Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizin ailesi ne kadar sıklıkla size gelir? özellikle uzakta oturanlar varsa ne kadar kaldıklarınıda merak ediyorum.:1rolleyes:
önce ben cevaplayayım..
5 aylık evliyim bir kez geldiler bir ay kaldılar..ikinciye gelecekler yakın zamanda..
eşinizin ailesi ne kadar sıklıkla size gelir? özellikle uzakta oturanlar varsa ne kadar kaldıklarınıda merak ediyorum.:1rolleyes:
önce ben cevaplayayım..
5 aylık evliyim bir kez geldiler bir ay kaldılar..ikinciye gelecekler yakın zamanda..
önce ben cevaplayayım..
yok artık daha neler...
bukadar yeni evli çiftin evinde 1 ay kalınır mı...
e ne yaptınız....?
sen çalışıyor musun bakmadım da ama...
ben de 5 aylık evliyim...
1 kez geldile 3 saatlik yoldan 1 gece zor yatırdık...
ben şanslıyım bu konuda kanımca...:icecream:
canım benim eşimin de ailesi uzakta oturuyor....2-3 ayda bir gelirler 1-1,5 hafta kalırlar.ilk evlendiğimiz zamanlarda 3 ayda bir gelip 1 ay kalırlardı...evlendim,düğünden sonraki ilk hafta içerisinde gelip 2 ay kaldılar.....seninkiler yine bir ay kalmış...bişey olmaz ,zamanla azalır gelip gitmeler....