Einizin sizinle douma girmesini ister misiniz?ok merak ediyorum.

yaparken oluyorda doğururken neden olmasın
hayat müşterek,o çocuk sadece bana ait olmayacak
hem insan güç alır yanındakinden korkusu azalır
evli değilim ama öyle bir pozisyon olunca girmesini isterdim

ben şimdiden hayalini bile kuruyorum kaydirigubbakcemile3
gelsin, doğuma girsin, videoya çeksin, hatta göbeğini de o kessin istiyorum..:asigim:
o anı yaşamalı, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu görmeli diye düşünüyorum..

bende çok isterdim girmesini ilkinde girmedi ama allah ikinciyi nasip ederse isterim ama o ne düşünür bilmiyorum.çünkü ben doğuma girmeden çok bağırma ne olur dayanamam duyarsam diyordu.yanımda olmaya nasıl dayanır bilemiyorum.ama isterim girmesini

benim esimde dogumda yanimdaydi
o anda büyük destekcim esim oldu
dogum bitene kadar hep elimi tuttu eger esleriniz isterse
neden olmasinki hem destek icin hemde cocuk dogurmanin kolay olmadigini onlarda görsün

Açıkçası ben isterim hatta bazen diyorum ben dayanamam diyor hatta ben doğum anımın kamerayla çekilmesini bile isterim.

benim istedigimi soylemisdim anlasmisdikkiiiii
kavak yellerini izleyenler bilir orda efenin annesi doguruyodu
o kadinin yuzunden girmiycek
kadinin bagirmasindan korktu lafini bile ettirmiyo artik
gercekden ben bile korktum kadinin bagirmasindan nasil dogurcam diye dusunuyorum ve 9 gunum kaldi allah yardimcim olsun yardimcimiz olsun :Saruboceq:

doğuma giren erkeklerin sonrasında cinsel ilişkide sıkıntı yaşadıkları görülmüş ben zaten sezeryan doğum yaptım ama asla istemez ve izin vermezdim.

evet ya bi yandan da düşününce o görüntü hoş olmamalı gibime geliyo ..sonuçta biz görmüyoruzki doğururken nası açılıyo ne oluyo.sadece başımda durup elimi tutarsa,doğumu izlemezse isterim heralde evlenince.Onu da sormam sadece başkalarından konuyu açar ima ederim,kendi isterse gelsin yerimseniben

Bende istiyorum.Bir kaç kere çıtlattım ama sanmıyorum.Çünkü pek dayanamaz böyle görüntülere.Ama yanımda olsun çektiğimi görsün ve beni daha iyi anlasın isterim doğrusu.:ecrin_bebek:

Artık doğumlar eskisi gibi bağır çağır normal doğumla olmuyor (ne kadar normal doğum taraftarı olsak da bir şekilde kendinizi son anda yönlendirilmiş buluyorsunuz).Genlde sezaryen doğumlar olduğu için çok işin içine karışmadan yanımda olup elimi tutmasını istiyorum.Yani ortada geniş bir örtü,öyle tiksinilecek manzaralar falan olmuyor zaten.başucumda olması bile destektir bence.Eşim de doktor,bu yğzden bebeklerimizin doğumunda yanımda olmaya söz verdii

oyyy oyyy oyyyy istemem mi tabi ki eşimde çok ister o benden daha meraklıdır zaten böyle şeylere.... alkisalkisalkis

Ben girmesini isterim baş ucumda durdun elimi tutsun güç alırım hem.opuyorumnanaktan
Hem de görsün ne zorlukla bebek dünyaya getiriliyoo ne kadar zor oluyo doğum anlasın.
Zaten sevgilim de söylüyo ben den meraklı benimle birlikte girecekmişkaydirigubbakcemile3

tabiki duracak benim birincisinide degil.ikincisinde yanindaydi.cesaretim artti.ilk o tuttu bebegi.unutamaz o günü.bence güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…