- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.661
Daha nolsun kuşum maşallah
ben koyuyorum ekmekli seviyor benimki.Anasına çekmiş
bugün gezmekten çocuğa bişey yediremedim yaaa..sabah kahvaltı ,öğlen tarhana çorbası ,yoğurt,akşam meyve yedi garibim..
bugün gezmekten çocuğa bişey yediremedim yaaa..sabah kahvaltı ,öğlen tarhana çorbası ,yoğurt,akşam meyve yedi garibim..
inşallah kitabın yazarı telif hakkı falan istemez,:))
elimdeki bebek ve çocuk yemekleri kitabından bir tarif
12 ay ve üzeri için deniyor ama olsun 12 aya bişe kalmadı şurda
aslında scan edicektim fakat resmini çekmek daha kolayıma geldi, inşallah okuyabilirsiniz
devamı gelicek inşallah
kuzulara afiyet olsuuunn..cokacimcoook
Benim kızım her gün milupa nın meyve sularından bir paketini bitiriyor. 100 - 150 cc kadar da su içiyor. Çok sıvı tüketiyor yani. O meyve suyu yoksa, kayısı kaynatıyorum kompostu gibi ya da karpuz suyu hazırlıyoruz onu içiyor. Ama mutlaka bir şeyler içmeden duramıyor. Hiçbir şey yoksa ıhlamur içiyor. Sanırım annesine çekmiş bir8 şeyler içmeyi çok seviyor.
Bişey olcağını sanmam.İlk verirken zaten tattırıyoruz ya yeni şeyleri öyle yap.Dokunmazsa aradan zaman geçince verirsin.selamlar,
oğlum hiçbişe yemiyo
anne sütünün içine bir çay kaşığı kuzu iliği karıştırıp versem problem olurmuu ki
bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
cesaret de edemedim, et ve türevlerini yemiyor, yoğurt hiç yemedi, kuzu iliği bebekler için faydalı diye biliyorum, ama anne sütünün içinde ters reaksiyon olurmu ki, bilemedim.
selamlar,
oğlum hiçbişe yemiyo
anne sütünün içine bir çay kaşığı kuzu iliği karıştırıp versem problem olurmuu ki
bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
cesaret de edemedim, et ve türevlerini yemiyor, yoğurt hiç yemedi, kuzu iliği bebekler için faydalı diye biliyorum, ama anne sütünün içinde ters reaksiyon olurmu ki, bilemedim.
Elmalıcım bilmiyordum hiç. Sağol söylediğin için bundan sonra daha az vermeye çalışırım meyve suyunu. Saf meyve suyu duye biliyorum ben bir kutunun içinde 1 buçuk elma varmış. CADIARZU
Bu arada kızlar size bir şey soracağım. Bu kahvaltı mamaları var ya. Mesela 8 tahıllı ballı olan anne sütü ya da mama ile hazırlanıyor. Ama bazen o kadar anne sütü çıkmışor benden. O 8 tahıllıyı ıhlamurla hazırlasam ne olur? Olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?