sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?
bayanlar size bir şey soracagım .eşimle pc yüzünden cok kavgamız oluyor .ama bitmeyecek cünkü o erkek ya ben bitsin dedikce devam edecek .beni en sinirlendiren benim özelime eşim dahi giremez demesi bu yüzdende kavgamız oldu .Ben ikimiz arasınsa özel ayrımı olamaz dedim bana cahilsin dedi şimdi size soruyorun eşler arasında pcde özel olurmu yoksa ben yobazcamı düşünüyorum artık dogrumu yanlışımı şaşırdım lütfen fikirlerinizi paylaşın ...bekliyecegim
canım aynı olay benim başımdada var .başlarda ben pek bilmiyordum sonra sonra nette oturdukca farkettim .benim kötü birşey yaptıgım yok şurda biraz vakit gecirmek ddi bende benimde canım sıkılyor benle gecir dedim .senle de oturuyorum ne konuşalım biryerde bitiyor diye bahaneler etti.bende üzüldügümü kırıldıgımı söyledim başka bayanlarla sohbetin beni yıpratıyor dedim
ama hic ona denilmiyormuş gibi devam etti .yüzsüz yüzsüz birşey yokmuş gibi beni enayi yerine koydu .cok tartışmalarımız oldu.hatta dayak bile yedim sayısı belirsiz .en son olaydan sonra ona cok kırıldım. şuan evde 2 yabancı gibi yaşamaya karar verdim.cok af ettim artık tükendim .yalnızca cocuklarım üzülmesin duymasın diye acımı üzüntümü icimde yaşıyorum .cocuklarım icin biraz daha idare edmeliyim diyorum sevmiyorda degilim ama nicin böle yaptıgınıda düşünmüyorum.. kafayı yiyecegim bazen cok kötü şylerde düşünmüyordegilim ama .yani arkadasım baş etmeye kalksan yine sen yıpranıyorsun Alla islah etsin ... başka bi akıl veremiyecegim cünkü her yolu denedim...
canım bu sebepten sayısız dayak yedim diyorsun daha neyi bekliyorsun anlayamadım:1shok:
benim bir tanıdıkta bu durumda.adam sabahlara kadar pc de başka kadınlarla muhabbet ediyo kadın itiraz edincede dayak yiyor üstelik çocuklarının önünde şiddet görüyor çocuklarda nasibini almış dayaktan ve kadın hala bu adamla beraberklava:
kendinize biraz değer verin diyorum siz kendinize acımazsanız kimse size acımaz
:1no2:
Haklısın çok ayıp etmiş.
Acaba ne yapıyor PC de?
aklinialirimsmile
canım bu sebepten sayısız dayak yedim diyorsun daha neyi bekliyorsun anlayamadım:1shok:
benim bir tanıdıkta bu durumda.adam sabahlara kadar pc de başka kadınlarla muhabbet ediyo kadın itiraz edincede dayak yiyor üstelik çocuklarının önünde şiddet görüyor çocuklarda nasibini almış dayaktan ve kadın hala bu adamla beraberklava:
kendinize biraz değer verin diyorum siz kendinize acımazsanız kimse size acımaz
:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?