ya niye böyle diyosunki çocuğun varmı senin. yada eşin sana vurmayı bırak hiç bir şey dememiş. ben ne diyorum çok kırıldım kabullenemiyorum ölümü düşündüm diyorum. ama hep olumsuzları düşünerek iyce eşimden soğuyorum en ufak bişey yatağa yatmak yanında olmak istemiyorum. ama ne yapıyım arkama bakmadan çıkıp gideyimmi yoksa oğlum için sabırmı edeyim. oğlum babasıyla konuşmadığımızın farkında bizi konuşturmak için birlikte oyun oynamak istiyo baba annemin yanına otur diyo ne yapıyım gözümün önünde bunlar yaşanıyo zaten şaşırmış durumdayım bide sen üstüme gelme
ercinniliboranes lütfen biraz iyimser ol ve beni kınama inş. benim yaşadıklarımı yaşamzsın
bukadar sinirleneceğinizi bilseydim yazmazdım belkide aptal diyosunuzdur bana ama yaşadıklarımı tam bilmiyosunuz. uzatırsam boşanmaya kadar gider ama benim gidecek bi baba evim yok. zor bir durum içindeyim ben. bunu anlayamazsınız
Hayatım kocanı hepımızden ıyı sen tanıyorsun... artık ıncesı sana kalmıs ısın.. bız kaba taslak okudugumuzu yorumluyoruz ıste...
Bende yada bır baskası da esının bazı davranıslarını buraya yazsa herkes kırk bın turlu sey soyler asar keser kendınce...
Ama onu tanıyan benım... a dese neden dedı ben bılırım... dısardakı bır ınsan nerden bılecek tanıyacak.. bız durumu degerlendırıyoruz... gerısı sana kalmıs... tek ve kati tavsıyem kolay tavız verme, tavıze alıstırma yeter...
sağolun ya biraz moralim yerindeydi ilk başta ama ağlatmayı başardınız bazı arkadaşlar. hayatım gözümün önünden geçti . her yerden yolum tıkalı
bukadar sinirleneceğinizi bilseydim yazmazdım belkide aptal diyosunuzdur bana ama yaşadıklarımı tam bilmiyosunuz. uzatırsam boşanmaya kadar gider ama benim gidecek bi baba evim yok. zor bir durum içindeyim ben. bunu anlayamazsınız
sağolun ya biraz moralim yerindeydi ilk başta ama ağlatmayı başardınız bazı arkadaşlar. hayatım gözümün önünden geçti . her yerden yolum tıkalı
ay buraya kadar moralim bozuk okurken bir gülme tuttu töbe yarabbimzaten arkadaşına öyle şeyler söyledimki bugün gördüm okulda yüzüme bakamıyo. ve eşimle konuşurken gayet mesafeli. eşimde zaten ben bağırıp kızarken ççok haklısın söz veriyorum birdaha böyle şeylere alet olmıycam ama uzatma bana güven dedi ben uzattıkça uzattım dayağı yeyp oturdum
rahat birak nan kizi morali bozuk isde:mymeka:
vallahi tencere kapak olmuşsunuz. eşinizi savunmaya başladınız bile. bence siz uzatmayın konuyu. kapayın pc'nin kapağını gidin eşinizin yanına kıvrılıverin.. iyi gelir
olaylari biraz akisina birak, kendin bi sakinles hele gerisi hallolur.bukadar sinirleneceğinizi bilseydim yazmazdım belkide aptal diyosunuzdur bana ama yaşadıklarımı tam bilmiyosunuz. uzatırsam boşanmaya kadar gider ama benim gidecek bi baba evim yok. zor bir durum içindeyim ben. bunu anlayamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?