- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
odunkuklarini saymakla bitmez..kalas benimki biraz..romantik bı şey de pek hatırlamıyorum..yemeğe çıkarıp çiçek vs bunlar artık klasik..bı kere kalp kutu almış icine de benim sevdiğim cikulatalardan koymuştu bı de not yazmıştı aaa aklıma geldi :) asıl sevgililer gunünde 10-15 tane en romantik filmlerin dvdlerini bizim için özel olan filmleri fln almıştı :) oley romantikmis sevgilim :))))
o kdr romantik anlarımız var ki hangisini anlatsam...
ilk sevgililer günümüzde akşam evine gittik(aynı binada oturuyorduk ztn) salonun ortasına mumlarla kocaman bir kalp yapmıştı tüm mumlar yanıyor ortasında kırmız gül tek kelimeyle muhteşemdi ışıklar kapalıydı eve girdiğimde gözlerimi kapatıp salona geçirdi beni açtığımda öyle bir görüntü...fotosunu yükledim, aşağıda,
bir sonraki yılımızda, bir restorana benden önce gidip masaya güllerle süslemiş bana özel aşk notları yazmıştı.sonra beni aldı gördüğümde çok şaşırdım o da çok güzeldi...
yaa benimkisi fazla romantik anlatmakla bitiremem, odunluğu hiç olmadı amaa ben odunumdur :))
maşaallah Allah daim etsin :1hug:
enemm cok sirin bi konudelikafadulden
oyy kuzum adama odun dedin dedin dusundukce aklina geliyo bak kimbilir daha ne romantiklikler yaptita hatirlamiosun odun damgasi yusunden kis :roflol::roflol:
ben kocam için odun desem az olur walla:-(((( ben kendisi için balta girmemiş ormanlardan kökleriyle sökülüp evimin ortasındaki koltuğa konmuş koca bir ağaç diyorum))) odun olsa bu ara sobaya atar ısınırdım ama ne fayda ben yaz kış serinliğiyle yaşıyom:-((( ama yinede çok severim goncamııııı iyiki yanımda iyiki benimleopuyorumnanaktan
ben kocam için odun desem az olur walla:-(((( ben kendisi için balta girmemiş ormanlardan kökleriyle sökülüp evimin ortasındaki koltuğa konmuş koca bir ağaç diyorum))) odun olsa bu ara sobaya atar ısınırdım ama ne fayda ben yaz kış serinliğiyle yaşıyom:-((( ama yinede çok severim goncamııııı iyiki yanımda iyiki benimleopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?