Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

Minareyi çalan kılıfını hazırlar nasılsa , mutlaka bir açıklaması olacaktır. Neden böyle bir şey yaptı , bunu öğren , bir yerde çatlak var bunu bulmaya onarmaya çalışın , kolay gelsin

sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?

canım aynı olay benim başımdada var .başlarda ben pek bilmiyordum sonra sonra nette oturdukca farkettim .benim kötü birşey yaptıgım yok şurda biraz vakit gecirmek ddi bende benimde canım sıkılyor benle gecir dedim .senle de oturuyorum ne konuşalım biryerde bitiyor diye bahaneler etti.bende üzüldügümü kırıldıgımı söyledim başka bayanlarla sohbetin beni yıpratıyor dedim
ama hic ona denilmiyormuş gibi devam etti .yüzsüz yüzsüz birşey yokmuş gibi beni enayi yerine koydu .cok tartışmalarımız oldu.hatta dayak bile yedim sayısı belirsiz .en son olaydan sonra ona cok kırıldım. şuan evde 2 yabancı gibi yaşamaya karar verdim.cok af ettim artık tükendim .yalnızca cocuklarım üzülmesin duymasın diye acımı üzüntümü icimde yaşıyorum .cocuklarım icin biraz daha idare edmeliyim diyorum sevmiyorda degilim ama nicin böle yaptıgınıda düşünmüyorum.. kafayı yiyecegim bazen cok kötü şylerde düşünmüyordegilim ama .yani arkadasım baş etmeye kalksan yine sen yıpranıyorsun Alla islah etsin ... başka bi akıl veremiyecegim cünkü her yolu denedim...

Allah korusun başıma vermesin ama olduki böyle bişey olursa kendını kapının dısında bulur..o pc yi alır kafasında kırarım..

bayanlar size bir şey soracagım .eşimle pc yüzünden cok kavgamız oluyor .ama bitmeyecek cünkü o erkek ya ben bitsin dedikce devam edecek .beni en sinirlendiren benim özelime eşim dahi giremez demesi bu yüzdende kavgamız oldu .Ben ikimiz arasınsa özel ayrımı olamaz dedim bana cahilsin dedi şimdi size soruyorun eşler arasında pcde özel olurmu yoksa ben yobazcamı düşünüyorum artık dogrumu yanlışımı şaşırdım lütfen fikirlerinizi paylaşın ...bekliyecegim

Haklısın çok ayıp etmiş.
Acaba ne yapıyor PC de?

aklinialirimsmile

canım bu sebepten sayısız dayak yedim diyorsun daha neyi bekliyorsun anlayamadım:1shok:
benim bir tanıdıkta bu durumda.adam sabahlara kadar pc de başka kadınlarla muhabbet ediyo kadın itiraz edincede dayak yiyor üstelik çocuklarının önünde şiddet görüyor çocuklarda nasibini almış dayaktan ve kadın hala bu adamla beraberklava:
kendinize biraz değer verin diyorum siz kendinize acımazsanız kimse size acımaz
:1no2:

cnm neyi bekliyorsun diyorsun dogru da söylüyorsun ama kac yıllık evliligide bir anda yıkmak kolay bişey degil düşündüren cok şey var .ben sesimi cıkarmadıgım sürece hüc bür eziyet görmüyorum .problem yaşamıyorum
ama bu bana ters oldugu icin kabullenmedigim icin huzursuzluk yaşıyorum . ben yaşıyorsam oda yaşasın diye sesimi cıkarıyorum
dediginede hak veriyorum . niye cekeyin diye bunuda denedim tercih et dedim .tercihlik bişey yok
benim seni ihmal ettigim attıgımmı var benim seni ihmat ettigimmi attıgımmı var diyor. yine olay başa dönüyor .ama sana şunu soruyum eşler arasında ayrı bi özel diye bişey varmı bu konuda ben o konuda şaşkınım şimdiden tşkrlr fikirleriniz icin

Haklısın çok ayıp etmiş.
Acaba ne yapıyor PC de?

aklinialirimsmile

cnm ne yapacak tavlada okeyde tanıştıgı bayanlardan msn adresi almış. msnde sohbet ediyor bende bunu istemiyorum kavga ediyoruz bunda ne var sohbet diyoruz diyor adam o kadar rahat ki yanlışım yok diyor ne olur bi fikir verin .buna gözmü yumuyum yoksa daha farklı bi tepkimi şaskınım valla insanın sevdigi insanla böle bi sorun yaşaması cok kötü
bunalıyormuş bahaneside bu ne olur bi akıl verin
artık akılda koymadı kafa agrısından düşünce yetenegimide kaybettim şimdiden tşkrler....

Bence siz onu biraz kendi haline bırakın,

Hiç sorun yapmamaya çalışın pc meselesini,

Hiç üstüne gitmeyin,ilgilenmiyomuş gibi davranın,

Bakın belki o zaman bu kadın niye benle ilgilenmiyo,yoksa beni sevmiyomu ya da o da mı biriyle konuşuyo falan gibi düşünmeye başlayıp,

Sizin ilginizi çekmeye ve ilgilenmeye başlıcaktır,

Kesin demiyorum ama belkii,

Çünkü bazı erkekler üstüne gidildikçe işi abartır sıkılırlar,

Siz tam tersini yapın deneyin,

Belki o sizinle ilgilenmeye başlıcak bu arada,

Ve onu dikkatini çekmeye çalışın,

Ne bileyim çok güzel çekici şeyler giyip evde dolaşabilirsiniz,

Erkek bu mutlaka dikkatini çeker,

Eğlenceli şeyler yapmayı deneyin,

Yani sizinle de evde eğlenecek bişeyler yapabileceğini anlamasını sağlayın,

Ne bileyim bu kadar yorum yapabildim,

İnş. düzelirsiniz...

Hayırlısı...

güven falan kalmazdı.ayrıca eğer biraz utanma duygusu varsa şuanda sen yakaladığın için kahroluyo olması lazım

çok şükür bizimkinin bilgisayar tutkusu yok eline bile almaz hele msn falan olaylarına çok karşı iş adamı ama e mail i bile yok adamın o derece alsanaalsanasmile bundanda çok memnunum ama olduki yakaladım o halde inanın kızlar kıyameti koparırdım evi bile terkederim yani o derece düşünmesi bile çok kötü:1ninca:

Çok kötü hissederdim herhalde, Allah korusun....
Ne sebeple olursa olsun tanımadığı bir bayanla sohbet etmesi, macera aradığına dalalet eder.....lmaz:

ayyy Alllah korusun kızlar yaa ben böyle bişeyi kabullenemezdim şahsen.madem öyle sizde aynısını yapın başka erkeklerle sohbet edin bakalım o kabul etcekmi böyle bişeyi :umursamaz:

kocamı değil ama bir arkadaşımı yakaladım nette konuşurken.evli bir adamla hemde.heyecan aramak diye varmı bişey ya.herşey yine kadınlardan geliyo.resmen adamın evli olduğunu bile bile baştan çıkarıyo.hemde eşini de tanıyıp biliyo.bu devirde kimseye güvenilmez bunu anladım öğrenince şok oldum
biri de yazmış yok umursamayın.neyi umursamıcam adam sabahlara kadr nette takılsın eee nolcak bende ödül olarak süslenip püslenip yanına mı gidicem...yapmayın allah aşkına bırakın şu ezikliği

uff ya üzüldüm valla bu internette kötü oldu bu bakımlardan.eskiden uzakta yapan adamlar şimdi karılarının gözü önünde yapıyor demek çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…