- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.701
günün son tarifi, domates alerjisi olanlara önerilmez.
benim kızım mesela:)))
kızlar bişii sorcam deniz bir günde en az 300 cc taze sıkılmış meyve suyu içiyor, önceki sayfalarda meyve suyu ile ilgili yazılanları okuyunca tedirgin oldum acaba azaltmalımıyım
meyve suyunu kendin hazırlıyosan bi sorun olmaz bence.
kızlar ben bugün kendimize barbunya pişirdim çağanada yedireyim diyorum bi zararı yoktur heralde içinizde veren varmı?
Cağan ben vermiştim canım çok sevmişti kızım barbunyayı.
Denizanası ben hazırlardan da veriyorum milupa nın organiklerden ama elmalı turta deyince obezite riski diye, artık yarısını içiriyorum. Sanırım o meyve sularının hem tazesini hem hazırını kast etti. 300 cc biraz fazla geldi canım bana.
Kızlar Banusu bugün öğle yemeğinde kentucky tavuk yedi, iyi mi sağlıklı mıbabası bir ara patates kızartması veriyordu uçtum üzerine veremedi :)
kızlar ben bugün kendimize barbunya pişirdim çağanada yedireyim diyorum bi zararı yoktur heralde içinizde veren varmı?
arkadaşlar bbenim bebişimde bu gün 6 ayını doldurdu 5 ay 12 günlükken çişinden renki boya gibi turuncu pürtüklü bişeyler gördüm sabah açtığımda bezindede gördüm aynı şeyi ben antalyada yaşıyorum burası çok fazla sıcak olmasına rağmen 5 buçuk aylık olana kadar su dahil hiç bişey vfermedim sadece anne sütü zaten biberon almıyo r verdiğimde öğürüyor hemen aldım bebeğimi tıp fakültesine götürdüm hacalarına çıkardım yanımda o renkli bezide götürdüm ilk önce kilo takibhi yapıldı 5 750 gr cıktı normalde bu ayda 6 kilo ve üzeri olması gerekir dedi geçen ay 5 550 idi sadece 1 ayda ikiyüz gram almış çok az dedi ek gıdaya geçmeme için kan sayımından tutunda alerji yüksdekliğine kadar tahlil etti idrar kültürü ve böbrek ulturosonu verdi bana önce patates şkabak ş havuç ve maydonozu haşlayıp blendırdan geçirerek vermemi söyledi her 3 günün sonunda yeni bir sebze çeşidi ve pirinç bulgur yada mercimeği dönüşümlü olarak sebze çorbasına ilave ederek git dedivücudunda döküntü şeklinde kabarıklıklar olursa ek gıdayı kes ve bana getir dei bu arada haftada 3 gün 1 çay kaşığı yumurta sarısı devam sütüyle yapılmış yoğurt verebilirsin dedi 1 yaşından öncede inek sütüşbalşçilekşdomatesşbakla ve patlıcan verme dedi ve bebeğimin kum döktüğümü bol su vermemi söyledi ayın 30 zunda böbrek ulturasonumuz var böbreğinde taş kum yada kistik bişeyin olup olmayacağına bakılcak şu an bekliyoruz ben dr mun dediği şekilde hepsini verdim çok iştahla yedi bunun yanında milupanın meyve pürelerinden ve tahıllı muzlu pinçli pekmezli mamalarından verdim ilave olarak bunlar şeker katkısız olmalarına rağmen çok tatlı mamalar dün bir sitede ek gıdaya geçilirken önce fazlatadı olmayan sebze püreleri ve sebze çorbalarından mbaşlamak gerektiği yazıyordu meyve gibi yada meyveli yoğurt ve cici bebe bisküvileriyle ek gıdalara başlanırsa bebeğin damak zevkinin tatlı gıdalara alışacağı ve daha sonra sebze grubunu yedirmekte zorluk yaşanacağı yazıyordu bende bunu okuyunca sebze yemiyeceğinden korktum ve yukarıda bahsettiklerimi vermedim sadece ev yapımı bulgurlu sebze çorbası yoğurt ve biraz üzüm suyu verdim ve emzirmeye devam ettim sizce bu konuda haklılık payı olabilirmi lütfen cevap yazın arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?