zederdi canım senin şu anki durumun daha zormuş yaa.. ben yalnızlığı öyle severim ki, eşimle bile aynı evde nasıl yaşarım diye soruyorum, evlenince acaba yalnız takılmak isteyecegim zaman olacak mı?? ne bileyim kız kıza takılmak isteyecegim an olacak mı, ya da ne bileyim saçımı başımı düzeltmeden taramadan gün gecirmek isteyecegim anlarda ne yapacagım bilmiyorum, bir de kaynanayla ne kadar da ii olsa aynı evi paylaşmak ne zordur tahmin edemiyorum bile.. ya insan kocasıyla başbaşa romantik anlar yaşamak ister, ne bileyim ya bi çok mahrem şey vardır karı koca arasında gecen, onlardan yoksun kalmak çok kötü bi duygudur sanırım.. yani yattıgın suç, kalktıgın suç olur kaynana yanında.. bilmiyoum ben napıcam aynı binada dipdibe... sanırım başta hata yaptım kesin tavır koyup soylemek lazımdı.. ben istedim kaynanama yakın oturmak al işte oluyo sonunda, eşim istemiyodu başta, zamanla o da bu fikre alıştı.. ama gerçekten insanın yalnızlığa ihityacı var.. ve evli bile olsa eşinin de kendinin de ayrı birer dünyası olmak zorunda.. ama senin durumunda bu çok zor.. bırak herşeyi kaynanayla aynı evde yaşarken düzgün bi karıkoca hayatı bile zor.. allah yardımcınız olsun kızlar...
Certanly arkadasım valla haklısın kaynanayı bırak kendı annenle bıle oturuyo olsan rahatsız olursun.mahrem oze dıye bırseyın kalmıyor..Bunun ıcın ıkı ornek vermek ıstıyorum.Ben asagı ındıgımden berı mutfakta pek yemek yapma sansım olmuyor bı de kendı mutfagım degıl dıye kurcalyıp bısıler kullanıp yemek yapamıyorum.Yaparken de ılla annem gelıp ne yapıyorsun kızım sunu koydunmu ıcıne bunu koydunmu falan :bbo: Neyse sadede gelelım,Esım pazar sabahları sevdıgı bırseyı soyler ben de yapardım.Gecen pazar salcalı sosıs ıstedı kalktım yapmaya hevesle.Bı baktım annem benden once kalkmıs salcalı sosıs yapıyo..Bu belkı basıt gelebılır sıze ama onu ben yapıcaktım benım yaptıgımı yıyecektıO ankı hayal kırıklıgını anlatamam IKıncı ornegım ıse,esım genelde uyuyakalır ben deyemek hazır olunca uyandırırdım yemek yerdık.Asagı ındık gecen gun balık vardı yemekte esım de uyumustu esımı kaldırmaya gıdıyorum aşkım hadi kalk dedım odaya gırdıgım gıbı,babam geldı uyandırma uyandırma bırak uyusun.O an ıcımden ya koca benım koca uyandırmak ısterım uyandırmak ıstemem yanı benım onu kaldırma hakkım ve yetkım var yanı ! senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?