Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

canım çok üzüldüm ama peşini bırakma bu olayı çözene kadar uğraş hemen pes etme kocamıza güvenmiycezde kimlere güvenicez artık allahımyaaa kocalarımıza akıl fikir ver doğru yoldan çıkarmamafoldumben

Eski sevgilimi yakalamıştım bir kere
Hiçbir şey yapmadım önceleri yazışmalarını okudum sadece bir süre
Sonra da şutladım ondan vazgeçemiyorsa ben ondan vazgeçerim diye

çocukluğuna inerdim...
şefkatle sarardım kendisini neden böyle yapıyor acaba diye..
anlamaya çalışırdım...

o kayıtları alıp mahkemede delil olarak kullanır, tek celsede boşanır donuna kadar da alırım:jeyyar:
masum bi şeymiş gibi gözükse de taviz tavizi doğurur. affedileceğini bilen adam bugün msn de yazışır, yarın eve atar. kim bu diye sorunca "musluk tamircisi" bile diyebilir! kadın inanmaya gönüllü olduktan sonra...

kızının öğretmeniyle mns de konuşması çok ilginç geldi. artık teknoloji ilerledi veli görüşmeleri mns de mi yapılıyor? bu kadar çağ atladık yani!
ben kesin intikamımı alırdım. o öğretmenle mns de konuşuyorsa bende mns de konuşurum. bakalım nasıl oluyor.
sonrada şut ve gol.

Allah aşkına, çocuk mu kandırıyo bu adam?
Öğretmenle ne zamandır, "Alooo yaz bana" diye konuşuluyomuş?

maıl atın bırde sız kımsınız esımle konusuyorsunuz tanıyamadım sızı falan de ogretmenmısınız falan deme

oooooh ağzına sağlık arkadaşım bencede en doğrusu

eşimin bensiz tek bir adım atmasına izin vermiyorum sıkçada denetlerim ona haksızlık ettiğimi düşünüyordum ama yanılmışım bu yazılanları okudukça fikrim değişti ipin ucunu sıkı tutmak gerekiyo sanırım

valla ben kendisini pek sıkmam açıkçası, sabahtan akşama kadar pc'ler elimizde zaten, istese yapar yani. facebook hesabı da var, msn ini de, kontrol etmem ne var ne yok diye. ama ben malımı bakışından, nefes alışından tanırım, alimallah anında anlarım Çok üzgünüm çoook
yani benimkinin yaramazlık yapana kadar ipleri gevşek, yapığı anda ebediyen serbest:enbuyukkk:

Son düzenleme:
eger baska bir kizla nette konustugunu ogrenirsem birdaha yuzune bile bakmam,evden atarim,süründürürüm ben ettim sen etme dedirtirim...ki kiymetimi anlasin birdaha yampasin ..mesela yani..

cok kotu bi seydi.allah etmesin eyer oyle bi sey fark edib bilsem ona sadece bi sans taniyaram.eyer oylede olmasa her kes kendi yoluna.

Bu tek kelimeyle ahlaksızca birşeydir ve ne erkek için ne kadın için kabul edilemez!...

Eşim her akşam ben masayı toplayıp bulaşıkları yıkayana kadafr biraz takılır internette
Ama hiç ne yapıyor kimlerle konuşuyor takip etmedim
He oldu ki açık unuttu falan yakaladım (Allah önce sizleri sonra beni korusun)
Sakin serinkanlı biçimde sorarım
ınanırsam sorun yok ama inandırıcı gelmezse ben eşime güvenmeden yaşayamam
Eşime inanmazsam onunla olamam

öyle bi anını yakalayıp , kayda değer bi açıklaması yoksa işte o andan itibaren evliliği göklerde tutan tuğlalar çatırdamaya başlar.. daha sonrası enkaz..sinir küpü olup çıldırmam da cabası

boş zamanı doldurmak için bi eğlence mi ?? böyle bi kategoride var yanii...
erkekler için bahane çook zaten...

valla bunlar tam benlik yani hee, dusuncesı bıle sınırlerımı hoplatıyor........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…