Eimizin Akrabalaryla likilerimiz...

delikafaduldendelikafadulden

İçim o kadar dolu ki kaynanamlara karşı anlatamam klava: ,, buraya bakınca daha bi karardı,, :1no2:

aynen yaa içim öyle doluki benimde artık taş olsa patlar.Bide sözler şaka gibi söleniyo ama gerçkler olduğunu anlıyosunuz.

ayy arkadaşım aynı benimkilerle ben şimdi evliym . biz farklı şehire taşındık ama yaptıklarını düşününce kafayı bozmana yeter

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gerçekten sölediklerin çok doğru....

3,5 yıllık evliyim, öncesinde 2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı. eşimi çok seviyorum ama şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim. istenmeyen gelin olduğumu hep hissettirdi ailesi, nişanlıyken annem babam hep dedi kızım bak iyi düşün diye ama eşim o kadar iyi bir insanki ona kıyıpta nişanı atamadım. hep dedimki ben onunla evlencem ailesiyle değil, nikaha 1 hafta kala babam çekti eşimi kenara konuştu olanlarla ilgili, şu an oturduğum ev annemlerin, evi annemler dayadı döşedi, eşimin ailesi 5 kuruş harcamadı, nedenmi çünkü kendi evlerine bundan 4,5 sene önce düşünün 15- 20 milyar kadar para harcadılar tamir için para bitti siz bekleyin evlenmeyin dediler bize. biz ısrar edince bi havalar küsmeler filan özellikle eltim(eşimin halasının kızı, kendini benim kayın validem gibi görüyor nedense), kocası ve eltimin annesi olan hala. nikaha ellerini kollarını sallayarak geldiler sanki komşunun nikahına geliyor gibi.
neyse şimdi bebeğim var 1 aylık onu görmeye geldi kayınana kayınbaba eltim ve hala, gene ortalığı karıştırıp gittiler, 4 gün olmuştu doğum yapalı gece ağlamaktan gözlerim şişti. çok ah ettim özellikle eltime. Rabbim mazlumun yanındadır herzaman sadece bunu düşünüyorum.
Allahtan aynı şehirde değiliz, bana hep çok uzak Allaha yakın olsunlar.

Bende uzaktayım ama uzaklık çare değil inan.Sadece eşle bimiyo maalesef.İlerdede yıpranmak pişman olmak istemiyorsan tekrar düşün derim.Ben şuan tekrar düşünmediğime herşeyi alttan aldığıma çok pişmanım.Sende aynı hatayı yapma.Sadece aşk sevgi yetmiyo.Evlilik çok zor inan.Belki bende daha yeni evli old. için böyle konuşuyorum ama düğün sonrası çok daha fazla srunla karşılaşacaksın, sonra geç oluyo :1no2:

eşimin akrabalarıyla aram iyidir,beni sevdiklerini,cana yakın buldukalrını söylerler
ben de onlar için genelde olumlu şeyler düşünüyorum
herkesin evi ayrı yolu ayrı
senede bir iki kez görüşüldüğünde de iyi niyet,güler yüz göstermekten kimse birşey kaybetmez,kazanır

ay olaya bak ya :1shok::roflol:

benim de eşimin akrabalarıyla aram iyidir. en azından ben öyle görüyorum.ama kayınpederle yıldızımız hiç bir zman barışmadı barışmayacak da. adam iş kurmuş batırmış devamlı. biz evlenmeye karar verdik 1 kuruş yardımı olmadı. üstüne üstlük eşimin arabasını kullandı kullandı iyice perte çıkardı. düğüne 1 hafta kala dünya kadar kredi çektirdi. ben onu öderim diye tabii ödemedi. biz evlendikten sonra altınları istediler sırf onları vermemek için yine üstüne kredi çekip araba aldık. sonuç ne oldu o aranayı da kullandı hatta bir de kaza yaptı -onu da mahvetti. sonuçta bu adam ha bire bizi kemirip duruyor. son olarak eşime şirket açtırdı dünya borca soktu. şimdi yine bizim arabayı kullanıp duruyor ve ben sinir krizleri geçirip duruyorum. bunları belli etmiyormuyum tabiiki belli ediyorum ama artık bunu takan yok. nasıl olsa oğlumuz veriyor onu tınlamayız hesabı. eşim de görünürde çok sevecen ama iş ailesine geldi mi akan sular durur. güya o da bu durumdan muzdarip ben şikayet ettiğimde bana destek olur ama ana babası söz konusu oldu mu konuşulan her şey unutulur. bu neredeyse 10 yıldır böyle. ve ben de karar verdim artık. tek başıma çocuğumu büyütebilecek kendi başıma yetebilecek duruma geldiğimde eşime postayı koyacağım. seçim ona kalmış. biz yıllardır onun anası babası için çalışıp durduk. hala da öyle. adam 40 bin çeşit sorun çıkarıyor, eşim onları temizliyor. ben eşimin dışında başkasyla paylaştığımda da benden kötüsü olmuyor. bu aile için iyi gelin demek: kazandığını babaya vereceksin ki adam gezsin tozsun, kahvede havasını atsın, arabayı sen alacaksın ama o kullanacak, çünkü payınpeder ailenin en şımarık çocuğu. onu hoşnut tutmak için herkes elinden geleni yapacak. yeri geldiğinde ben çocuğumun hakkını bile ona vereceğim. işte o zman süper gelin olursun. ama dışarıdan gören biri bu aileyi 4 -4 lük sanırım. konuşmaya geldi mi herkes herkes için sevgiden ölür. ben annemi mile inandıramıyorum yaşadıklarıma. hala da bu adamı kambur gibi taşıyoruz. of daldan dala atladım değil mi. ama artık eşimle de konuşamadığım için bunları midem taş gibi kesiliyor. gülmeyi unuttum. acaba nereden ne çıkartacaklar diye.

benim de eşimin akrabalarıyla aram iyidir. en azından ben öyle görüyorum.ama kayınpederle yıldızımız hiç bir zman barışmadı barışmayacak da. adam iş kurmuş batırmış devamlı. biz evlenmeye karar verdik 1 kuruş yardımı olmadı. üstüne üstlük eşimin arabasını kullandı kullandı iyice perte çıkardı. düğüne 1 hafta kala dünya kadar kredi çektirdi. ben onu öderim diye tabii ödemedi. biz evlendikten sonra altınları istediler sırf onları vermemek için yine üstüne kredi çekip araba aldık. sonuç ne oldu o aranayı da kullandı hatta bir de kaza yaptı -onu da mahvetti. sonuçta bu adam ha bire bizi kemirip duruyor. son olarak eşime şirket açtırdı dünya borca soktu. şimdi yine bizim arabayı kullanıp duruyor ve ben sinir krizleri geçirip duruyorum. bunları belli etmiyormuyum tabiiki belli ediyorum ama artık bunu takan yok. nasıl olsa oğlumuz veriyor onu tınlamayız hesabı. eşim de görünürde çok sevecen ama iş ailesine geldi mi akan sular durur. güya o da bu durumdan muzdarip ben şikayet ettiğimde bana destek olur ama ana babası söz konusu oldu mu konuşulan her şey unutulur. bu neredeyse 10 yıldır böyle. ve ben de karar verdim artık. tek başıma çocuğumu büyütebilecek kendi başıma yetebilecek duruma geldiğimde eşime postayı koyacağım. seçim ona kalmış. biz yıllardır onun anası babası için çalışıp durduk. hala da öyle. adam 40 bin çeşit sorun çıkarıyor, eşim onları temizliyor. ben eşimin dışında başkasyla paylaştığımda da benden kötüsü olmuyor. bu aile için iyi gelin demek: kazandığını babaya vereceksin ki adam gezsin tozsun, kahvede havasını atsın, arabayı sen alacaksın ama o kullanacak, çünkü payınpeder ailenin en şımarık çocuğu. onu hoşnut tutmak için herkes elinden geleni yapacak. yeri geldiğinde ben çocuğumun hakkını bile ona vereceğim. işte o zman süper gelin olursun. ama dışarıdan gören biri bu aileyi 4 -4 lük sanırım. konuşmaya geldi mi herkes herkes için sevgiden ölür. ben annemi mile inandıramıyorum yaşadıklarıma. hala da bu adamı kambur gibi taşıyoruz. of daldan dala atladım değil mi. ama artık eşimle de konuşamadığım için bunları midem taş gibi kesiliyor. gülmeyi unuttum. acaba nereden ne çıkartacaklar diye.

Bende sinir oluyorum. Tepki göstermiyorum tabiki saygımı koruyorum ama birgün kendimi sıkmaktan patlayazagım kafamçokkarıştı.

eşimin akarabalarından uzağız ..başka şehirdeler senede 2 kere en fazla 3 kere görüşürüz ..o bile bana yetiyor :) görümcelerim beni çok sever hem bana yakın dururlar ama ben onlara mesafeliyim ..ne gerek var böyle ii ...bi yakınlaşsam cılkı çıkar yani ...beraber olanlara ALLAH kolaylık versin...

cogunu severım coguda benı sever yanı ole hıssedıyorum

esımın halaların severım teyzelerını severım

dayısını sevmem kufurbaz
amcasını pek gormuyorum
enısteler kendı hallerınde ıyı ınsanlar

az kaldı herşeyimi toparladım altta kaynana ile anlaşamadık acaip derecede huzurumuzu bozdu

aile meselelerine burnunu soktu , beni kendine küsdürecek hareketlerde bulundu yüzüme tükürmeler gibi

eşime sürekli şikayetler gibi

herşey kendi istediği gibi olacakmış efendim bende yeni gelin değilim 17 yıllık gelinim

akılsız eşime dedim alt üst yapamayız diye ama beni dinlemedi yazın göçeceğiz

3 yıldır evliyim her zaman mesafeyi korudum cünkü cok farklılar benım yetıstıgım cevreden kayınvalıdeme gıdr dıtmez baslar konusmaya yok sunun gelini şöyle yok bunun gelini böyle aksama kadar bana eltılerımın dedıkodularını yapar tabi kesın onlar gelıncede beni cekistırıyo neyse yaslı deyıp gecıyorum gorumcem yok ıkı tane eltim var bır tanesınden nefret edıyorum cunku laflarıyşa benı cok uzdu hic olmaz olmaz dıger eltimle hic sorunum olmadı gayet ıyıyız abılerınden bı tanesını cok sevıyorum ıkı tane daha var gıcık seyler akrabalarına gelınce hıc gidiş geliş yok bayramda gorursem kayınvalıdemlerde merhaba merhaba onlar beni havalı ukala goruyolar hıcte onemlı degıl ben onlara yakın davranmaya calıstım ama baktım hepsi kuyu kazmaya calısıyolar eşim dunya tatlısı hic sorunumuz yok allaha sükür gerısıde teferruat zaten

Nedense bazı insanlar kendi bulamadıkları mutluluğu başkalarında da görmek istemiyorlar, nasıl huzur bozulur nasıl düzen bozulur diye uğraşıp duruyorlar.

Son düzenleme:
nedense bende nişanlımın ailesine karşı çok rahatım ama annesi ile ablasını görünce sapıtıyorum heyacan yapıyorum bi tuhaf oluyorum ya nedir ki bu..birden oluyor onları görünce çekincem yok normalde çok rahat insanım ama dediğim gibi onları görünce çok heyecan yapıyorum bu sorunu nasıl aşıcam çok üzülüyorum onları önemsediğimi düşüncekler diye korkuyorum..size de böyle bişey olan var mı?acaba bana bişey mi yaptılar okudular üflediler günahları boyunlarına ama kimseye böyle olmuyorum onlara ayrı bir alerjim var..

arkadasim insanlar durup dururken neden okuyup üflesinler ki.. hem büyü yaptiracak kadar cahil biri olduklarini mi düsünüyosun? Bence tamamen saplanti haline getirmeden kafandan atmaya calis bu düsünceyi.. sonra sonra alisiyorsun... gözünde fazla büyütme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…