kızlar ben bu başlığı geçen hafta okudum ve yorumlarıda okudum 4 yıl çıktık eşimle 4 yıldırda evliyiz ve oğlum var benim burda okuduklarımdan sonra eşimi denetledim ben ve onun biriyle msnde konuştuğunu buldum ....başka bir msn almış beyefendi kendine nasıl buldum anlatayım işyerindeki pc yi karıştırdım ...msn geçmişlerine baktım ....tanımadığım bir msn kaydı vardı onu inceledim...ve eşimm sadece alooo bana yazarmısın deyip numaralarınıda vermiş ..(ben değildim diyemez çünkü numaralar onun numaraları çok canım sıkıldı hiç bir şey demedim hiçbirşey olmamış gibi davrandım ama suratım asık şekilde plan yaptım neyin var dediğinde sadece sence dedim ters bakarak hiç bir şey demedi kızın msn sini aldım bende başka msn ile onu kendime ekledim ama eklemedi beni anlamadım neden şimdi baktım bir hafta oldu ama eklememiş ...
eşime patladım en son eşim bana onun öğretmen olduğunu ve kızından haber aldığını felan uydurdu (eski eşinden kızı var görüşmüyorlarda)..
inanmadım tabiii ama hala peşindeyim işin tam olarak sorunu çözemedim kız beni bir eklese konuşacağım onunla fakat eklemiyo işte ....aşktacesarettt@hotmail.com sizce bir öğretmen böyle bir msn adresi alırmı yaa çok kötüyüm keşke hiç araştırmasaydım bilmeseydim yaaa 2 hafdadır moralim bozuk ne yapacağımıda bilmiyorum ve üstelik sorsalardı eşim asla yapmaz d,iyenler sınıfındayım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
oyarım. don paça sokağa atarım defolur gider.
bende anlatayım başımdan gecenleri sizlere. eşimle 8 yıl çıktık ve 6 yıldırda evlıyız. ben eşime güvendiğim kadar kimseye güvenmıyordum yanı ondan asla hiçbirsey beklemezdım..asla böle birşey yapmazdı. taki oğlum olana kadar 40 lıyken bırden deişti eve gec gelmeye bana bagırmaya terslemeye felan dusunun 40 lı kadın yalnız bırakılırmı evde ben her gece yalnızdım ve ne korkular atlattım o gunlerımı unutamıyorum neyse. eşim farklı bır msn daha kullanıyormus ama benım haberım yoktur bir gun acık unutup işe gıttı bende ölesıne oturuyodum baktım msn acık farklı bir adres sasırdım maıllerını actım bıde ne goreyım sayfalar dolası eşime solenmış ask sözlerı neler neler benım oturup eşime söleyemedıklerımı kız rahatca konusabılıyor kocacım askım daha neler neler
tercıh hakkı bıle sunabılıyor düşünebılıyormusunuz eşinmi benmı dıye. sadece sanalda dıye bılıyorum. bende esıme bunlar ne dedım baya kavga cıktı esım suclu olunca genelde daha cok hırcınlasır ne yaptıgını bılmez bızden cıkarır herseyını o gun ona söledım dıye bana yapmadıgını bırakmadı sankı o deılde ben konusmustum.... gitcek yerım olmadıgı ıcın gıdemedım ve ben ıcıme atıyoum herseyı. oturup kocamla hıcbırsey konusamıyorum ama ona aslada guvenmıyorum oglum ıcın katlanıyorum sadece.... ama ınsanın hıcbır sey yapamaması kadarda kötu bırsey yokturdur...bırakılmıyor malesef çeken yine bızler oluyoruz mecburiyetlık varya işte biraz
bende anlatayım başımdan gecenleri sizlere. eşimle 8 yıl çıktık ve 6 yıldırda evlıyız. ben eşime güvendiğim kadar kimseye güvenmıyordum yanı ondan asla hiçbirsey beklemezdım..asla böle birşey yapmazdı. taki oğlum olana kadar 40 lıyken bırden deişti eve gec gelmeye bana bagırmaya terslemeye felan dusunun 40 lı kadın yalnız bırakılırmı evde ben her gece yalnızdım ve ne korkular atlattım o gunlerımı unutamıyorum neyse. eşim farklı bır msn daha kullanıyormus ama benım haberım yoktur bir gun acık unutup işe gıttı bende ölesıne oturuyodum baktım msn acık farklı bir adres sasırdım maıllerını actım bıde ne goreyım sayfalar dolası eşime solenmış ask sözlerı neler neler benım oturup eşime söleyemedıklerımı kız rahatca konusabılıyor kocacım askım daha neler neler
sadece.... ama ınsanın hıcbır sey yapamaması kadarda kötu bırsey yokturdur...bırakılmıyor malesef çeken yine bızler oluyoruz mecburiyetlık varya işte biraz
kızlar ben eşimin msnsinin bir harf fazlasıyla yeni bir msn aldım ...sonra bu öğretmeni ekledim ve sanki eşimmiş gibi eşimin resimini görüntü resmini yaptım beni ekledi ve onunla eşimmiş gibi konuştum :1ninca::1ninca:
bu yeni msnem dedim nasılsın dedim ve iyiii abi sen dedi :1ninca::1ninca:
teşekkürler dedim ..ve kızını sordum görüyormusun diye abi uzun zamandır görmüyorum dedi ...(kızın öğretmeni değil daha bu yıl öğretmen olmuş genç bir kız resimlerini gördüm nişanlı da ) içim rahatladı doğru söylemiş eşim ...günahını aldım yaa :sinifsinif:
olsun ben yine de devam ederim denetlemeye ....araçlar-seçenekler- gizlilik böülümüne bakarım hep yinede :jeyyar:
ne kadar samimi anlatmışsın canım ya, inşallah eşin bu işeri bırakmıştır, bıraktıysa affet bence:gitme:
Aldatma konusu geçtiğinde bende yaaap izin veriyorum amaaaa
Oyarım deşerim donuna kadar alır kapıya koyarım diyordum
Eşim bana senin gibi bi tane daha varmıdır diyordu
Gelsin söylicem bak varmış diye opuyorumnanaktan
helallll, aferin kızzz,
iyi yapıyosun boş bırakmaya gelmezzzzzzz.
takdir ettim seni..a.s
tercıh hakkı bıle sunabılıyor düşünebılıyormusunuz eşinmi benmı dıye. sadece sanalda dıye bılıyorum. bende esıme bunlar ne dedım baya kavga cıktı esım suclu olunca genelde daha cok hırcınlasır ne yaptıgını bılmez bızden cıkarır herseyını o gun ona söledım dıye bana yapmadıgını bırakmadı sankı o deılde ben konusmustum.... gitcek yerım olmadıgı ıcın gıdemedım ve ben ıcıme atıyoum herseyı. oturup kocamla hıcbırsey konusamıyorum ama ona aslada guvenmıyorum oglum ıcın katlanıyorum sadece.... ama ınsanın hıcbır sey yapamaması kadarda kötu bırsey yokturdur...bırakılmıyor malesef çeken yine bızler oluyoruz mecburiyetlık varya işte biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?