- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
- #1.681
Estel var ama 8 tahıllı ballı öyle değil. Benim kızım da onu çok seviyor. Portakallı ya da armutlu olanları suyla hazırlanıyor ama hanfendi belki de sütle hazırlandığı için en çok onu seviyor. Mamayla da hazırlayamıyorum. Mama kabız yapıyor ne yazık ki(
Elmalıcım bilmiyordum hiç. Sağol söylediğin için bundan sonra daha az vermeye çalışırım meyve suyunu. Saf meyve suyu duye biliyorum ben bir kutunun içinde 1 buçuk elma varmış. CADIARZU
Bu arada kızlar size bir şey soracağım. Bu kahvaltı mamaları var ya. Mesela 8 tahıllı ballı olan anne sütü ya da mama ile hazırlanıyor. Ama bazen o kadar anne sütü çıkmışor benden. O 8 tahıllıyı ıhlamurla hazırlasam ne olur? Olmaz mı?
Hepsi çok güzel çıkmış, gayet iyi okunuyor canım. Çok teşekkürler, sevgiler...inşallah okumakta zorlanılmaz, sevgiler...
Julicim saf meyve suyu da olsa meyve şekeri daha fazla oluyor meyve sularında.
Bu arada 8 tahıllı ballı ıhlamur ya da suyla da oluyor canım... Açıkçası ben hiç uymuyorum o anne sütü uyarılarına falan. Hiç de bi sorun olmadı şimdiye kadar. Acaba mamanın içeriğinde kalsiyum oranı fazla değil de ondan mı anne sütü ile hazırlayın diyorlar?..
Hepsi çok güzel çıkmış, gayet iyi okunuyor canım. Çok teşekkürler, sevgiler...
Kabızlık için ben sabah kahvaltısına 1-2 kayısı kurusu haşlayıp doğruyorum. Çok iyi geliyor...
1 bardak su içine 1-2 köfte büyklüğnde bir parça tavuk atıp haşladım,içine 1 yemek kaşığı tel şehriye,1 çay kaşığı irmik koydum pişrdim.tepeleme 1 yemek kaşığı yoğurt ve yaklaşık 3 ceviz büyüklüğünde ekmek içi koydum,azcık tuz ve zeytinyağ ekledim ve tabiki blendırdan geçirdim.afiyetle yedi kuzucum maşallahbu mama 200 gr kadar oluyor,yani büyük meyve kavonozları kadar,denemek isteyen olursa diye...
prenses hazretlerine akşam için napıcaz bakalım.akşam kendimize zeytinyağlı taze fasulye pişiricem ama salçalı seviyoruz,salçasız yaptım geçen gün hanfendi de yesin diye eşimde bende beğenmedik poff...neyse bakalım bi orta yol bulucaz artık,olmadı kaşık maması yaparım
sizin menüler nasıl bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?