yemekte yapar kekte... :) ama mutfagın hali felaket hiç girmesin daha iyi :)))
birde keki yapıor ama yarısını pişmemişken yiyor diyorum midenden hamur agacı çıkacak yiyip durma valla AA.. klava:
Çalıştığım için sabah ana yemeği yaparım makarna-pilavı o yapar mutfak dağılır ama olsun kaydirigubbakcemile3 çalışanlar için hazır yemek önemlidir zaten hayat müşterektirkaydirigubbakcemile5
valla benim kocacım pazar günleri beni mutfağa sokmaz kahvaltıdan akşam yemeğine kadar herşeyi yapar mutfağın temziliğide dahil yemekleride süper ötesidir canım benim
asla yapmaz.küssek yumurta yapmaya çalışır.çünkü bende yemek yapmam.ama sahanı bulması yumurtaları kırması pişirmesi bir saatini alır.birgün buyüzden gülme krizine tutulmuştum.aradıklarını bulamıyor hırslanıyor.en sonunda hepsini teker teker önüne koymuştum.ve sonunda sahanda yumurta hazırdı.aslında yapmak istesede karışmadan yapamam heralde beceremez o yüzden.nerde o bolluk.suyunu kalkıp içmeye erinir.kaydirigubbakcemile
Eşim evde yemek yapar. Özellikle et yemeklerini, balığı eşim yapar bende salata yaparım.
Zaman zaman daha zor yemeklere bile yardımcı olur ancak yemekten sonra mutfakla
uğraşmak o yemeğin yapımından daha çok vaktimi alır birşey aldıysa o çekmece açıktır,
kullandığı kavanozun kapağı açıktır yani heryer her yerdedir. Bu yüzden belli yemekleri
yapmayı çok sever sadece onları yapmasını isterim onun dışında ben yaparım.
elini hçbir şeye sürmeyen erkekten nefret ederim..ben babamdan öyle görmedim babam sağolsun bana bile su getirir susadıımda eğer ayağa kalkmış mutfaa gidiyorsa..balıkta yapar salatada ızgara da..masa kurmaya da yardım eder..böyle bir aileden sonra öyle ağa gibi oturan bir erkekle evlenemem...kadının işi değil sadece..görev bölüşümü yapılmalı evde..
walla benimki inat ettiği zaman yapıyor Geçenlerde bi inatlaştık ''ben pilavı senden güzel yaparım'' dedi yapamazsın yaparım iddalaştık anca öyle yaptı. Arada kahvaltı hazırlamama ve sofrayı toplamama yardım eder. Öbür türlü mesela aksam dizimiz var yemeği yer kalkar dizinin basına tebi ben sofraydı bulaşıklardı dizinin büyük kısmını kacırırım mutfaktan anca kendi kendime yüksek sesle söylenirsem 2 tabak getirir sofradan oturur :))) kocaya iş yaptırmak zor anacım:) Ama babam ne yemekler yapıyordu warya... hele mısırlı taze fasulye. Annem sanslıymış walla:))
Valla ben yemek yapmayı eşimden öğrendiğim için desem ki yemek yapmaz diye çarpılırım valla sağolsun çok güzel yemek yapar ve çıkan bulaşık filan varsa onları da yıkar maşallah diyeyim nazar değmesin.:sm_cool:
Her ikimizde çalıştığımız için duruma bağlı oluyor genelde eğer yorgunsam kıyamaz veya evde başka iş varsa yapılacak birimiz yemek yapıyorsak bir diğerimizde yapılacak diğer işlere bakarız müşterek yani.
bız evlenmeden once anlaşmıştık. cok güzel yeemek yaptıgım halde yapmayı pek bılmıyorum demiştim. eger o gun cok yorgun değilse bana yardım edermısın derım salatayı o yapar sofrayı hazırlar. ama yorgunsa kıyamam zaten hade bugun tembellık yap askım derım. ama sağolsun gene de sofrada yardım eder
Canım eşim bana yemek yapmayı çok sever sağolsun zevkle ve seve seve yapar tıpğkı benim gibi hamarattıtr eli güzeldir ama çok dağınıktır maalesef...güzel salatalar,tostlar,balık kızartması,et soteler ve birbirinden lezzetli yemekler soslu tavuk ve döner yapar ellerine sağlık kocacaığımın ah ama bide bulaşıkları yıkasa tam olacak ama o kadar da olsun her güzelin bir kusuru vardır demi?
benim eşimde yemek yapar.en çokta et yemeklerini yapar.zamanı varsa salata yapar.ve hiiiiiiiiiiiç kirletmez mutfağı.çok düzenli ve titizdir.diyebilirimki benden temiz ve düzenli çalışır mutfakta.hiç dağıtmaz.
eşim yapar. evlenmeden önce kadınbudu köfteyi çok güzel yaptığını söylemişti. ama evlendik evleneli hala yapmadı. her tür yemeği yaptı bi onu yapmadı. şimdide söylediğim zaman bu haftasonu yapayım der, unuturuz kalır. adana kebabı çok güzel yapar. kahvaltı hazırlar, bulaşık yıkar. yapmaz dersem yalan olur. Şeniz
ay ne şanslısınız kızlar.....:çok üzgünüm:
benimki yemek yapmayı bırak yemek yemeğe bile üşenir...:çok üzgünüm:
geçen bi tuzluğu getirirmisin dedim nerdeyse 5.-6 dakika aradı bulamadımirmirmirmir
gittimde ben verdim yine..:bbo:ay ne yapması keşke yapabilseydisenağlama
ayyyyyyyy yinede çok severim kocamıŞeniz