arkadaşlar kayınvalideyle geçinmek gerçekten çok mu zor benimde çok kısa süre sonra evlilik durumum var bizde tam tersi ben bizimle kalsınlar diyorum erkek arkadaşım kabul etmiyooo ben mi çok dramatik davranıyorum acabaaaa yapabilirmiyim nasıl olsan bütün gün okulda olcammmm
ben yeni evliyim eşimin ailesiyle nişanlılık döneminde çok problem yaşadımçok üzüldüm çok ağladım kayınvalidem ve görümcem neler yaptılar neler . yani sorunları neydi tam olarak bilmiyorum ama büyük olasılıkla kıskançlıktı. kayınvalidem evlendikten sonra düzelmiş gibi görünüyor en azından ben öyle sanıyorum iç yüzünü bilemem tabi ama bana bi zararı yok . görümcem evlenmemizi hiç istemedi benden hep nefret etti evledikten sonra da durum değişmedi hala görüşmüyoruz yapan herzaman kendine yapar . ama ben gene de onun için kötülük düşünmüyorum Allah kalbine göre versin .
Eşimin akrabası diye sıkı fıkı olmaktan hoşlanmıyorum.Saygısızlık yapmam,ama samimi de davranmam.Bu da benim yapım ne yapabilirim ki...Birinci derece yakınlarına gelince iyi bir şey deseler de batar.Sonuçta annemin ,babamın,kardeşimin yerini kimse tutamaz.Kimse onlar kadar beni düşünemez.Sahte yakınlaşmalardan,sevgi gösterilerinden hoşlanmam.
Eşimin akrabası diye sıkı fıkı olmaktan hoşlanmıyorum.Saygısızlık yapmam,ama samimi de davranmam.Bu da benim yapım ne yapabilirim ki...Birinci derece yakınlarına gelince iyi bir şey deseler de batar.Sonuçta annemin ,babamın,kardeşimin yerini kimse tutamaz.Kimse onlar kadar beni düşünemez.Sahte yakınlaşmalardan,sevgi gösterilerinden hoşlanmam.
altunhan canım ben anlamadım.agresif,seni sevmeyen,cocugun için gelecegi varsa gelir.önemsemeyelim gibi bir tarzla yakşan kişi nasıl iyi olabilir????
akıl veremicem ben henuz bekarım ama sende o tatlı dilini cıkar biraz ama ne demek canım öyle.seni sevmiyomus.bebeği önemsemiyomus.eşinin yanında anne neden böyle dedin sen bugun ya kafama takıldı felan gibi konuya gir.yüzleşme gibi olsun.he baktın kıvırıyor.
sende onun tarzında takıl bence. eşin yokken ver veriştirD
ben olsam eşimin yanında çözerdim durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?