- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
canım ya pompalasam biboron düşmanı ya emmez sanırım benimki meme canavarı. kaydirigubbakcemile3
evet ya bende doğduklarından beri kullanıyorum bir litrelik termostan çok rahatlık biz baştan mama takviyesi ile gittiğimiz için her kontrolümüzde su termosumuz mamamız hep yanımızda oluyor taşımasıda kolay gerçi ben 2 tane kırdım birini eşimkırmıştı bu 3. termosumuz..
hee ben daha yeni akıl ettim bunu, bi arkadaş ben böle yapıyom dedi, bende ona sipariş ettim alıverdi saolsun, burda bi alışveriş merkezinde satılıyomuş, akşamdan doldur sabaha bile sıcacık oluo, zaten mamaya geçince iyce lazım olcaktı eskiden beri napsam die düşünüodum iy oldu
markası ne biz bir tane almıştık bebe mağazasından çok çabuk soğuduğu için iade ettim
maşallah cnmbebişin yiyo ne güzel,hatta biraz pütürlü bırak gıdaları bence.bugün doktor kontrolümüz vardı.dondurucuya mama atma işini sordum hayır dedi,bilgin olsun.taze hazırlanıcak dedidun aksam patates, havuc, borkolı, kabak, prınc karısımını cok az su ıle pısırdım
cam borcama dokerek ezdım bır ogun kadarını kaseye aldım kalanını mınık kavanozla buzluga attım
yedırmek ıcın ayırdıgımı sıcak su ıle acarak uzeırne tuz ve yag ekledım
tadına baktım cok guzeldı
ben kasıkla verdıgım ıcın cok sıvı yapmıyorum cıgeneme reflexı olsun dıye
benım kucuk prensımde severek yedı
saphıracım benimkide kaşıkla yerken zorlanıyor biberonla hemen götürüyo ama kaşıkla o kadar yiyemiyo alışçaklar yavaş yavaş bende önce kaşıla veriyorum yiyebildiği kadar kalanını biberona koyuyorum öle veriyorum
yarım cay bardagından daha fazla su ve sut karısımını muhallebı yapacagım kaba dokuyorummuhallebi dediginiz pirinc unundan yapilanmi kizlar?
öyleyse nasil yaptiginizida yazarmisiniz lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?