Einiz ne yapmasaydi, uan evliliiniz daha gzel olurdu ?

beni beşpara etmeyen bir kadın için kırmasaydı daha güzel olurdu
veeee içmeseee daha da süper olur

hata değilde kaynanam olmasaydı daha mutlu olacağım kesin. zaten mutlu olurdum tek kavga kaynağımız maydanoz kaynanam..

beni aldatmasaydı...
geçici çözümlerle durum kurtarmaya çalışmasaydı...
benimle konuşmayı deneyip..
karısı olarak beni tanıyabilseydi ...
beni burada tanıyanlar kocamdan iyi tanıyordur bu kesin...

beni beşpara etmeyen bir kadın için kırmasaydı daha güzel olurdu
veeee içmeseee daha da süper olur

üzüldüm dostum..emin ol erkekler hep yüzüne bakılmayan beş para etmeyenler için kırıyor...birde şunu çözdüm biz güzeliz sanırım onlar herhalde yanımızda kendilerini çirkin olarak görüyorlar veeeee işte son nokta ....yanında yakışıklı olduğunu hissettiği çirkin beş para etmez kadınlar için kırılıyoruz...

Eniştesiyle ortak olmasaydı evliliğimiz şu an çoooooooooooooooook süper olurdu

Allah'a şükür evlılıgımızı daha guzel yapabılmek ıcın cabalıyor kocam..

ınsallah hep boyle devam eder

keşke bir kocam olmasaydı ve böyle bir evliliğim olmasaydı.ben bu hayatta birinin ahını almış olmalıyım ki allah bana ceza olarak bu evliliği yaşatıyor.ama bitti artık sona geldik nihayet...

kendi geliştirebilse dogru konuşmayı bilse
cahillikten kurtulsa
ve her şeye bir bahane bulmasa çokkkk
güzel olurdu her şeyyy

aslında evliliğim çok güzel gidiyo.ama eşim biraz fazla hastalık hastası .devamlı vitamin alır azıcık başı ağrısa acaba üşüttüm mü deyip kendine nane limon kaynatan.en basit akşam boğazımda gıcık oldu öksürdüm öyle bir telaşlandıki hemen bal getirdi su getirdi kendimi acillik hasta gibi hissediyorum yanında. hamilelikten dolayı belim ağrıyo ona bile telaşlanıyor acaba bel fıtığı başlangıcımı diye hayır sadece hamileyim diyorum ama çok tatlı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…