Einizin Sevgilisine ev atn duysanz ne yaparsnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edali368

Ziyaretçi
Eşinizin sevgilisine ev açtıgını duysanız ne yaparsınız ?Ben bir saniye bile durmam yüzüne tükürür giderim sizler ?

bir saniye durmam boyle bir seyi asla kabullenemem ,Allah kimseye gostermesin

kabul ederm diyen bir kadın çıkacağını sanmıyorum..en azından bu site için ümitliyim..:1shok:

boşarım adiyi klava: çok sinirlendim okurken bile

anında kapının önünde bulur kendisini.ahımda öbür dünyada bile bırakmaz yakasını.............

direk şutlarım kız bu nebiçim soruKötü Kazen...............................

yok hemen bosamayın bence önce anasından emdigi sütü burnundan ğetirmek lazım o yeni kadın ya beyefendi ona cok gidecek siz bırakın gitsin eve geldiginde daha fazlasını isteyin bir seyler olmasa kücük düsürün o kadına hediyeler alacaktır siz caktırmadan yolup sovana cevirin kocanızı hak ediyor cünki hep iyi kadını oynayınki etraf onu kınasın kocanızın yaptıklarını etrafa ve utanacağı kisilerin duymasında bir sakınca yok bence cekinmeyin sizin gibi dürüst bir kadına yapılıcak bir seymi hemen terkedipte onu bu zevke erdirmeyin sizinle bosanmadıktan sonra okadınla sürekli tartısacaktır cünki hic kimse ücüncü olmak istemez o kadınada caktırmadan esinizin sizinle oldugunu bildirecek mejaslar gönderin hep metres gibi hissetsin tamam artık yeterli dediginiz zaman arkanıza bile bakmayın o adam icin değmez cünki

ayyyyyyyyyyy süpersin güldüm walla sabah sabah.iyi fikir.süründürmeden öldürmemek lazım..

tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanırım. olmadı sevgiliyi evden attırır ,eve gider yerleşir, madem para yedirmek istiyor alasını yapar, beş parasız bırakınca da şutlarım...

şaka bir yana allah göstermesin facia çıkar yani. çok kötü.....

Allah göstermesin ama böyle biseyi asla affetmem, metresinle git mutlu mesut yasa derim ve onlara dunyayi zehir ederim

Napiyim bir an evvel iyi bir avukat ve akabinde bir psikiyatr bulurdum...

allah göstermesinde öyle bisey olursada ben bütün haklarimi kullanirim esimi bosarim cocuklada asla görüstürmem heralde.

Yüzüne tükürürüm tükürmesine ama daha önce ayağındaki dona kadar elinden alırım ki o adi kadına da bişey kalmasın..sengözlerimebaksanab
Hem benden kurtulacaklar hem de benim de emeğimin olduğu paraları yiyecekler öyle mi?tatlicadiarzu
Öyle kolay yedirmem hakkımı kimseye,yüzüne tükürür boşanırım ama önce burnundan getiririm..Kötü Kazen

Eşimin sevgilisine ev açtığını duyduğumda değil sadece,eşimimn sevgilisi olduğunu duyduğum anda da ayrılırım ben..Asla paylaşamam kimseyle başkasına dokunmuş adamla işim olmaz benim

evlerine ziyarete gidecek halim yok yaa tabiki şutlarım anında Kötü Kazen

ne evi ya sevgilisi olduğunu duyar duymaz boşarım ben adamı ona göre ev açcakmış olduuuu canım

hiç bir sey demeden ceker giderim ve o gün bosanma davasını acarım.hayatımdan sonsuza dek cıkmıstır artık....

madem bu kadar çok parası vardı,meğer ben ne az harcamışım der,bütün kartları son limite kadar doldururdum.istediğim herşeyi yaptırırdım.gider bi sürü alışveriş yapar eşimin işyeri adresini verirdim.ben boşanıyım da onlara gün mü doğsun.hiç de boşanmam.hayatları boyunca dost hayatı yaşasınlar,doya doya.burnundan gelirdim hayatı.kolay mı.sıkıysa denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…