Einiz ne yapmasaydi, uan evliliiniz daha gzel olurdu ?

bana karşı daha ilgili olsaydı sohbet etseydi benimle yaşımızın geregi gibi yaşatsa beni keşkeeeeeeeeeee

bırde tum gunumu onu bekleyp herseyımı uzaklada bırakıp geldıgım bu berbat sehırde sadece akşamları benımle bıraz daha ilgılenseydı..pc yı kucagına alcagına benı alsaydı..atıcam bu pc yiii:mymeka:

Keşke sağlığına biraz daha dikkat edebilse ve iyileşse :sinifsinif:
O zaman herşey çok daha güzel olacak

içmeseydi ne güzel olurdu.gerçi içkiylede bitmiyoki.çok kaba eğitimsiz.ağzı çok bozuk.benim evliliğim berbat.söylencek çok şey var.ama ben napıcamı bilmiyorum

allaha binlerce şükür şu ana kadar şöyle yapsaydı daha mutlu olurduk dediğim birşey yok.inşallahta olmaz.hep böyle mutlu mesut devam ederiz yolumuza.ufak tefek problemler hatalar taviki oluyo ama bizi mutsuz edecek boyutta değil.

şuan çok mutluyuz ama kaptan olmasaydı başka bi işi olsaydı daha mutlu olabilirdik:sinifsinif:

Bu kadar sorumsuz, bencil, yalancı , kendini beğenmiş, küfürbaz daha bir sürü şey bunlar sadece ilk aklıma gelenler bunlar olmasaydı mutsuz olmak için başka bir nedenimiz olmayacaktı.

çok şükür şöyle yapsaydı daha güzel olurdu dediğim bişey yok
gayet dengeli tutarlı ve mutlu bir evliliğim var rabbim bozmasın :Saruboceq: :asigim:

Arkadaşlar haddim olmayan bi alana burnumu soktuysam lütfen kusuruma bakmayın ama
Bazı yorumlarda içki küfür kabalık sorumsuzluk bencillik yalan şikayetleri okudum benim anlamadığım şu
Neden bu kadar olumsuz yönleri olan adamlara katlanıyorsunuz
Oturduğum yerden ahkam kesmek istemiyorum ama
Böyle adamlar ömrünüzü çürütmeye değer mi

Keşke bu kadar kıskanç ve para aşığı bir insan olmasaydı
Birde zamanında kendine güvenip annesinden daha uzaklara taşınmamızı sağlasaydı

annesi,abisi ve biz aynı binada oturmayı kabul etmeseydiÇok üzgünüm çoook.düşünün en altta annesi,ortada elti,üstte ben.hayatımı bir gözünüzün önüne getirin

Çok mutlu bir evliliğim var

Ama en az benim kadar yüksek bir enerjisi olmasını isterdim............

biraz daha az tv izlese,ve benim kadar heyecanlı ve dinamik olabilse.daha 30 yaşında 60 yaşında nasıl bir adam olcak hiç bilmiyorumlmaz:

esim altinkalplidir cok iyi bir insandir ama biraz asabidir...o huyuda olmazsa cok daha iyi olacak hersey ama onu yinede seviyorum..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…