Einizin Ailesine ok Yakn Oturmak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi melikex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önemli bir sağlık sorunları yoksa, iki aileye de yakın oturmamaktan yanayım...

bende kaynanama 15 dakika uzaklıkta oturuorum sağolsun kaynanamla aramız çok ii iki arkadaş gibiyiz daha yakında oturabilirdim bu sorun diil ama annemlere yakın oturucaksın die şart koşan bi erkeğin tavrı problem bence yakın oturmak diil şunuda belirtiim nişanlıyken kaynanamların alt dairesini satın alalım demişti eşim ama ben tanımadıım için asla kabul etmiyceğimi solemiştim oda anlayışla karşılamıştı bence senin arkadaşının nişanlısıda anlayışlı olmalı kabul etmesin bence

asla eşinin ailesine yakın oturmasın benim ne rahatım nede huzurum var eşim en basiti akşam gelmeden önce oraya gidiyor bir misafir gelse bana atlayıp geliyorlar onlara birileri gelse biz oraya gidiyoruz şaka gibi özel hayat yok yani iğrenç bi şey heleki eşi benim gibi tek çocuksa tek olduğu için daha bir titriyorlar ki benim eşimde onlar için ölür yani öle bi tip sabah kalktığında biz kalktık diye telefon açan bi tip öle diyim size rezillik aklı olan kayınvalidesine yakın ev tutmaz ben kirada oturmuşş olsam çoktan çıkardım taşırdım bu evi ama kendi evimiz yapacak bişi yokkkk kızlarr aklınızı başınıza alınn tehlike arzediyo bunlar hep

Ya çocuğun,kendi evlerinin karşı dairesi onlara aitmiş.Evimiz varken başka bir yer düşünemem demiş..Hala karara varamadı arkadaşım,gerçi olay daha yeni..Yani kayınvalide iyi bile olsa özel yaşam bitio diyorsunuz..

aman ha yakın oturmasın.ikna etsin.ben yakınım allah düşmanımın başına bile vermesin..

önemli olan yakınlık,uzaklık değil bence...
uzakta oturanlar da çoğu zaman problem yaşıyor...
arkadaşınız çalışıyorsa zaten hafta sonları görür,
ev hanımı olacaksa da,hergün görüşmesi şart değil...
yani çalışsa da ,çalışmasa da aradaki mesafeyi koruduğu sürece
bence yakın ya da uzak fark etmez...
ama kayınvalidesini çok sever,eh birde bebek olduktan sonra ona baktırırsa,
yakın olması en mantıklısı bence...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…