Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

ben isterim...ama zaten sizin yanınızda durup destek olursa ortada göreceği kötü bir udrum yok..sadece eşine destek olup bebeğiyle tanışma anına tanıklık eder....doktorun tarafında durmasına, adım adım izlemesine , direncini test etmesine gerek yok ama kendie de kabul ederse destek olmak için orda olabilir...

ben de şuan da 7+1 hamileyim :CüvCüv:
benim ilk doğumum sezaryen olmuştu ama şimdikini upudurel anestezi olsun istiyorum ve tabikiiiiiiii eşimin de doğuma benimle birlikte gelmesini istiyorum:lepi:

cok isterdim..birincisi neler yasadigimizi görmesi icin:dilcikar:
ikinciside bebeginin ilk anini kacirmamali bence...
ama esimi kan tutar,girebilecegini sanmiyorum

Ben sezeryanla dogum yaptim esim yanimdaydi ama normal yolla dogum yapsaydim yine yanimda olurda.
Dogum hemsirenin verdigi kursalara esimle beraber gittik mesela kendi isteyile.

Bu konuda hiç konuşmadık eşimle ama ben çok isterdim, sonuçta ikimizin bebeği dünyaya gelirken eşiminde o ana şahit olmasını çok isterdim.
İnşallah itiraz etmez, bilmiyorum ne düşündüğünü

bende isterim ama doğumum normal olursa başucumda durmasını iserim
aşağısını görmesini istemem açıkçası
erkek bu iğrenir falan olurmu olur
girse güzel olur

EVET ÇOĞU ERKEK BEN DAYANAMAM O HALDE GÖRMEYE DİYOR GÖRDÜKLERİMDE VAR YANINA GİREMİYO DIŞARDA OLMASINA RAHMEN DAYANAMIYO KARISININ DOĞUM SANCISI ÇEKMESİNE AĞLIYORLAR FALAN.. ONLAR GÖRMEYE DAYANMIYORLAR BİZ BAYANLAR BİZZAT YAŞIYORUZ. EVLİ DEĞİLİM SÖZLÜYÜM AMA KOCAMIN YANINDA OLMASINI İSTERDİM. ONU YUMRUKLARDIM HERHALDE BÜTÜN ACIMI HINCIMI ONDAN ALIRDIMdelikafadulden

doğumda eşimin yanımda olmasını ve elimi tutmasını isterim kısmetse.geçen sene küçük bir ameliyat geçirdim.doktor eşime dayanamazsın istersen durma dedi.eşim illaa kalmak istedi.çok büyük destek oluyor..doğumda da inşaallah yanımda olacak.kızımın dünyaya gelişini beraber görmek isterimm..:asigim:

isterdim açıkcası..çektiğim acıları görmesini ve de hala 3 çocuktan sonra bile çocuk isteyişinin önüne geçerdim belki...

eşim girmek isterim diyor da ben emin değilim.yanımda olması güzel olur ama görüntüyü görünce cinsel yaşamımız etkilenir mi diye düşünüyorum doğrusu.

ta hamile kalmadan önce karar vermiştik birlikte doğum yapacaktık ama şimdi durumlar değişti galiba sezeryan olacağım ve ben spinal anesteziyi düşünmüyorum o yüzden eşim doğuma giremicek büyük ihtimal

Ben sezeryanla dogum yaptim ve esim yanimdaydi.
Normal dogum yapsaydim askim yine yanimda olurdu sag olsun.
Esim dogum hemsirenin verdigi kursalara bile benimle geldi kendi isteigle

inşllh bi gün hamile olursam doğuma girmesini isterim o anı onunda yaşamasını ve görmesini isterim

sadece dogum degil hamile egzersizlerine bile beraber gidecegiz kaydirigubbakcemile3 gorsun ne kadar zor oldugunu :1closedeyes:

ben istemedim... ama doğum sırasında gözlerim hep onu aradı... çalışıyodu gelmesi uzun sürdü... bebeğin kalbi yavaşladı sezeryana alıyoruz dediler... herşey çok zorlaşmıştı elimi tutmasına ihtiyacım vardı... doğumhaneden ameliyathaneye giderken kolidora baktım... belki oralardadır diye... ama yoktu...senağlama
keşke olsaydı da elimi tutsaydı... şimdi olsa çok isterdim... senağlama

tabiki de isterim, o benim en büyük gücüm, inş girecekte zaten kendiside istiyo ama diyorum başımın cunda duracaksın ordan aşağı taraf yasak, sonra uzaklaşmmasını istemem o durumda görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…