Bir daha dönmemek üzere ayağındaki donuyla o eve yollarım. Kötü Kazen
Eşinizin sevgilisine ev açtıgını duysanız ne yaparsınız ?Ben bir saniye bile durmam yüzüne tükürür giderim sizler ?
Güle güle oturun eviniz de pek güzelmiş derim laelaelaelaelae
Memur maaşıyla mı?:roflol: :roflol: :roflol: şaka bi yana düşünmesi bile çok kötü.
yok hemen bosamayın bence önce anasından emdigi sütü burnundan ğetirmek lazım o yeni kadın ya beyefendi ona cok gidecek siz bırakın gitsin eve geldiginde daha fazlasını isteyin bir seyler olmasa kücük düsürün o kadına hediyeler alacaktır siz caktırmadan yolup sovana cevirin kocanızı hak ediyor cünki hep iyi kadını oynayınki etraf onu kınasın kocanızın yaptıklarını etrafa ve utanacağı kisilerin duymasında bir sakınca yok bence cekinmeyin sizin gibi dürüst bir kadına yapılıcak bir seymi hemen terkedipte onu bu zevke erdirmeyin sizinle bosanmadıktan sonra okadınla sürekli tartısacaktır cünki hic kimse ücüncü olmak istemez o kadınada caktırmadan esinizin sizinle oldugunu bildirecek mejaslar gönderin hep metres gibi hissetsin tamam artık yeterli dediginiz zaman arkanıza bile bakmayın o adam icin değmez cünki
yol arkadasım ısımlı dızıdekı gıbı ......
topluma msj boyle verılıyo ıste...gercektende cok hos dızı ızlıyomusun
ben(allah korusun)özge özberk gıbı soguk kanlı olamazdım ama aynı yolu ızlerdım
Eşinizin sevgilisine ev açtıgını duysanız ne yaparsınız ?Ben bir saniye bile durmam yüzüne tükürür giderim sizler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?