Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

benım esımde gırmek ıcın saatlerce bekledı
12 saat boyunca sunı sancı eslıgınde normal yolla dogurabılmem umıdıyle yanımdan tuvalete bıle ayrılmadı
sonunda benı sezeryana alırlarken doktorun onu kapıda bırakması sonucu cok uzulmus
ama dogumumdan cıktıgımda kendıme geldıgım an ıtıbarıyle ılk onu gordum hep basımdaydı ve en buyuk destegı ondan aldım

ben istemezdim çünkü eşimde buna dayanamaz geçenede hastanede kan aldılar iğne çıktıktan sonra aktı kan kolumdan aşşağıya rengi soldu fenalaştı bende oda böle durumlara dayanıklı değiliz kesilirken dikilirken ben sesimi bağırmamı felan duymasını istemem çünkü bi dr da ona lazım olacak habire bayılıp durur artık kaydirigubbakcemile3

bende isterim tabii Allah bizlere gösterirse o günleri.Ama önce ona bir simülatör takılsın eksik kalmasın kaydirigubbakcemile3

benimkisi ikisinde de yanımdaydı iyikide yanımdaydı birlikte paylaştık o eşsiz duyguyu:asigim:

kesinlikle isterim oda aynı anda aynı duyguları yaşasın
izlesin bebeğinin dünyaya gelişini
allah nasip ederse :Saruboceq:

istemem kesinlikle,

çünkü eşim kaldıramaz kesin çok panikler,ben bağırdıkca o mahvolur

bide şu boyutu var ben kadın olduğum halde normal doğumu izledim ve çok çok kötü oldum eşimin beni o halde görmesini istemem

Ben istiyorum kesinlikle benimle olmali bana destek olmali elimi tutup o heycani ve güzel ani (bebegin gelmesini) yasamali...sahsen düsünüyorum insallah Allah kalbime göre verirde esim yanimda olur...

hamileyken çok istedim,eşim yanımda olsun,elimi tutsun diye,
ama benim eşim böyle durumlarda çok aşırı duygusal olduğu için,
ikimizin de sağlık durumu açısından girmemesi en hayırlısı olmuş...
sevgiler...

bende gelsın benımle bırlıkte olsun destek versın ısterdım.ama hıc konusmadık bole bı konuyu.yanımda olmak ısteyecektır muhakkak.ama emın olmakta fayda var.ıyı konu bulmussun canım benım de aklıma geldı dur ben aksama bu konuyu bı masaya yatırayım.

bende çok istiyordum taki bu konuyu onunla konuşana kadar. içimde hep acaba doğumu izlerken kötü etkilenirmi diye bir düşünce vardı. ben mesleğim gereği izlediğim doğumlarda hep hayrete düşüyorum bir vücudun bukadar mı değişebileceğine şaşırıyorum.ama öyle bi şüphem kalmadı artık çünkü eşim doğum anını hayattaki en büyük mucize olarak nitelendiriyor izlediği videolardan. ancak kendisi dışarıda bekleyip ben doğumhanedeyken o da koridorda dokuz doğurmak istediğini söyledi.klasik bekleme duygusunu tatmak istediğini söyledi.ileride bende doğum yaparsam o anki ruh halime göre yanımda olmasını da isteyebilirim yada onada bırakabilirim. almanyada babaların doğuma girmesi zorunlu.yada ben doğduğumda öyleymiş babam izlemiş benim doğumumu.annem ondan destek alarak doğumumu gerçekleştirmiş.düşününce o anda yanında olup sıkıntını ve acını paylaşması da güzel

cok isterim herhalde.cok güzel bi duygu olsa gerek.esinle aynı anda bebegi kucagına almak.onun yanında olup destek vvermesi cok hos olur.inşallah bizede nasip olur. :ecrin_bebek:

Ben asla istemem,beklesın kapının önünde,nollursa olsun utanırım :1closedeyes:

Nişamlımda ıstemez zaten,onca ınsanın yanıda,aaayyy düşüncesı bıle kötü benım ıcın. kafamçokkarıştı

rabbim anne olmayı nasip ederse bana bende eşimin yanımda olması çok isterim ondan güç almak elini sımsıkı tutarak bebegimizin sesini eşimle aynı anda duymayı isterim.beraber aglarız galiba..

ben isterdim ama bizde burda yasak...izin vermiyorlar...hatta 1 hafta yani hastaneden cikincaya kadar yanina kimseyi almiyorlar kocani bile....cok kotuuuuuuuu

Son düzenleme:
benim esim kadar kandan falan korkan bir adam daha yoktur sanirim
ama sonucta dogum her iki kisinin yasayacagi cok önemli anlardan biri
eminim kadinlarda dayanamaz kana ama o ani yasamaya görmeye ne kadar mecbur ise erkeklerde bunu bahane etmemeli bence
ben son anda sezeryana alindim esim yanimda durup ellerimi tutuyordu hicbir sekilde birseyi görmedi bence doguma girip butun herseye bakmaya mecbur degil ama varsa imkan esiyle mutlaka girmeli ve o heyecani yasamali diyorum ben

aman ne gerekkk ben erkek olsam öyle bi durumda girmek istemem..yazık maffolmuş halimi görmesinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…