actiklari evde mutlu mesut yasamalarini diler........
gider hemen bi koca bulup evlenirdimki oda anlasinki nasil o benden kolay vazgectiyse bende ondan kolay vazgecebiliyomusum....a.s.
valla ne halı varsa gorur umrumda bıle olmaz benım zoruma gıden sey benım evde zor sartlar altında gecımımı saglıcak benı ellerden borc almaya muhtaç edecek baskasına ev acaca ha! taksımde sallandırırım onu ıbreti alem ıcınn..
İlk önce ev açacak kadar ciddi bir ilişkisi olduğu halde benim bunu farketmemiş olmamdan dolayı kendi kendimi yer bitiririm . Onu bütün herkese rezil eder ve hemen boşanırım sonrada ne hali varsa görsün umrum değil...
anasını,babasını,benim ailemi ,sülalede kim var kim yok hepsini toplar o kadının evine taşınırız.
- süpriiiiiizzzzz bizde geldik buraya taşınmışız,eee artık gül gibim yaşar gideriz.
derim.bak o zaman bir dakka bilem duruyomu.yelloz tasını tarağını toplayıp gider vallah.
aman bacılar allah korusun,kimsede yaşamasın.uzaktan ahkam kesmesi kolay belki ama gercektende çok zooorrrr.
Herkes intikam peşinde bende ilk önce intikam almayı düşünürdüm ama bu tepki geri teper o diğer kişiye daha çok yaklaşır bende ömrümün geri kalanı hapiste yada mahkemedemi sürdüreyim... yaşamama ve beni sevecek başka bir sevgiliye yelken açarım benim mutlu olmam en iyi intikam olacaktır oiki haine oturupta intikam planı yapmam nasıl daha mutlu olabilirim ona bakarım tabiii bunu kendime vereceğim sakinleştiriciler ve alacağım terapiler sonucu yapacağımdır sonuçta beni sevmeyeni ben ne yapayım ......tir ederim o kadar.yuva yıkanın yuvası olmaz deyip kendimi rahatlatırım
yillar önce komsumun basin geldi buna benzer bisey,
kocasi esini havaalanina birakip dönüste yaninda sevgilileriyle geliyodu eve.
epey sürdü bu olaylar.
kocasi esini gönderdikten sonra arabasini satip nisan takmis sevgilisine.
resimler cekmisler. baya sürdü bu olaylar bir kac yil kadar.
sonra hersey ortaya cikti bir bir.
komsum dedi eger benim adimda ..... sa bende senin nikahin altinda ...... yapmazsam
ve yapti...
sonra herseyi satip ayrildi.hem kocadan hem yasadigi yerden.
Çok hain şeyler yaparım valla aksinide düşünen olmaz olamaz zaten :1shok:
Ay düşüncesi bile kötü uyus oldm şimcikÇok üzgünüm çoook
Arkama bile bakmadan giderimyasakkelime
allah korusunnn!!!asla muhattap olmam o an bıter zaten bı daha ne gorusurum ne de ararım!demekkı kalıtem degılmıs asla olamayacakmıs ben daha fazlayım ona dıye dusunerekten yenı bır hayata baslarım asla hatasını duzeltsın ve benı yenıden sevsın dıye ugrasmam!arkama donup bır daha bakmam..
süründürürüm.canına okurum boşamam hemen anasından emdiğini burnundan yada başak yerinden çıkartırım.ailesinede rezil ederim.o kızıda ailesine rezil ederim.yok yok iyice düşündüm hayatta hemen boşamam sürünsün öyle boşarım.Kötü Kazen yapmadığım kalmaz işte.daha birçok senaryo üretip kaldığım yerdende devam ederim.klava:
eşimin o evde olduğunu bildiğim bir zamanda evi polise bastırırım tutanak tuttururum sonra bir kaç gün sonra o eve gider kadını ağzını burnunu kırarım insan içine çıkıcak hali olmayana kadar döverim sonrada kocamı boşarım .
Anasindan emdi sütü burnundan fitil fitil getiririm
Bütün haklarimi sonuna kadar kulanirim onu bes parasiz kapinin önüne koyardim bakalim ozamanda sevgilisi onu istiyecekmi?
Allah kimsenin basina vermisin iyi insanlarnan karsilastirsin insallah