Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

kızlar ben eşimin msnsinin bir harf fazlasıyla yeni bir msn aldım ...sonra bu öğretmeni ekledim ve sanki eşimmiş gibi eşimin resimini görüntü resmini yaptım beni ekledi ve onunla eşimmiş gibi konuştum :1ninca::1ninca:
bu yeni msnem dedim nasılsın dedim ve iyiii abi sen dedi :1ninca::1ninca:
teşekkürler dedim ..ve kızını sordum görüyormusun diye abi uzun zamandır görmüyorum dedi ...(kızın öğretmeni değil daha bu yıl öğretmen olmuş genç bir kız resimlerini gördüm nişanlı da ) içim rahatladı doğru söylemiş eşim ...günahını aldım yaa :sinifsinif:
olsun ben yine de devam ederim denetlemeye ....araçlar-seçenekler- gizlilik böülümüne bakarım hep yinede :jeyyar:

baska yonlere kaymaktır,eşini boslamak ve onun duygularını hıce saymaktır. bunu gordugumde de once bı soru sorup ondan sonra yatagı ayırmaktır ve sonra da hala suskunluguna devam edıyor ve de hatasını anlamıyorsa bosanmaktır

oyarım. don paça sokağa atarım defolur gider.

Aldatma konusu geçtiğinde bende yaaap izin veriyorum amaaaa
Oyarım deşerim donuna kadar alır kapıya koyarım diyordum
Eşim bana senin gibi bi tane daha varmıdır diyordu
Gelsin söylicem bak varmış diye opuyorumnanaktan

bende anlatayım başımdan gecenleri sizlere. eşimle 8 yıl çıktık ve 6 yıldırda evlıyız. ben eşime güvendiğim kadar kimseye güvenmıyordum yanı ondan asla hiçbirsey beklemezdım..asla böle birşey yapmazdı. taki oğlum olana kadar 40 lıyken bırden deişti eve gec gelmeye bana bagırmaya terslemeye felan dusunun 40 lı kadın yalnız bırakılırmı evde ben her gece yalnızdım ve ne korkular atlattım o gunlerımı unutamıyorum neyse. eşim farklı bır msn daha kullanıyormus ama benım haberım yoktur bir gun acık unutup işe gıttı bende ölesıne oturuyodum baktım msn acık farklı bir adres sasırdım maıllerını actım bıde ne goreyım sayfalar dolası eşime solenmış ask sözlerı neler neler benım oturup eşime söleyemedıklerımı kız rahatca konusabılıyor kocacım askım daha neler neler
tercıh hakkı bıle sunabılıyor düşünebılıyormusunuz eşinmi benmı dıye. sadece sanalda dıye bılıyorum. bende esıme bunlar ne dedım baya kavga cıktı esım suclu olunca genelde daha cok hırcınlasır ne yaptıgını bılmez bızden cıkarır herseyını o gun ona söledım dıye bana yapmadıgını bırakmadı sankı o deılde ben konusmustum.... gitcek yerım olmadıgı ıcın gıdemedım ve ben ıcıme atıyoum herseyı. oturup kocamla hıcbırsey konusamıyorum ama ona aslada guvenmıyorum oglum ıcın katlanıyorum sadece.... ama ınsanın hıcbır sey yapamaması kadarda kötu bırsey yokturdur...bırakılmıyor malesef çeken yine bızler oluyoruz mecburiyetlık varya işte biraz

ne kadar samimi anlatmışsın canım ya, inşallah eşin bu işeri bırakmıştır, bıraktıysa affet bence:gitme:

oy. oy .oy bacımmm gerçekten üzüldüm ve inan kaç gündür arkadaşım telf ediyo bana hikayesi aynı seninki gibi.
Allah kahretsin evli erkeklere göz diken kadınları
Allah korkusu kalmadı kimsede.

helallll, aferin kızzz,
iyi yapıyosun boş bırakmaya gelmezzzzzzz.
takdir ettim seni..a.s

önce emin olurum muhabbetlerinin amacından , sonrada eminsem bişeylerden o pc kafasına geçirir sen yoluna ben yoluma derim.

ne kadar samimi anlatmışsın canım ya, inşallah eşin bu işeri bırakmıştır, bıraktıysa affet bence:gitme:

inş. dıyorum ama guvenmıyorum. benım içime doguyor yağtıkları ve halan aldattıgınıda dusunuyorum.herseyı bılerekte bişi söleyememek kötü oluyor...içime ata ata nereye gıdecek onuda bılmıyorum bana yaptıkları karsısında ben yınede affedıyorum

Bence kesinlikle aldatmadır.Ben olsam derhal bitiririm evliliğimi.Boş zamanı doldurmak mı??Güldürme canım beni.Bak canım,istersen şöyle bir tezgah yap eşine ve bütün bu soruların cevaplarını ondan duy,var mısın??? Bir gün onun seni yakalayacağı şekilde bir erkekle chat yap ve o bunu farketsin...bak bakalım neler oluyor,soruların cevaplarını bu şekilde al bence,türk kadını mantığıyla değil....Zararlı eninde sonunda sen çıkacaksın.Bugün sohbet eden,yarın görüşecektir de...o zaman da mı boş vakit değerlendirecek...AAhhhhhh.............ahhhhhhhhhhhhhhhhh.......

benim için evliliği üç şey bitirir
dayak
kumar-içki
aldatılmak(sanalda bunun içinde)
asla affetmem lmaz:

Arastirmaya gore bekar erkeklerden cok evli erkekler sanalda heyecan ariyor.. Bu cok yazik, ve benim icin sanalda kurulan iliskilerde aldatmaktir!

Benden saklanan en masum birsey bile guvenimi sarsmaya yetiyor. Evlilik acik ve net olmazsa araya giren kucuk bisey bile hayatimizi alt ust edebiliyor..

Sanalda bi baskasiyla konusuyorsa, ya ilgiye ihtiyaci var, ya da egosunu tatmin etmeye calisiyordur. Bunun yani sira gercekten supheleniyorsaniz takip edin..

Nisanliyken az dedektiflik yapmadim.. esimde bana yapmistir.. Bos yere yaptik, sirf kiskancliktan, ama boylelikle bilmedigini de ogreniyor insan.. Kiminle arkadaslik ediyor, arkadaslari ne huyda.. hangisiyle gorussun gorusmesin, bunlari goruyor, biliyor..

MSN, email, facebook.. ne olursa hepsinin sifresini mutlaka ogrenin.
Yuzde 99% guvenin, birazcik pay birakin, cok guvenseniz bile...

helallll, aferin kızzz,
iyi yapıyosun boş bırakmaya gelmezzzzzzz.
takdir ettim seni..a.s

öyle değilmi ama boş bırakmaya gelmez bunları kesinliklelmaz:lmaz:lmaz:
kızlar özelilikle araçlar /seçenekler/gizlilik bölümüü kontrol edin ...tabi bunu yaptığınızı görmesin kesinlikle kaydirigubbakcemile3
vereliniortak

canım benim çok üzüldüm ..hala aynımı pekii :1ninca:

evlendikten sonra evde internet olmasını istemem.. aldatmak insanın icinde varsa heryerde yapar ayrı bir konu ama bir sekilde sorun cıkıyor netten ne olursa olsun

sekiz yıllık evliyim bu güne kadar hiç bi şekilde hiç birşeyini gizlemedi benden herşeyi ortada ,msn şifresi faceebok şifresi hepsini söylüyor ,bakmamada birşey demiyor arada bende kontrol ediyorum tabi temiz ... bi ara tlf da bi mesaj gördüm canım öpüyorum seviyorum diye, açıkça konuştum kim dedim bilmiyorum bi yanlışlık olmuş dedi gece 2 de arattım kim dedim bak tlf cevap vermedi no yu aldım sabah ben aradım tlf nu bi erkek açtı anladımki biyanlışlık olmuş,internette konuştuğunu görürsem yolarım valla hiç şansı yokkaydirigubbakcemile çünkü onu yaparsa dahasıda gelirlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…