyle gitmez benim yüzümden böle olun istemiyorum dediğim an bana kızıyo ben onunla değil seninle bir aile kurucam ve onun gibi bir baba asla olmıcam saygı duymasını öğrenicek diyor ama yinede bir tarafım erkek arkadaşım için üzülüyor senağlama
valla ben senin yerinde olsam biraz çektirirdim kapıda..ne uyuz şeylermiş onlar ALLAH islah etsin ya sinir oldum hee. gene geldiler bana:mymeka:kaydirigubbakcemile o eltini bana versen ben hallderim..:mymeka:..arkadaşlar sıze bısı anlatıcam bu konuyla ılgıle hemde haketten buyuk bı ders cıkarılması gereken bişi. ben emo dencek kadar enteldım ewlenmeden once we tabıkıde esımın aılesı ıstemedı benı ne duunum oldu ne takı nede ufak bır hedıye dul kadın gıbı derler ya oyle ewlendım.Buda yetmez gibi kayınvalıdem herkeze benım tek we esas gelınım dıye herkeze eltımın fotoaunu gosterdı gene sabret dedım ıcımden. Yetmedı o cok sewdıı gelını esımı tazcılere basladı yok ewlendın ewlenelı benı unuttun.(kızlar bu laftan ne cıkarırsınız) gunde 10 kez esımı aramalr esım arama dıyor kavga edıyoruz dıyor babane kawga edın dıyo we ıgrebc bır kahkaha atıyor telefonda.Ben artık susamdım susamamda dedım we esımın abısnı arayıp karın bızı rahatsız edııyor ıstemıyorum dedım we bana agza alınmayajak kufurler ettıı ınananamazsınız kardesının karısıyım ya ben elmıyım.<esımın akrabaları arıyor kımse ewlnedık bı hayırlı olsun demıyor boyle olaylar 1 sendırde dewam edıyordu kzılar bıde kendımı artık caresız hıssedıyordum naptım dıye bukadar bu ınsanlara 1 hafta once ögrendımkı kayınvalıdemın esı olmus ve o sewdıı gelını we ogluyla yasıyordu bunlar bunu kapının onune koymus.kızıyla kalıyormus esım analttı vede ağlamıs.Ve ben gene dayanamayarak bızde kalabılır dedım esımde soylerım dedı dusunebılıyormusunuz kımseyı gorunusyle yargılamamk gerekır bana cok acık cektırıp hıc cıcım hayatı yasatmayan ınsanı bıle gun gelır kabuledbeılıyormus ınsan ewlılık fedakarlıkmıs bunları hıc bılmezdım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?