Eimle kavga ettim

ercinniliboranes lütfen biraz iyimser ol ve beni kınama inş. benim yaşadıklarımı yaşamzsın

ayrica burada hic bi arkadas senin üsdüne gelmiyo canim yorumlari iyice oku bence herkes seni motive etmeye calisiyo ama sen esini savunmaya basladin bile
biz senin aileni bilemeyiz gercekdede neler yasadigini ozamn git yat esinn yanina diyoruz ama hala üsdüme geliyosunuz diyosun valla hi pesss

tamam arkadaşlar haklısınız en iyisi kapatayım ben. kendimle başbaşa kalıp birazdaha düşüneyim ama şunuda anlayın. ben affetmedim şuan edememde zaman gerek. sadece içimdeki ve aklımdakini sizlerle paylaşmak istedim. özür dilerim

ya güzelcim kim sana boşan diyor Allah aşkına kim git diyor evinden ?

birazcık burnunu sürt diyoruz ya

marda ya bukadar insanın alıcılarında bi sorun var yada sen bizimle dalga geçion arkadaşım...

vala sana laf anlatamamaktan gına geldi..

bukadar sinirleneceğinizi bilseydim yazmazdım belkide aptal diyosunuzdur bana ama yaşadıklarımı tam bilmiyosunuz. uzatırsam boşanmaya kadar gider ama benim gidecek bi baba evim yok. zor bir durum içindeyim ben. bunu anlayamazsınız

Su an inanilmaz sinirlenmis durumdayim!
Ay inanamiyorum yaaa: hayat, yasamak bu kadar ucuz mu???!!!
Ne demek kablo baglamak intihara tesebbüs etmek???
Seni ailen birgün evlenipte elin oglu icin kendini asman icin mi büyüttü, emek verdi bu yasa getirdi?!
Bence sen herseyden önce psikolojik tedavi görmelisin; eger hayatta her beklemedigin olay basina geldiginde elin bir intihar aracina uzanacaksa bence bu olay vesile olsun ve tedavi ol!

Son düzenleme:
sağolun ya biraz moralim yerindeydi ilk başta ama ağlatmayı başardınız bazı arkadaşlar. hayatım gözümün önünden geçti . her yerden yolum tıkalı

ercinniliboranes lütfen biraz iyimser ol ve beni kınama inş. benim yaşadıklarımı yaşamzsın

arkadaşım anlamıyosun. yaşadığın zor farkındayım. seni kınamıyorum. burda herkes emin ol sana karşı çok düşünceli yaklaşıyor. birçoğumuz bu durumda çok daha farklı davranırdık. eşinin bariz hatası var. sende bu hatayı bizimle paylaştın. ama eşini savunuyosun sürekli bi yandan..
ya duygusal yapıyosun durumu . yok intaharı düşündüm falan. ya bu derece uçlarda mı yaşıyorsun sen?
bir yandan yaşadığın intahar edecek kadar canını yakıyor,diğer yandan eşini savunuyosun. tekrar söylüyorum şu andaki ruh halini burda herkes göz önünde bulundurarak yorum yazıyor. üzül istemiyor kimse. ama biraz dik dur!! ağır ol biraz. bırak burnu sürtsün kocanın. güçlü bi kadın ol. çocuğuna da bişey hissettirme.kendini suçlama diyecektim ama lütfen kendini suçla! çünkü çok fevri davranıyorsun ve uçlardasın .. yaşadığın bu zor günlerde çocuğuna karşıda daha verimli olabilmen için psikolojik yardım al..
ve emin ol bizler burda senin arkadaşınız. iyi olmanı isteriz. yazdığım hiçbirşeyde art niyet arama. sağlıklı kafayla konunu baştan sonra bir daha oku.beni anlayacaksın kendi hatalarını, ruh halinide göreceksin...

bak hala gidecek yerim yok diyosun ya.sana git diyen mi var kardeşim.gitme,gidemezsin,gidilmez.offffff

aynen katılıyorum ....
durumun en iyi değerlendirmesi yapacak olan kendinsin arkadaşım ,eşinle aynı yastığa baş koyup,onu tanıyıp ,bilen kişi sensin ...bizim tek diyeceğimiz evet hata yapmış,herkes hata yapabilir,bu fazla kaçmış olsa da... eşine inanıyor ve güveniyorsun sen, ben bunu hissettim,onun bunu yapabileceğini düşünmüyorsun ve ikna olmuşsun ...ama tek tavsiyem,bir daha bu ve benzeri hataları yapabilecek cesareti ve rahatlığı bulamasın,bilsin ki,burnundan fitil fitil gelecek,adımını ona göre atıp,denk alacak ...sen hiç sokulma ,hatayı yapan o,konuşma da evinle çocuğunla ilgilen,tavrını koy ve belirle...intihar vs ,sakın aklından geçireyim deme,evladını senin kadar kimse düşünmez,sen gidersen o da elden gider....zamana bırak bakalım ve kocanı izlemeye al,çaktırmadan ... erkek milleti bu,bir çoğu benzer hataları yapıyor,hatta yapmaz dediklerimiz bile yapabiliyor bazen,ben bazen düşünürüm,eşim benim bilmediğim neleri yaptı,yaşadı ?...ki ,bana çok bağlı ve düşkün ve o taraklarda bezi olmayan bir adam olmasına ve ona bu konuda da çok güvenmeme rağmen ...ama dediğim gibi,insanoğlu bazen olmazı yapabiliyor... biz kadınlar her şeyi bilip ,şahit olamıyoruz...kimbilir kaçımızın eşi,ne fındıklar kırdı,ve bizim ne kadarından haberimiz oldu ...yada ol du mu ? bunu Allah bilir...ne saman altından su yürütenler var ,iyi görünüp te,yemediği haltı bırakmayanlar.... o yüzden de hep tetikte ve dikkatli olmak gerek,özellikle de erkek milletine karşı,onların yaradılışları ,doğaları biz kadınlardan ne yazık ki apayrı ...

sağolun ya biraz moralim yerindeydi ilk başta ama ağlatmayı başardınız bazı arkadaşlar. hayatım gözümün önünden geçti . her yerden yolum tıkalı

haydaaaaaaaa akannehir

yok yok bu işte var bişe CADIARZU

kizlar ben bu konuda cok titizim..ben iste bu yüzden esimin..karisini aldatan heriflerden uzak olmasini istiyorum..arkadaslik yapmasini istemiyorum...oda zaten öyle yapar...o gibi sahizlardan uzak durur.....

MARDA ARKADASIM hıc bır yere gıtmee, sana gıt dıyen yok.

Lutfen sakın ol bırde. Burda amacımız sıkıntına sıkıntı katmak degıl.

Ama sende bızı anlamıyorsun. Sen bıze bır soru sordun ılk adımı atayım mı dıye.

Bızde ılk adımı sen atma bekle ondan gelsın dedık. Olayın ozu kısası bu.

Kımse bosan gıt demedı tekrar soyluyorum nereden cıkardın bosanmayı terketmeyı.

Evlılık bu kadar basıt bırsey mı ya ? ıkı kavgada terkedıp gıdılecek bırsey mı.

Neden dıyelım. Anlasabıldık mı merak ettım ??

sana nie aptal diyelim ki bu yasadiklarin hepimizin basina gelebilir bigün
hic sanmiyorum bi arkadasimda böyle desin
sen kendinde degilsin gercekdende ne yapicagini kime satasacagini farkedemiyosun bence en iyisi sen gercekdende pc yi kapa git yat düsün hangisi dogru geliyosa onu yap biz ne desek bos cünki

biz sen agla diye bisiler yazmadik yapmadikda amacimiz seni motive etmekdi bi nebzede olsa ama sen yazilanlari öyle görmek isdedigin icin isdedigin gibi görüyosun ve agliyosun
ve yine yineliyorum kimse sana git bosan veya al bavulunu cik evden demedi bunlari kendin yazdin zaten
bizler sadece esinin eline koz verme bir daha böyle seyler olursa esim beni nasil olsa hemncek affediyo demesin ve bidaha yapmaya kalkismasin diye cabuk affetme dedik hepsi bu hepimizde ayni seyleri yazdik

ay buraya kadar moralim bozuk okurken bir gülme tuttu töbe yarabbim

vallahi tencere kapak olmuşsunuz. eşinizi savunmaya başladınız bile. bence siz uzatmayın konuyu. kapayın pc'nin kapağını gidin eşinizin yanına kıvrılıverin.. iyi gelir
rahat birak nan kizi morali bozuk isde:mymeka:
senin cocugun yok konusuyon isde-tatlicadiarzu-
olaylari biraz akisina birak, kendin bi sakinles hele gerisi hallolur.
ama hakikaten bende hemen barismaya yönelik bi hava sezdim sende....

ya madem dayagi yeyip oturdun küs otur 1 ay da akli basina gelsin...
bari yedigin dayaga degsin, valla simdi barisirsan yedigin dayakla kalirsin :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…