- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
mrb arkadaşlar
benim derdim aslında kayınvalidemin bizi yani ailemi ve beni saymamasından ileri geliyor.
kadın hep istiyo ki biz onlara gidelim nişanımız oldu evimize çıkıp gelmediler bile nişanlım geliyor her cumartesi pazar, geçen hafta amcamlara gittik kayınvalidem annesi ve kayınvalidemin kardeşi kocası falan (bu arada kayınpederim evde var mı yok mu belli değildir nişana bile zorla gelmiş.) neyse kızlar akşam hepimiz oturuyoruz hoş beş falan neyse gidiyolardı artık annecim bizede buyrun gelin dedi hiç ses seda vermedi kayınvalidem ben elini öperken anneni babanıda al gel bi akşam dedi bana, sonra annecim tekrar söledi bizede buyrun gelin diye biz gelemeyiz siz gelin dedi yaaa bu 2 oluyo daha öncede böle yaptılar niye böle yapıyolar sizce kızlaarrrr yaaa benm canım ailem genede sen ara kızım aranıza soğukluk girmesin diyolar ama benm canım bu duruma çok sıkılıyor yaaa biz kız tarafıyız yani onların bize gelmeleri gerekmez mi düğünü konuşmak için bile kayınvalidem bizi çağırıyo onlara.lmaz:
canım nişanlısın sen yinede aranı bozma en güzel günün zehir olmasın. ailen anlayışlıymış sansına evlendikten sonra ne tepki vereceksen ver ama düğünün zehir olmasın insanın içinden hiç çıkmıyor.
doğru sölüyosunuz annem ve babam gerçekten bitanedir anlayışlılar.
ben galiba herkesi kendi ailem gibi sanıyorum, bir başka aileyi kabullenmek hop diye hayatımıza sokmak zor geldi galiba ben herkesi kendimle karıştırıyorum ama çok da üzülüyorum sanki ailemi saymıyorlar gibi geliyor sayılıdır bizim evimize geldikleri biz onlara ççıkıp çıkıp gidiyoruz durmadan görümcelerime kaynıma bile çıkıp gittik ama onlra bize zar zor galiyorlar. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım ben katılmıyorum düğünden önce iyi olup sonra kötü olmak çözüm değil valla benim eltimin annesi hazırlık döneminde sürekli kendisini çağıran kayınvalideme biz kız tarafıyız önce sizin gelmeniz gerekir dedi paşa paşa gitmek szorunda kaldılar düğün konuşmaya
saymıyorlarsa saydırın ama ailen yapsın siz alttan aldıkça tepenize çıkarlar
arkamdan laflar söylemiş babam duydu cok kızdı beni vermedi
dönüldü nişan olmadan ama birbirimizi cok seviyorduk daha dün ayrıldık
acaba yanlış mı yaptık ayrılmakla bilmiyorum cok üzgünüm
bir akıl verin 20 yasındayım daha ama sevdim unutmak zor babam sevsende vermiyorum diyor baska birsey demiyor ne yapmalıyım bilmiyorum cok yanlızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?