Einizi nette bir kzla konuurken yakalasaydnz ne yapardnz?

nasıl bir konuşma nasıl bi kızla konuşuyo nedir ne değildir diye araştırırım bu benim tanımadığım ve bana hiç bahsetmediği bi kızsa benden gizlice konuşuyosa tabiki sorarım kem küm yapıyosada kesin bişey vardır ve araştırmalarıma başlarım baktımki bişey bulamadım o zamanda kurcalamam ama son bikez ikaz ederim tekrar aynı şeyi yaparsa tekmeyi basarım onlamı uğraşıcam ayyyy klava:klava:

offffffff allahim göstermesin bana böyle bir durumu... biranda hersey biter bende biranda sogurum yeterki damarim bir hirt demesin... o benim kocammiymis senelerce ayni yastiga mi baskoymusum valla gözümde olmaz ceker giderim

pardon anlıyamadımm aldatmamıdır diye soruyomusun bide :1shok:
aldatmak ila kol kola samimi bi şekilde görmklemi oluyor.yada yatakta basmakla
bal gibide aldatma işte
ben şahsım adıma konişim . . . ben bir dakka bile durmam :
S

gözünü oyarım. totocuğuna tekmeyi basarım. böyle şeylere hiç prim vermeyin kızlar. aldatan erkeği bi daha affettiğinzde evet belki bi daha yapmayabilir ama güven tamamen yokoluyo. güvensiz huzursuz bi ilişşkiye de devam etmeye gerek yok

sizce bu aldatmamıdır?yoksa boş zamanı doldurmak için bi eğlencemi?bunun için evliliğinizi bitirirmiydiniz?

bence bu bir aldatmadır. aldatma yalnızca ten teması ile olmaz fikrimce. hislerle ve gözlerle de olur. nitekim internette bunları içeriyor. boşanırmıydım? bilemiyorum. bu çok büyük bir karar ve internette ne yaptığının içeriği de çok önemli.
şakkıdı

asla yapmiycagim bisey siddettir ama o anda monitoru kafasina geciririm..
ne yapiyorsunda derse bende egleniyorum derimmma.s

ben boşanırım bende ne bulamıyorki başkalarıyla gizli gizli konuşsun.önce gelsin benimle sohbet etsin. ben bu konuda çok katıyım asla yapmaz demiyorum ama yaparsada affetmem.

pc-yi kafasina geciririm,olmadi kirarim,evden de kovarim,balkondan da esyalarini disari firlatirim oldu bitti kaydirigubbakcemile3

:roflol:gülmekten öldüm ..bende böyle yapardım...aslını isterseniz yaptımda evlenmeden önce daha eşimle çıkarken internetten yaptığı geyikleri yakaladım...önüne gelenle yazışmış onun dediği geyik yok efendim öyle gece uykusu kaçıyormuşta ...geyik yapıyormuşta sürekli bir muhabbeti yokmuşta ...hiç kimseylede görüşmemişte ...zaten hepsine sevgilim var diyormuştaaa..hepside affedersiniz ama int..ooo...denen cinsten tiplerdi...Ben ne yaptım ..valla geyikmi tamam canım dedim önemli bir şey değilse bende yapabilirim dimi dedim sonuçta kimseyle görüşmem benimde gece uykum kaçıyor..onun girdiği bütün sözüm ona geyik sitelerini buldum üye oldum...hepsinekaydirigubbakcemile3
kendime italyan hayranlar buldumhihoyyytbunların hepsinide onun gözüne soka soka yaptım...kendini tuttu ....aklıma geldikçe hırsımı alamayıp vurdum bile başının etini yedimmm...sonunda vallahi ben seni çok seviyorum seni aldatmadım benimki işte internet hastalığı sıkıntıdan diyene diyip ağlayana kadar ..hatta daha sonrada ..sanırım bir sene sürdü bu ne yapacağını bilmeyen aldatılmış kadın psikolojim..bu arada her şeyini kontrol ettim......neyse anlatamam neler yaptığımı anlayacağınız baya çektirdim...ben bıraktım o bırakmadı derken sonunda evlendik...Bir buçuk seneyi buldu evliliğimizde...bundan sonra böyle bir şeyle karşılaşırsam felaketi olurum bunu biliyor...:lepi:Allaha şükür hiç rastlamadım...

Kim oldugunu sorardım. Ama aldatmak illaki fiziksel değil buda bir çeşit aldatmadır sonuçta tanımadıgın bi bayanla konuşuyor ve sadece buna şahit oluyosun bunu yakalasam kesin başka seylerde vardır diye düşünürüm. Güven zaten biter güven bitincede bi daha eskisi gibi olmaz. Yani ayrılmaya kadar gider...

kafasinda patlatirim pcyi
ha resmen gorusmus ha nette gorusmus ikiside ayni
sonrasini dusunemiyorum dusunmeyimde hic hayra alamet olmaz...

tanimadigim biriyse once basimdan asagiii soylee birr guzel kaynar sular dokulurr tabi ben SOKKK:1shok: geriside hayal edemeyecegi kadar korkunc olur:1shok: ALLAH ne verdiyse elime ne gecerse kafasina gozune ACIMAMMM:1shok:

nette konuşan adama zaten güvenilmez bu nette yapan dışarda alasını yapar benim yapacğım tek şey güle güle demekkkkk

Direk dalarım:mymeka: Evli barklı yada kız arkadaşı olan bir adamın ne işi var nette kızlarla Kesinlikle aldatmadır yani kimse kendini kandırmasın ne olcak evliliğimi harcamam diye..
Yani bunu yapan o kızı yatağada atmak için 40 takla atar... Yoksa hangi erkek bir kadının muhabbetini çeker bir ilişkisi varken ben çok iyi niyetli olamıyorum bu konularda..:1closedeyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…