kızının öğretmeniyle mns de konuşması çok ilginç geldi. artık teknoloji ilerledi veli görüşmeleri mns de mi yapılıyor? bu kadar çağ atladık yani!
ben kesin intikamımı alırdım. o öğretmenle mns de konuşuyorsa bende mns de konuşurum. bakalım nasıl oluyor.
sonrada şut ve gol.
kızlar ben bu başlığı geçen hafta okudum ve yorumlarıda okudum 4 yıl çıktık eşimle 4 yıldırda evliyiz ve oğlum var benim burda okuduklarımdan sonra eşimi denetledim ben ve onun biriyle msnde konuştuğunu buldum ....başka bir msn almış beyefendi kendine nasıl buldum anlatayım işyerindeki pc yi karıştırdım ...msn geçmişlerine baktım ....tanımadığım bir msn kaydı vardı onu inceledim...ve eşimm sadece alooo bana yazarmısın deyip numaralarınıda vermiş ..(ben değildim diyemez çünkü numaralar onun numaraları çok canım sıkıldı hiç bir şey demedim hiçbirşey olmamış gibi davrandım ama suratım asık şekilde plan yaptım neyin var dediğinde sadece sence dedim ters bakarak hiç bir şey demedi kızın msn sini aldım bende başka msn ile onu kendime ekledim ama eklemedi beni anlamadım neden şimdi baktım bir hafta oldu ama eklememiş ...
eşime patladım en son eşim bana onun öğretmen olduğunu ve kızından haber aldığını felan uydurdu (eski eşinden kızı var görüşmüyorlarda)..
inanmadım tabiii ama hala peşindeyim işin tam olarak sorunu çözemedim kız beni bir eklese konuşacağım onunla fakat eklemiyo işte ....asktacesaret@hotmail.com sizce bir öğretmen böyle bir msn adresi alırmı yaa çok kötüyüm keşke hiç araştırmasaydım bilmeseydim yaaa 2 hafdadır moralim bozuk ne yapacağımıda bilmiyorum ve üstelik sorsalardı eşim asla yapmaz d,iyenler sınıfındayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o kayıtları alıp mahkemede delil olarak kullanır, tek celsede boşanır donuna kadar da alırım:jeyyar:
masum bi şeymiş gibi gözükse de taviz tavizi doğurur. affedileceğini bilen adam bugün msn de yazışır, yarın eve atar. kim bu diye sorunca "musluk tamircisi" bile diyebilir! kadın inanmaya gönüllü olduktan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?