Einiz evde yemek yapar m ve yaptrr msnz?

evde kendimizden başka kimse olmadığı için ben mutfaktayken hep yanımda olur eşim ve kendine ufak görevler ister canım benim arada bir sen otur bak ben bi yapayım der :)
bazende sabah mis gibi kokularla uyanırım benden önce uyandığı için genelde :),ALLAH başımdan eksik etmesin onu..

Benim eşim de yapar .Hele son 2 yıldır kendini aştı , neredeyse bana yemek yaptırmayacakdelikafadulden Hatta o kadar ileri gitti ki bir markete girdiğimiz de " acaba bu akşam için ne alsam da pişirsem " diyor .:jeyyar:Hatta dün dolma içini ben hazırladım , ama içleri ona doldurttum .-tatlicadiarzu-Gençlikte böyle değildi İnsan bir yaşa gelince herşey daha iyi oluyor galiba .Benim de işime geliyor ama, çocuklar benim yemeklerimi daha çok beğeniyor :dilcikar:

her izin gününde mutlaka yemek yapar evde bi görev haline geldi :roflol:
yapmayınca da bana açıklama yapıyor
biz böle anlaşmamıştık evlenince ya kafamçokkarıştı

benim eşimde çok güzel yemek yapar .o bazı günler işten ben gelmeden geliyor.mesela dün akşam fırında tavuk yapmış bende bir pilav bir salata yaptım yanına hemencik oturduk sofraya cokacimcoook o kadar makbule geçiyor ki yorgun işten gelmişken yemek olması çok seviniyorum görünce hihoyyyt balık kızartır çorba yapar yumurta yapar salata yapar çok zahmetli yemekleri yapamaz ama bunlar bile yetiyor da artıyor bile:asigim::icecream:.zaten hep girer mutfağa eline de çok yakışır (benden bile güzel yapar) canım kocişim benimŞeniz

esim super bir ahcidir harika yemek yapar mutfagida toplar oyle cikar her carsamba evde calismiyor ve o gunku tum menu ona aittir bende ayaklarimi uzatir kk keyfi yaparim hindistan mutfaginda uzerine yoktur cin yemegini cinlilerden lezzetli yapan bir adam

süper yemek yapar
ama evde yapmıyo mangalı çok yapar ben elimi vurmam

eşim üniv.zamannında bekar evindeyken cok güzel yemekler yaptıgını söyler ama yaptıgını görmedim hiçnaniknanik.aa pardon bi kere salata yaptı galiba.bi de bu sabah çay ı o demledi.bi de bu aralar azcık hamileyim de süpürge yapıp masayı kurup topluyor.bu kadar :mymeka:

Bizim evimizde ikimizde cokacimcoook yemek hazırlarız eşimle saolsun hiç söylememe bile gerek kalmazŞeniz bazen o yapar ben masayı hazırlarım salatayı yaparım bazende ben yemeği yaparım o salatayı o konuda hakkını yiyemem :1hug:

pek beceremez ama çağırırsam gelir yapar..
daha çok sofrayı kurup toplamama yardım eder...
ikimiz de çalıştığımız için olucak tabi okadr ama..
özel günlerde yapar bana jest olsun die (ama en basit yemekleri... yumurta bile kıramaz kii... )
:)

eşim yapacağı zaman çoğu ev kadınından daha güzel yemek yapar.mutfağıda pırıl pırıl bırakır.ama ben mecbur kalmadıkça ona yaptırmam.
kendim yemek yapmak ve ona tatırmak hoşuma gidiyor.mutfağa hakim değilsem eve de hakim değilmişim gibi geliyor:ecrin_bebek:ayrıca malesef çok konuşuyor-tatlicadiarzu-
o yüzden ben yaparım,o sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım eder.

eşim sagolsun ben yemek yapacak durumda degilsem yani hasta oldugum zamanlarda yemegi yapar sofrayı hazırlar yemek sonrası toparlar çayımı hazırlar ama mutfagıda batırır malesef

valla yapar hatta yaptırrımdasaaaaaaaaaaaa yapsın ısı ne hatta bendede gusel yaparrrr hergun bız yapcaz deılız yaaa

yumurtayı bile zor kırar hasta falan olursamda hazır almayı tercih eder zaten yapmasın yemek falan mutfagın halını dusunemıyorum

eğer ben hastaysam yapar pazar sabahları genelde omleti o pişirir

benim eşimde hamur türü şeyleri baklava gibi şeyleri birde tavuk yemeklerini güzel yapar.

hayat müşterek bence yapacak benimkisi yapar yapmak zorunda hiç sevmem öyle erkekleri eşleriyle paylaşmalıdırlar herşeyi

ben mutfakta erkek istemem
yani evlenince istese bile yaptırmam
ama sofrayı kurması ben yaparken yanımda durması falan
hoşuma gider..

saolsun benim esimde cani istedimi yapar allah razi olsun cokda mutlu oluyorum söyle bisey varki pazarlarida kahvaltimizi genelde esim hazirlar gelir beni kaldirir :) simdi kizimla birlikde yapiyolar uykuyu sevdigim icin hafta ortasi esim calisiyo oldugu icin kizimla tüm gün ben ilgileniyorum tabii cumarteside evde esim calismiyor onun keyfini yapiyosuz ve dinlendiriyoruz pazarda beni el üstünde tutuyolar saolsunlarrrrrr :) :)) :)))

esım bekarken yanlız yasadıgı ıcın harıka yemek yapar.yapmayıda cok sever.hala evde balık ve et turu yemeklerı o yapar.cok guzel et soteler,pıde,aperatıf yıyecekler hazırlar.yalnız tek kusuru elının bıraz agar olması.ama yaptıkları bekleme deger lezzette olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…