Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her onurlu kadın gibi kapı dışarı ederim...hemde ank06 nın dediği gibi donuyla şutlarım :))

afedersinizde donuna kadar alırım mahkemede.çünki haklı olan benim...sevgilisinin evini nasıl geçindirecek bakalım o zaman...Kötü Kazen

Memur maaşıyla mı?:roflol: :roflol: :roflol: şaka bi yana düşünmesi bile çok kötü.

Yine seninki memurmus bizimki işci askeri ucret jeyyar

ama varsayalım öyle birşey oldu o an sinirle naparım bilmiyorum ama nikahımı verip onların ekmegine yag surmem heralde kuzu kuzu yasasınlar derim ama boşanmam sanmıyorum zira onu bosayıp baska koca alıyım desem onun aldatmıycagı ne malum 3 çocukta var esimle alakam kalmaz ama sanırım boşamamda inat degilmi

çok afedersiniz amaoyarım valla
aaaaa
okuken bile tüylerim diken diken oldu
ama yinede allah kimseye yasatmasın çok vahim

aynen katılıyorum canım sana yavaşşşşşşşşş yavaşşşşşşş anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirtirim.Kötü Kazen o kadına karşı sanki mutluymuşum gibi gösterdim kendim kudurturdum.ona gittiğini anladığım an ona aşk dolu msj lar gönderiridim muhakkak bakacaktır.böyleleri meraklı olurlar.görüp kudursun.ben neden kavga edecem onlar etsin.uzakdan bakar gülerim.soyulmuş muza döndüğü andada tekmeyi basarımmmmmmm.Kötü Kazen

bu durumda ne yaparsam yapayım bırşey degışmez sanırım cunku eş olacak adam herşeyı goze alarak namussuzlugu ele almış yaşamaya karar vermıştır ama yınede sac baş yolmak degılde işimi sessızce halletmeyı yeglerdım herhalde yanı bıryerde varsayımlarla yazıyoruz(allahımda gostermesın cumleten tum musluman alemıne hayırlısıyla)ama dırek boşanma davası acacagımı sanmıyorum ıyısıyle kotusuyle yaşayacagız sonra gelsın ıkıncı hemcıns sefasını sursun tabıkı hemcınse sefa surdurmezken bende cefalar yaşayacagım belkıde onlardan cok cunku bır eş eşini eger varsada cocuklarını hıce sayarak yaşamayı kabul etmış burada ben hemcınslerımızı ıkıncı şahıs olarak suclayacagım cunku onlar teke tek yanı bekar colugu cocugu yok yuvası yıkılmıyor bır emek vermemış vs yanı ıntıkamım eş ıcın olurdu hemcınsı ne yolardım nede razıl ederdım. ALLAHIM SEN BIZLERI HAYIRLI KULLARINDAN EYLE AMİN

ögrendigim anda telafisi yoktur.
Sadakatsizlik ciftlerin birbirine yapabilecegi en büyük hatadır ki asLa affetmem ....!

Hiç birşey söylemem Hemen boşanma dilekcesini avukatımla yollarım....
Öyle igrenc bir adamın bir kuruşunu bile istemem ....
onun yüzüne bile tükürmek onun seviyesine düşmektir...

Zayıf ve iradesiz bir insanla asla işim olmaz.. Yol veririm....! Kötü Kazen

ya ben önce hatayı kendimde ararım neden ben varken başka birine yönlendi eksiğim neydi diye

arkadaşım ne hatası..Diyelimki hata var öle bişey yapması gerekmez adam gibi söyler istemiyorsa ayrılır...Ben gömerim valla onu üstünede iki kürek toprak hadi al sana yeni ev hayırlı olsun güle güle otur bakalım derimKötü Kazen

yol arkadasım ısımlı dızıdekı gıbı ......
topluma msj boyle verılıyo ıste...gercektende cok hos dızı ızlıyomusun
ben(allah korusun)özge özberk gıbı soguk kanlı olamazdım ama aynı yolu ızlerdım

bende izliyorum o diziyi gerçekden çok güzel ders veriyor insana..Sanırım bende aynısını yapardım aslında.

Ben sanırım bir süre akıllıca nasıl bir ceza vereceğimin hesabını yapardım. Açtığı evin adresini öğrenir, evde kullanmadığım ne kadar eski eşya varsa oraya yollardım. Ne de olsa yeni gelen kadın eskilere merak der, ona yadımcı olmaya çalışırdım. Neden ben çekip gidecekmişim ki, adam zaten ev açmış o gitsin! yolu açık olsun! Benim yolum zaten açılmıştır böyle bir adamdan kurtulduğum için, asla beddua etmezdim, ona yapacağım ikinci ceza sanırım şu olurdu, ayaklarımın üstünde sıkıca durmak.Aslında biraz daha derinden düşünce, eski eşyaları yolladığımın akşamında kapı kilidimi değiştirir en yakın arkadaşlarımı çağırır bir parti verrdim. Ya arkadaşlar, bizim yapmadığımız bir hatadan dolayı biz neden üzüntü çekelim, hatayı yapan çeksin. boş verin, hayat kısa ve yaşanmaya değer.illa ki eşimiz bizi mutlu edince istediğimiz şeyleri bize verince mi mutlu olacağız. biz her şeyden önce anneyiz. Sakın ha eşimizle olan problemlerimizi çocuğumuza yansıtmayalım daha sık yollayalım ki en azından çocuklarına olan sorumluluklarını yerine getirmeye onları mecbur tutalım. Biz kadınız, hem zeki hem de akıllı olmak zorundayız.sevgilerle....

valiziyle beraber anında gönderirim o açtığı eve,valla allaha büyük konuşmayayım ama
kesinlikle kabullenemem böyle bir durumu,allah kimsenin başına vermesin

Eşinizin sevgilisine ev açtıgını duysanız ne yaparsınız ?Ben bir saniye bile durmam yüzüne tükürür giderim sizler ?

Sevgilisinin evine taşınırım, ev konusunda daha itinalı davranıp, evden ziyade daha sık uğrayacağı için... kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

burnundan fitil fitil getirir donuna kadar alırımmmmmm:1closedeyes:
snrada sepet koluna herkes kendi yolunaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…